Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas)

Gero savaitgalio pleputes wub.gif wub.gif

Wonderful drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labukas, as jau po ligonines, mazylis auga, vystosi, sirdele plaka. O del patepliojimu, tai sako taip nutinka per pirmus 3 menesius tuo laiku kai buna menesines del hormonu pusiausvyros. Tfuuu. Prizadu daugiau taip nebepanikuoti. fear.gif Siaip as ir nesu tokia bailiuke, bet matyt nestumas daro savo. Galeciau dabar verkti ir juoktis vienu metu. Labai as Jums dekinga uz palaikyma 4u.gif ir atsiprasau, kad buvau tokia istizus blush2.gif Linkiu visoms gero savaitgalio ir puikios sveikatytes. Hipukes nesusalkit, siltai laikykites tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Edituke777 @ 2009 11 20, 16:49)
Labukas, as jau po ligonines, mazylis auga, vystosi, sirdele plaka. O del patepliojimu, tai sako taip nutinka per pirmus 3 menesius tuo laiku kai buna menesines del hormonu pusiausvyros. Tfuuu. Prizadu daugiau taip nebepanikuoti.  fear.gif Siaip as ir nesu tokia bailiuke, bet matyt nestumas daro savo. Galeciau dabar verkti ir juoktis vienu metu. Labai as Jums dekinga uz palaikyma  4u.gif  ir atsiprasau, kad buvau tokia istizus  blush2.gif  Linkiu visoms gero savaitgalio ir puikios sveikatytes. Hipukes nesusalkit, siltai laikykites  tongue.gif

yahoo.gif nestuke.gif yahoo.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Edituke777 @ 2009 11 19, 23:03)
Aciu, kad papasakojai mano istorija, taip paciai ir man buvo plus dar kad jis su manim praleido 2min.jei ne maziau, beveik isstume is kabineto (nes daug klientu ta diena turejo) liepe nueiti i kabineta krauja priduoti (beje neparode kur, o ir telefoniste neregavo, nes baisiai uzsiemus buvo)  dar iseinant liepe 160lt susimoket ir laukti jo skambucio del rezultatu, zinokit pabegau as is ten.
Papildyta:
Dar galima suprasti kai krutis tikrina, bet kai kojas praso paziureti (atseit ar striju nera) o paskui ir kelnaites nusimauti tai cia jau trauma visam gyvenimui. Uzmust galeciau dabar tokius nervus turedama

ojej, man dar iki tokio lygio nebuvo nuejas,kad kelnaites lieptu nusimaut ar kojas ziuretu blink.gif buciau iskart apsisukus ir isejus bash.gif

jooo, ten su telefonistem ir nekas, isvis,vieni nemalonus prisiminimai su ta klinika susija, tuo labiau,kad is manes kazkodel nuplese dvigubai daugiau nei is taves, umn.gif ir uz ka?????? nei tyrimu kainu ivardino,nieko, atseit labai skubejo gun_rifle.gif kai pasake kaina, net per kelis kartus paklausiau "kiek???" bijau.gif

tei va, dabar labai laiminga esu,kad daugiau jo nematysiu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lexusia @ 2009 11 20, 14:34)
Gero savaitgalio pleputes wub.gif  wub.gif

Wonderful drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

buckis,saulyt, tau oro_buckis.gif

visoms mergytems, silto savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 11 19, 23:14)
Sveika Gremlinuke , ar tau hipotiroze ir vartoji tiroksina ?smile.gif

aha,man tiroiditas antrinis kaip supratau is diagnozes smile.gif naudoju kas antra diena 75 mikrogramus tiroksino, o kitom dienom po 50 smile.gif
Atsakyti
Man ir taip buvo kazkada parase , kaip nepatiko , as pamirstu doh.gif man geriau visad gert ta pacia , o ne kas antrą kitokią .... doh.gif ax.gif buvau polinklinikoj tiroksino išsirašyti tai baisu visi serga o daktarė kokia susirūpinusi kad manes net negirdejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 11 20, 17:35)
Man ir taip buvo kazkada parase , kaip nepatiko , as pamirstu  doh.gif  man geriau visad gert ta pacia , o ne kas antrą kitokią .... doh.gif  ax.gif buvau polinklinikoj tiroksino išsirašyti tai baisu visi serga o daktarė kokia susirūpinusi kad manes net negirdejo  biggrin.gif

as dabar taip geriu,ir aisku,daznai pamirstu kiek kuria diena geriau doh.gif bet aj...gal nieko baisaus nenutiks blush2.gif
Atsakyti
Smagu, kad Editukei viskas gerai clap.gif kitaip ir būt negali rolleyes.gif su brangiausiu rytoj eisim į spektaklį smile.gif ir jūs, brangiosios, pailsėkit, prikaupkit jėgų dar vienai darbo savaitei showoff.gif
Visoms mergaitėms gero savaitgalio assa.gif
Atsakyti
As sakiau nusipirksiu kokia dezute,nes tikrai susimaisau,kuria diena kiek geriau.o tiroksina tai as perku be recepto,puikiausiai parduoda smile.gif
Atsakyti
tikrai taip , as zinau , bet tada jis 11lt kainuoja o su kompensuojamuju knygele tik 3 lt , o dabar krize reik taupyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 11 21, 00:07)
tikrai taip , as zinau , bet tada jis 11lt kainuoja o su kompensuojamuju knygele tik 3 lt , o dabar krize reik taupyti biggrin.gif

pagal mano diagnoze,tiroksino man nekompensuoja..
Atsakyti
QUOTE(gremliniuke @ 2009 11 21, 08:17)
pagal mano diagnoze,tiroksino man nekompensuoja..

o kodel nekompensuoja? blink.gif koks skirtumas kokia diagnoze, bet tau tiroxina vies vien juk reikia gert g.gif
Atsakyti