Valio, otimistes atejo i skyreli
Nebijosiu dabar nei ligos, nei svorio, nei pastoti
Sveika Saron , o kiek tu geri tiroksino ir koks buvo tavo tsh/atpo didziausias kad numusei iki 300 atpo? mano tai 1000....
Po 1000 jau kaip rusai sako "zaškalivajet"
Tai tiek ir buvo. Per 2 metus numušėm iki 300 (gėriau po 50mg). Ir tada šiek tiek leidau sau "pailsėti"
Nu ir ką vėl "gaisras". Dabar dozė 75mg.
Dėl manęs gal galėtų būti ir didesnė, nes nei širdelė permuša, nei svoris krinta. Bet tokia gyd. nuostata buvo mažomis dozėmis bet įtikinamai sutvarkyti tą skydliaukę
QUOTE(Alexia @ 2009 10 31, 20:26)
Valio, otimistes atejo i skyreli
Nebijosiu dabar nei ligos, nei svorio, nei pastoti 
vat būtent geros emocijos mums labai reikalingos esant šitai ligai, nes nervai, bloga nuotaika, stresas ir pan. labai padeda vešėti skydliaukės bėdom
O dėl svorio tai kaip ir rašiau, man stabiliai laikosi dabar 45-47 kg (nors pagimdžius 3 vaikus), tik aišku reikia prisižiūrėt, nepamiršti ir vaistukų ir pajudėti
Saron o tu jauti skirtumą tarp savijautos su 1000 atpo ir su 300?aš dar tik metai sergu bet matyt tiek daug antikūnių daro savo kad jau 75 turiu gert ir pastaru metu keistai su spaudimu,po mėn darysiu tyrimą,tikiuos nereiks didint iki 100mg
siaubas galva svaigsta šiandien,aš tai sveriu 58,o svėriau 80
taip kad tiroksinas svorio nedidina,bet užtat apetitą didina tai žiauriai!aš amžinai alkana
QUOTE(lucero @ 2009 11 01, 12:04)
Saron o tu jauti skirtumą tarp savijautos su 1000 atpo ir su 300?aš dar tik metai sergu bet matyt tiek daug antikūnių daro savo kad jau 75 turiu gert ir pastaru metu keistai su spaudimu,po mėn darysiu tyrimą,tikiuos nereiks didint iki 100mg
siaubas galva svaigsta šiandien,aš tai sveriu 58,o svėriau 80
taip kad tiroksinas svorio nedidina,bet užtat apetitą didina tai žiauriai!aš amžinai alkana 
O pas tave kaip su tth? Jei tvarkoje, tai gal pas tave vegetacine distonija? Cia viskas persipine yra. O jei spaudinas kyla, tai gal vis tik doze per didele? Vien tik del atpo niekas vaistu neskiria
Man nekyla o krenta , bet jo man buna Panika ar distonija , velnias zino , sakiau endo , sake nesijaudink psichiatro nereikia , gerk tiroksina praeis....bet tsh esant blogam gali skirt ir raminamu zinau , bet mano tsh paskutini kart 4 buvo , manau jis normose vis dar ... nu tikiuosi
Saron o tu jauti skirtumą tarp savijautos su 1000 atpo ir su 300
Nepasakyčiau kad ryškiai ta savijauta skiriasi. Procesai matyt tiek lėti pablogėjimo ar pagerėjimo, kad pripranti "kaip šuva kariamas".
QUOTE(Saron @ 2009 10 30, 16:22)
Labas visoms,
jau 3 metai kaip "įsirašiau" į sergančiųjų autoimuniniu tiroiditu gretas. Lankiausi klinikose pas gyd. Markauską. Buvom jau ir L-tiroksino dozes atreguliavę, ir ATPO jau kaip nusimuše bent iki 300. Žodžiu jau kaip ir panašiau į normalų gyvenimą.
Dabar kaip tik rudenį vėl turėjau eiti tikrintis. Bandžiau užsiregistruoti vėl pas tą patį gyd. Bet sužinojau, kad jam jau A A. Labai gaila.
Dabar reikia pasirinkti kitą gyd. pas ką lankytis. Gal kas žinot klinikose dėmesingą gyd?
jau 3 metai kaip "įsirašiau" į sergančiųjų autoimuniniu tiroiditu gretas. Lankiausi klinikose pas gyd. Markauską. Buvom jau ir L-tiroksino dozes atreguliavę, ir ATPO jau kaip nusimuše bent iki 300. Žodžiu jau kaip ir panašiau į normalų gyvenimą.
Dabar kaip tik rudenį vėl turėjau eiti tikrintis. Bandžiau užsiregistruoti vėl pas tą patį gyd. Bet sužinojau, kad jam jau A A. Labai gaila.
Dabar reikia pasirinkti kitą gyd. pas ką lankytis. Gal kas žinot klinikose dėmesingą gyd?
O Dievuliau, ar tikrai teisinga info cia?
QUOTE(Alexia @ 2009 11 01, 18:39)
O pas tave kaip su tth? Jei tvarkoje, tai gal pas tave vegetacine distonija? Cia viskas persipine yra. O jei spaudinas kyla, tai gal vis tik doze per didele? Vien tik del atpo niekas vaistu neskiria 
As geriu tiroksina vien del ATPO
QUOTE(Lexusia @ 2009 11 02, 13:56)
O Dievuliau, ar tikrai teisinga info cia?
negaliu patiket..as pas ji jau nuo vaikystes einu ir dabar va turejau eit..
Tai gal pas tave anksciau buvo hipo ar hiper. Reiskia skydliauke gerai jau nebedirba ir antikuniai (atpo) padare savo juoda darba. O pas mane dar dirba siaip ne taip nors ir antikuniu yra daug. Kol dar skydliauke pasigamina pakankama kieki visu tu triju "skaiciu" nereikia vaistu. Kai tik paaiskes kad ribos senka, paskirs atitinkama doze.
o jum plaukai slenka su saknim ir atauga daug silpnesni ?
o jum plaukai slenka su saknim ir atauga daug silpnesni ?
Slenka, slenka ir vis laukiu kada gi prades atauginėti tegul nors ir silpnesni
Ir kodėl gi jie bjaurybės neslenka nuo kojų
QUOTE(daivulka78 @ 2009 10 23, 17:46)
Senosios temukės plepesiukų sąrašiukas:
lucero 163
Wonderful 45
Betukas 38
Čia tik tie, kurie parašė daugiau kaip 6 žinutes. Taigi, bendraujam, tariamės, guožiamės. Būkime draugiški
Dabar klausimukas. Gal žinote kuo pakelti žemą kraujo spaudimą? Anksčiau tam panaudodavau kavą, nors nelabai mums ir galima. Dabar prasidėjus kasos uždegimui, gerti kavos negaliu, pats organizmas nepriėma. Tai kuo dar galima?
lucero 163
Wonderful 45
Betukas 38
Čia tik tie, kurie parašė daugiau kaip 6 žinutes. Taigi, bendraujam, tariamės, guožiamės. Būkime draugiški
Dabar klausimukas. Gal žinote kuo pakelti žemą kraujo spaudimą? Anksčiau tam panaudodavau kavą, nors nelabai mums ir galima. Dabar prasidėjus kasos uždegimui, gerti kavos negaliu, pats organizmas nepriėma. Tai kuo dar galima?
Žaliosios arbatos gerti galima
QUOTE(Saron @ 2009 11 02, 17:21)
Slenka, slenka ir vis laukiu kada gi prades atauginėti tegul nors ir silpnesni
.
ar kitų vietų 
Man slenka laaabai slenka. Nors paltyginus suū prieš mėnesį busvusia situacija , atrodo, kad apmažėjo. Pagėriau žuvies taukų, trinu nuiolat ampulėm žolelių...Nagai, tai mano
Labas labukas labučiausias