Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas)

Sveikos 4u.gif
Aš palandžiojau ten kur nereikia, bet neiškenčiau, tačiau turiu džiugių naujienų:
POPURI ŠIANDIEN GIMĖ SŪNELIS 4u.gif
SVEIKINAM wub.gif
O kaip dabar norėčiau ją apkabinti ir pasakyti, kad ji ŠAUNUOLĖ thumbup.gif
AUKIT DIDELI. SVEIKATĖLĖS JUMS ABIEMS. GEROS KLOTIES JŪSŲ ŠEIMAI.
user posted image
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2009 11 30, 18:56)
Sveikos 4u.gif
Aš palandžiojau ten kur nereikia, bet neiškenčiau, tačiau turiu džiugių naujienų:
POPURI ŠIANDIEN GIMĖ SŪNELIS 4u.gif
SVEIKINAM wub.gif
O kaip dabar norėčiau ją apkabinti ir pasakyti, kad ji ŠAUNUOLĖ thumbup.gif
AUKIT DIDELI. SVEIKATĖLĖS JUMS ABIEMS. GEROS KLOTIES JŪSŲ ŠEIMAI.
user posted image
yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

wub.gif Valioooooooooooooooooooooooo thumbup.gif

Sveikinam ir mes - aukit didučiai, sveikučiai, gražučiai wub.gif

Labukas 4u.gif
Atsakyti
oi kaip šaunu ploja.gif ploja.gif
aukit dideli, sveiki,būkit patys pačiausi clap_1.gif
mažiuk, sveikas atvykęs į šį pasaulį wub.gif
Atsakyti
bet kokios dziugios naujienos bigsmile.gif
net susigraudinau wub.gif
didziausi sveikinimai jusu seimynelei 4u.gif

labiausia linkiu sveikatytes,o visa kita-uzgyvenama mirksiukas.gif
Atsakyti
Popuri.......... cry.gif As is susijaudinimo apsiverkiau. Kokios nuostabios zinios. Pacios geriausios. Be galo sveikinu visa jusu seima. clap.gif thumbup.gif 2.gif Greiciau atsigauk ir parasyk mums kaip viskas buvo. Tikiuosi super...nors ne...isitikinus, kad super. Cia tavo mazyliui birthday.gif su gimtadieniu!!!
Atsakyti
Sveikinimai tapus MAMA , sveikatos visai jusu seimai 4u.gif wub.gif thumbup.gif
user posted image
Tu busi tikrai SUPERMAMA bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikinu su maziuko gimimu. Daug kantrybes ir sveikatos.
Atsakyti
Labukas , merginos as nesenai suzinojau kad man itariama si problem , norejau jusu paklausti o kaip bus su vaikais , mes planuojame leliuka g.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveika Brunete , sakai itariama , reiskia dar neatlikti tyrimai?ar tau itaria hipofunkcija ar gal is echoskopijos mato tiroidita ? papasakok daugiau apie save 4u.gif Ir vaikuciu turet si liga netrugdo , gal buna sunkiau pastot kaip kam , bet vartojant hormonus gimsta sveiki vaikai 4u.gif
Atsakyti
Zodziu pradejau lankytis pas gydytojus del didelio antsvorio , nes paciai nelabai pavyksta jo atsikratyti ir padare tiksliau sakant ziurejo skydliauke echokopu ir sake , kad jos nera , cia turbut tos striumos , ir nusiunte mane i klinikas del antinksciu issitirti o man padare kraujo tyrimus ir pasake , kad yra skydliauke ir reiks pagerti vaistukus , bet dabar dar ju neskyre , nes visi atsakymai ateje blush2.gif
Atsakyti
Na jei pasake kad jos nera tai tada nelabai linksma g.gif doh.gif vadinas tiroiditas suvalge g.gif bet taip ir pasake kad jos nera sunykusi ? o gal dar gamina hormonu ? tau turi tth tyrima padaryt ...sekmes 4u.gif laikykis wub.gif
kaip matau tau jau padare tyrimus ir sake vaistus reiks pagerti, nu tai gal dar imanoma bus atstatyti....kada tu eisi pas endokrinologa? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 03 gruodžio 2009 - 21:13
kai bus atsakymai visu tyrimu o ju laukiu jau du menesius doh.gif
Atsakyti