Sveika Saule , kaip sekasi , kokie tyrimai spalio ? :4u:kaip kitos laikotes ar nepuola gripas ?
aha tai tau paskyre gerti iskart po 100mg ...vadinas situacija nekokia jei taip reikia , stebek kaip jautiesi , turetum jau po poros savaiciu daug geriau pasijusti , ar su sirdim bedu neturi?;)laikykis , nesi viena , viskas bus OK
parasyk mums kaip jautiesi , ir pamatysi stebesi ir pajusi kad kasdien vis geriau jausiesi....esu tikra ... linkiu to tau 
Sveika Saule , kaip sekasi , kokie tyrimai spalio ? :4u:kaip kitos laikotes ar nepuola gripas ?
QUOTE(lucero @ 2009 11 25, 16:20)
aha tai tau paskyre gerti iskart po 100mg ...vadinas situacija nekokia jei taip reikia , stebek kaip jautiesi , turetum jau po poros savaiciu daug geriau pasijusti , ar su sirdim bedu neturi?;)laikykis , nesi viena , viskas bus OK
parasyk mums kaip jautiesi , ir pamatysi stebesi ir pajusi kad kasdien vis geriau jausiesi....esu tikra ... linkiu to tau 
)
)
Labai dekui uz atsakymus
Mane,tai siek tiek neramina ,tai,kad pas mus UK jie labai viska uztempia,ir reguoja i bet kokia liga Don`t worry.Man noretusi daugiau tyrimu,o dabar ,tik pagal bendra kraujo tyrimuka ,tai nustate.O kaip Jus suzinojote kad sergate sia liga?Ar reikia ka nors keisti sergant sia liga(pvz mityba)?Gal truputi ikyresiu,bet kol viskas "sviezia",tai klausimu begales,...
P.s su sirdir lyg ir nesiskundziau iki siol.Mane tai biski neramina tai kad reiks nuolat vaistus vartoti,o as visada bet kokius vaistus vartoti vengdavau,nebent,tai budavo butinumas,o dabar ,kaip supratau,kad is karto man paskyre stipresnius,tai idomu kaip veliau bus.Na matysim po 2-ju men po tyrimu kas keisis
Papildyta:
va dar radau savo senus kraujo tyrimus,kai LT bunant pirma karta pasidariau birzelio 10d.ir rado didziule mazakraujyste,tik iki siol nieks neistyre priezasties jos,tai gal cia jau nuo seniau buvo viskas susije.Gal kas nusimano ,tai gal pakomentuotu:
Papildyta:
QUOTE(vida/d @ 2009 07 21, 20:32)
Mano Tyrimo rezult. Norma pagal loboratorija raudonai parasyta
WBC-4.85G/L 4.00-10.00
NEU-2.74 %N 2.50-6.50
LYM-1.53 31.5%L 1.00-3.50 10.0-50.5%L
MONO-.495 9.47%M .200-1.00 0.00-12.0%M
EOS-.033 .688%E .100-.500 0.00-7.00%E
BASO-0.89 1.83%B 0.00-.100 .00-1.10%B
RBC-3.76T/L 4.20-5.40
HGB-62.3 g/L 120-160
HCT-.265L/L .370-.500
MCV-70.6fL 80.0-98.0
MCH-16.6pg 27.0-31.0
RDW-15.8%CV 11.5-14.0
PLT-326 g/l 140-380
MPV-11.7 fl 8.00-12.0
CRB-0.5mg/l
tromb-350g/l
leuk.5.54
Gelezis-25.5 umol/l 4.5-27.9
WBC-4.85G/L 4.00-10.00
NEU-2.74 %N 2.50-6.50
LYM-1.53 31.5%L 1.00-3.50 10.0-50.5%L
MONO-.495 9.47%M .200-1.00 0.00-12.0%M
EOS-.033 .688%E .100-.500 0.00-7.00%E
BASO-0.89 1.83%B 0.00-.100 .00-1.10%B
RBC-3.76T/L 4.20-5.40
HGB-62.3 g/L 120-160
HCT-.265L/L .370-.500
MCV-70.6fL 80.0-98.0
MCH-16.6pg 27.0-31.0
RDW-15.8%CV 11.5-14.0
PLT-326 g/l 140-380
MPV-11.7 fl 8.00-12.0
CRB-0.5mg/l
tromb-350g/l
leuk.5.54
Gelezis-25.5 umol/l 4.5-27.9
Tu susirask tema Kraujo tyrimai ir ten idek situos tyrimus , ten yra tokia medike ji labai gerai pakomentuos tau
As kad sergu suzinojau is kraujo tyrimo vieno vienintelio , na dar yra butina skydliaukes echoskopija . ar tau padare skydliaukes echoskopija ?
p.s o kaip tau su svoriu?ar jis auga ?
As kad sergu suzinojau is kraujo tyrimo vieno vienintelio , na dar yra butina skydliaukes echoskopija . ar tau padare skydliaukes echoskopija ?
Sveikutes
wow
niu, jausmas, tai nzn... Netikiu as
O ir atrodo, kad vyrukas mano niekur neskuba
Butinai parasysiu kai grysim su mazuoju
Niu bet tikrai, atmintis tai fenomenali
Mano gimines ir draugai neatsimena, vis perklausia - tai kada tau???
QUOTE(lucero @ 2009 11 23, 17:19)
Ne deja dar ne , dar palauksim truputį manau , nu nebent netyčiukas koks ateitų
Tai lyg Popuri sakė kad gimdyt turėtų gruodžio 1
Dieve turbūt tai nuostabus jausmas , įsivaizduoju koks jaudulys!!!!!
QUOTE(Wonderful @ 2009 11 23, 17:36)
lucero,kaip tau gali streikuot atmintis, jei tu net datas atsimeni,kada kas gimdo ir pas ka kokie tyrimu rezultatai
saunuole,bet tavo atmintis-super gera
taip,kad nesiskusk daugiau 
saunuole,bet tavo atmintis-super gera
Niu bet tikrai, atmintis tai fenomenali
QUOTE(lucero @ 2009 11 25, 18:39)
Tu susirask tema Kraujo tyrimai ir ten idek situos tyrimus , ten yra tokia medike ji labai gerai pakomentuos tau
Va ta savo posta is tos temos ir atsinesiau i cia.Tada man pakomentavo,kad didele gelezies stoka,o kad kazkas daugiau negerai,tai nerase.Kol kas man nedare skydliaukes echoskopijos,gal veliau ir ,tai neaisku,juk cia Anglija
Paskaiciau pirmus puslapius ir kai kurios skundziasi "sokinejanciu"kraujo spaudimu.Pas mane kiek matave visada normalus buvo.Pagrindiniai negalavimai jau antri metai ranku,koju tirpimas,maudimas ,nuovargis,net uzlipt i antra auksta sunkoka,naktim prastai miegu,oda labai sausa,patine poakiai ,kazkoks "sustorejes "kaklas,peciai,atsirades sprndas
Vida tikrai geriau nebevardinkim nes tu simptomu yra begale kadangi skydliauke veikia visa organizma
sveikos, gal kam teko susidurti su situacija, kai TSH normalus (2,7), FT3 - irgi (6,13), tačiau FT4 sumažėjęs gerokai (9, 03)?
Visai atsitiktinai pasidariau tyrimus ir išsigandau pamačius rezultatus, nes šiuo metu jau penktas mėnuo kaip laukiuosi, iki to laiko didesnių problemų su skydliauke neturėjau, t.y. visi hormonų tyrimai buvo normos ribose? Šeštadienį planuoju skubų vizitą pas gydytoją, bet man visada norisi pas juos eiti bent jau žinant ko tikėtis
Visai atsitiktinai pasidariau tyrimus ir išsigandau pamačius rezultatus, nes šiuo metu jau penktas mėnuo kaip laukiuosi, iki to laiko didesnių problemų su skydliauke neturėjau, t.y. visi hormonų tyrimai buvo normos ribose? Šeštadienį planuoju skubų vizitą pas gydytoją, bet man visada norisi pas juos eiti bent jau žinant ko tikėtis
Na va, persirgau tuo bjaurybe gripu, tai kazi suvalge jis mano skydliauke ar darbiski ne
Geriau jau anksčiau sužinoti ir gerti hormonus, dar yra vilties kad bent jau dozę gal sumažins. Dar vistiek skydliaukė kad ir "apvalgyta" kažkokius savo hormonus pagamina.
Tra kas kreipiasi per vėlai ir echoskopija parodo, kad skydliaukės kaip ir "nebėra"
Taigi esi pririštas prie sintetinių hormonų.
Užvakar buvau pas naują gydytoją taigi vėl atakuoju klausimais, ar yra vilčių kad gali "nuimti" tyroxiną, gal kas naujo išrasta hormonų padangėje ir t.t. Deja nieko naujo neišpešiau.
Tra kas kreipiasi per vėlai ir echoskopija parodo, kad skydliaukės kaip ir "nebėra"
Taigi esi pririštas prie sintetinių hormonų.
Užvakar buvau pas naują gydytoją taigi vėl atakuoju klausimais, ar yra vilčių kad gali "nuimti" tyroxiną, gal kas naujo išrasta hormonų padangėje ir t.t. Deja nieko naujo neišpešiau.
Sveika Saron , o kiek tu geri tiroksino ? man tai sake gerti teks iki gyvenimo galo visad....ir matau kad doze tik didinama yra ...
o as vakar paskaitinejau daugiau apie "Levoteroksina 100mcg" ir stai ka radau:"Esant hipotirozei, gydymo pradžioje suaugusiesiems skiriama ne daugiau kaip pusė L-Thyroxin Berlin-Chemie 100 mikrogramų tabletės per parą, dozė didinama kaip paskyrė gydytojas ne daugiau kaip pusė tabletės kas 2-4 savaites, kol pasiekiama 1-2 tablečių paros dozė.".Taigi,biski sunerimau,kad man jau nuo pat pirmos dienos liepe gerti po viena tablete is karto
Beja,o jums LT mokami vaistai?Nes man ,tai liepe kortele pasidaryti,tai bus nemokami ,nes dabar ~30lt mokejau uz pakuote 28 tabkazkaip man vakar ir siand."maudzia "sirdi ir pavirpa ,seniau labai retai kada taip budavo
Beja,o jums LT mokami vaistai?Nes man ,tai liepe kortele pasidaryti,tai bus nemokami ,nes dabar ~30lt mokejau uz pakuote 28 tabkazkaip man vakar ir siand."maudzia "sirdi ir pavirpa ,seniau labai retai kada taip budavo
Sveika , kaip matau buna atveju kai gydo iskart 100mg , tai reti atvejai...dauguma gydo 25-50-75 taip kazkur kas tris men kas pusmeti didina kol daeina iki 100 ar daugiau , yra gerianciu ir 200mg...
O sirdute virpa nuo tiroksino kogero , nes turi organizmas apsiprasti , man ir sokinejo , jau nuo 25 tai su 100 naturalu kad ji reaguoja....o jei dar pasinervini...dabar patarciau tau labiausiai vengti streso , mitybos nieko keist nereikia , bet va stresas tai yra musu jautriuju skydliaukiu priesas....mum LT vaistai mokami tai yra kompensuojami 80proc tai kainuoja 4lt...o kokia tavo firma tiroksino?vokieciu gamybos?
O sirdute virpa nuo tiroksino kogero , nes turi organizmas apsiprasti , man ir sokinejo , jau nuo 25 tai su 100 naturalu kad ji reaguoja....o jei dar pasinervini...dabar patarciau tau labiausiai vengti streso , mitybos nieko keist nereikia , bet va stresas tai yra musu jautriuju skydliaukiu priesas....mum LT vaistai mokami tai yra kompensuojami 80proc tai kainuoja 4lt...o kokia tavo firma tiroksino?vokieciu gamybos?