Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas)

Sveikos ! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

,,prisiduodu" smile.gif naujoje temukėje group.gif

Daivulka 78, aciuks.gif už plepėjimo plotą smile.gif

Sveikatytės visoms ! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 25 spalio 2009 - 22:07
Prisiduodu ir as, bandysiu sia savaite nueit jau pas daktara. maniskis Markauskas kinikose wub.gif
sveikatytes visoms si rudeni, mane kazkokia depresija puola, tokios mintys uzeina... blush2.gif
Atsakyti
norėčiau pasiteirauti , mano TTH 5,17, ar prie hipotirozės gali būti tachikardija? Jau antra diena kamuoja, gal tai sutapimas/? Beje, aš be skydlaiukės. Geriu 100mg Ltiroksino.
Atsakyti
Labas tavo tsh per didelis , reik didint matomai tiroksino doze , tiroksino trukumas veikia sirdi ....
Atsakyti
Bijau , kad 75 nebūtų tapę per maža doze , juk įmanoma , kad skydliaukė gali imt nykti greičiau? g.gif nors skaičiau kad tiroiditas skydliaukę sunaikina kažkur per 10 metų vartojant tiroksiną g.gif g.gif tipo po 10 metų jau nieko keisto jei tektų gert jau visą 150mg doh.gif verysad.gif net nežinau .... ką jūs darot su žemu spaudimu ? man pulsas nebekrenta , bet va kažko pastebiu nukrenta spaudimas 100/50 ima skaudėt tada galvą ... ypač taip po kokios labai sunkios įtemptos dienos būna g.gif
Atsakyti
Mano spaudimas normalus.
O kaip jusu naguciai?Pas mane tragiskai sluosniuojasi,neauga,luzineja iki gyvnagiu verysad.gif
Atsakyti
laba vakara graziom mergaitem 4u.gif
hipofunkija ir autoimuninis tiroiditas- cia skirtingi dalykai? nu sooooorry jei kvailai klausiu...suprantat...man gyd diagnozavo autoim, tiroidita....o gyd kuri eme krauja tyrimui, pakalbejom, kad jei atpo kazkiek nevirsija, ar kazkaip pan, tai negali buti autoim. g.gif vista as uzsirasiau ir neturiu db po ranka...
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 10 29, 20:24)
Bijau , kad 75 nebūtų tapę per maža doze , juk įmanoma , kad skydliaukė gali imt nykti greičiau? g.gif  nors skaičiau kad tiroiditas skydliaukę sunaikina kažkur per 10 metų vartojant tiroksiną  g.gif  g.gif tipo po 10 metų jau nieko keisto jei tektų gert jau visą 150mg  doh.gif  verysad.gif  net nežinau .... ką jūs darot su žemu spaudimu ? man pulsas nebekrenta , bet va kažko pastebiu nukrenta spaudimas 100/50 ima skaudėt tada galvą ... ypač taip po kokios labai sunkios įtemptos dienos būna  g.gif

Pasportuok gal. Siaip tai nera cia tas spaudimas labai ir zemas. Vakarop tai gal ir turi sumazet. Man buna 90/60 ir nieko as nejauciu. Tik gal atsikelt sunku buna.
Vaiksciojimas padeda. As atsisakiau vazinet i darba su masina ir specialiai vazineju su viesuoju transportu, kad daugiau judeciau.
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 10 29, 23:04)
laba vakara graziom mergaitem  4u.gif
hipofunkija ir autoimuninis tiroiditas- cia skirtingi dalykai? nu sooooorry jei kvailai klausiu...suprantat...man gyd diagnozavo autoim, tiroidita....o gyd kuri eme krauja tyrimui, pakalbejom, kad jei atpo kazkiek nevirsija, ar kazkaip pan, tai negali buti autoim.  g.gif  vista as uzsirasiau ir neturiu db po ranka...

Autoimuninis tiroiditas sukelia hipofunkcija, kaip zemas hemoglobinas sukelia mazakraujyste.
Atsakyti
Kelinta para zemas spaudimas pulsas o tyrimus tik po menesio darysiu , o gal paciai 100 isgerti ? g.gif
Pasportavau ir pakilo, ale gal tikrai uzsisedejau , dariau toki darba kompiuteriu tai praktiskai dvi sav sedejau kompiuteryje SEDEJAU:lotuliukas: ir ziuriu kad atsalau visa ir nukrito spaudimas lotuliukas.gif metas begt i sporta!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 30 spalio 2009 - 14:39
Sveikos merginos. Turiu dideli prasyma. Nerandu niekur temeles, kur galeciau pasysakyti. As taip pat turiu hipofunkcija ir geriu 100 tiroxino. Dabar laukiuosi, 6 savaites. Truputi jaudinuosi, ir labai noreciau pabendrauti su to pacio likimo merginom. Gal kas irgi nescia buvot sirgdama sia liga. Nerandu temos kur galeciau issakyti savo nerima. Jei kas zinot buciau labai labai dekinga
Atsakyti
Sveika 4u.gif Aš nesilaukiu ir dar neturėjau leliukų, nežinau, kas tave kankina, bet teko lankytis pas viena endokrinologę, kuri turėjo nėštukę geriančią po 200 mg tiroxino ir sėkmingai išnešiojo berniuką smile.gif beje, girdėjau, būnant nėščiai ir negert šių vaistukų blogiau nei gert. Ir dar, kažkur skaičiau ar dakt sakė, neatmenu jau, bet pastebėta, kad vaikučiai būna gabesni ir protingesni, kai mamytė, pilvuke nešiodama leliuką, geria tiroxiną. Viskas bus gerai, nepergyvenk 4u.gif Džiaukis, kad turėdama tokią ligą galėjai pastost, su kuo tave nuoširdžiai sveikinu wub.gif . aš vat negaliu... verysad.gif
Papildyta:
Tikiuos, nors truputi paguodžiau console.gif
Atsakyti
Labas visoms,
jau 3 metai kaip "įsirašiau" į sergančiųjų autoimuniniu tiroiditu gretas. Lankiausi klinikose pas gyd. Markauską. Buvom jau ir L-tiroksino dozes atreguliavę, ir ATPO jau kaip nusimuše bent iki 300. Žodžiu jau kaip ir panašiau į normalų gyvenimą.
Dabar kaip tik rudenį vėl turėjau eiti tikrintis. Bandžiau užsiregistruoti vėl pas tą patį gyd. Bet sužinojau, kad jam jau A A. Labai gaila.
Dabar reikia pasirinkti kitą gyd. pas ką lankytis. Gal kas žinot klinikose dėmesingą gyd?
Atsakyti