QUOTE(lucero @ 2009 10 29, 20:24)
Bijau , kad 75 nebūtų tapę per maža doze , juk įmanoma , kad skydliaukė gali imt nykti greičiau?

nors skaičiau kad tiroiditas skydliaukę sunaikina kažkur per 10 metų vartojant tiroksiną

tipo po 10 metų jau nieko keisto jei tektų gert jau visą 150mg

net nežinau .... ką jūs darot su žemu spaudimu ? man pulsas nebekrenta , bet va kažko pastebiu nukrenta spaudimas 100/50 ima skaudėt tada galvą ... ypač taip po kokios labai sunkios įtemptos dienos būna
Pasportuok gal. Siaip tai nera cia tas spaudimas labai ir zemas. Vakarop tai gal ir turi sumazet. Man buna 90/60 ir nieko as nejauciu. Tik gal atsikelt sunku buna.
Vaiksciojimas padeda. As atsisakiau vazinet i darba su masina ir specialiai vazineju su viesuoju transportu, kad daugiau judeciau.
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 10 29, 23:04)
laba vakara graziom mergaitem
hipofunkija ir autoimuninis tiroiditas- cia skirtingi dalykai? nu sooooorry jei kvailai klausiu...suprantat...man gyd diagnozavo autoim, tiroidita....o gyd kuri eme krauja tyrimui, pakalbejom, kad jei atpo kazkiek nevirsija, ar kazkaip pan, tai negali buti autoim.

vista as uzsirasiau ir neturiu db po ranka...
Autoimuninis tiroiditas sukelia hipofunkcija, kaip zemas hemoglobinas sukelia mazakraujyste.