Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas)

nu taip , as ir nesuprantu , pagal viska tiroiditas yra nepagydomas , gal tavo atveju dar nera hipotirozes del to nekompensuoja g.gif gal tik tiroidito nekompensuoja.....
Atsakyti
sake daktare ,kad pagal mano ligos sifra nekompensuoja.. nzn , as naudoju ne tik situs vaistus, todel man tie keli litai tai tik smulkmena pries kitus,uz kuriuos turiu isleisti kas menesi netoli 100lt.. toks gyvenimas,o tiksliau tokia ta musu susikta lietuva.kur farmacininkai is zmoniu nelaimiu darosi bizni.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 11 20, 19:35)
Man ir taip buvo kazkada parase , kaip nepatiko , as pamirstu  doh.gif  man geriau visad gert ta pacia , o ne kas antrą kitokią .... doh.gif  ax.gif buvau polinklinikoj tiroksino išsirašyti tai baisu visi serga o daktarė kokia susirūpinusi kad manes net negirdejo  biggrin.gif

Aš perku be recepto tiroksiną g.gif O koks daktaras rašo receptą ar šeimos, ar endokrinologas? Ir kiek pagal receptą gali nusipirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingel: 21 lapkričio 2009 - 18:54
man raso seimos daktare , diagnoze E03,ir nusipirkau uz 3 lt su centais ,o kainuoja 11 ....
Atsakyti
labas mergaitės,

kartais paskaitinėju jūsų pokalbius, bet neprisiruosiu parašyti.
o dabar iškilo klausimas, jei TTH yra 5,17, padidinus tiroksino dozę kada pasireikš pagerėjimas, mat dabar aš geriu tik po 100 mg, (planuoju pasididint iki 125)o sveriu 70 kg, prieš pusmetį man pašalino skydliaukę, tai dabar kol viskas susireguliuos , baisu net pagalvoti, tikrai net į tualetą nėra jėgų nueiti, o dar turiu vieną bėdą tai PA, net nežinau kaip viską suderinti ir vaistus ir savijautą kaip suprasti. gal dar kam nors taip yra? pasidalintume patirtimi, savo i6gyvenimais. Laikykim4s visos, o ypatigai, kurios laukiat4s leliukų.
Atsakyti
Sveika , bent jau as tavo vietoj didinciausi doze , nes PA yra butent del to kad tiroksino trukumas, tiesiog yra veikiama nervu sistema...o padidinus doze jau po 4 sav yra pagerejimas , man kai tth buvo 8 tai maniau kad is proto kraustaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 22 lapkričio 2009 - 15:49
atsiprasau uz klausima, bet kas tas PA? g.gif
Atsakyti
panikos atakos
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 11 22, 15:38)
panikos atakos

aisku,dekui smile.gif
Atsakyti
AČIŪ lucero, už atsakymą, o gal ir nemiga kankino?nes mane jau dvi savaitees ji kankina, o dabar kai vakaras tai ir pradedi bijoti kad neužmigsi,
Atsakyti
Aha buvo ir pa ir nemiga ir nezmoniskas galvos skausmas doh.gif nemigai padejo neuromed , labai blogais atvejais endokrinologai paraso ir raminamuju man pvz irgi siule pagerti menesi raminamuju bet tik TOL kol per men susitvarkys hormonai , nes ta nemiga butent del hormonu trukumo ... doh.gif
Atsakyti
aš jau ir AD pradėjau gerti nes nesupratau kas man darosi, tos PA dažnai kartojosi, gal pamažu viskas susitvarkys. O nakčiai paimu kokią Xsanakso tab, ir šiaip lašiukų, bet ne visada padeda.

Papildyta:
o ar tau tai patvirtino endokrinologas?
Atsakyti