visi kiti dalykai,ateis savaime
QUOTE(lucero @ 2009 12 24, 11:21)
Sveikutes , mano tsh dabar 2,33 geriu 75mg bet pastaru metu daznai mane istinka tacikardija , pulsas ant simto , spaudimas buvo pasokes net 150/85 , nu ka zinau...
ir zinot ka atradau , vat vakar vel sirdis kale , tai siandien geriau tik 50 mg ir pulsas tik 55 beliko
tai taip iseina kad man gali but 75 daugokai , gal karta i savaite 50 tik gerti kai matau kad jau pulsas padidejes?
Labai daug stiprybes linkiu Popuri , laikykis
Ir visom mergaitems linkiu siltu ir jaukiu svenciu , bukit sveikos 
Labai daug stiprybes linkiu Popuri , laikykis
Visas sveikinu sulaukus graziausiu metu svenciu
Del pulso, Lucero... Pas mane jis labai buvo sudaznejes, pabaigoje jau net 120 buvo, tai paaiskejo, kad kalio didelis trukumas, visai netycia tyrimus del kitko dare ir rado. Gal pasitikrink ir tu?
Sveikutės
Su praėjusiomis šventėmis ir ateinačiais Naujaisiais
Sveikatėlės
Su praėjusiomis šventėmis ir ateinačiais Naujaisiais
Sveikatėlės
Sveikutes , gal zinot ar lornoje klaipedoje pas sidlauska su siuntimu mokamai ar ne ?
QUOTE(lucero @ 2009 12 28, 17:12)
Sveikutes , gal zinot ar lornoje klaipedoje pas sidlauska su siuntimu mokamai ar ne ? 
Citata is ju tinklapio: "Priimami pacientai nemokamai (arba su daline priemoka) su gydytojų siuntimais ".
kiek girdejau jie net su siuntimu praso dar 40 lt 
TIROKSINAS - ENERGIJOS HORMONAS
Nuo tiroksino - skydliaukės hormono priklauso, ar jums gera, ar jus kamuoja depresija. Šis hormonas vadovauja medžiagų apykaitai, aktyvina kepenų, tulžies pūslės, inkstų veiklą ir tokiu būdu spartina šlakų bei toksinų šalinimą. Hormonas gerina figūrą, nuotaiką ir veido spalvą.
Kaip jį skatinti? Aprūpinkite organizmą jodu. Jo yra valgomojoje druskoje su jodu, kai kuriuose mineraliniuose vandenyse ir jūrų žuvyse.
Nuo tiroksino - skydliaukės hormono priklauso, ar jums gera, ar jus kamuoja depresija. Šis hormonas vadovauja medžiagų apykaitai, aktyvina kepenų, tulžies pūslės, inkstų veiklą ir tokiu būdu spartina šlakų bei toksinų šalinimą. Hormonas gerina figūrą, nuotaiką ir veido spalvą.
Kaip jį skatinti? Aprūpinkite organizmą jodu. Jo yra valgomojoje druskoje su jodu, kai kuriuose mineraliniuose vandenyse ir jūrų žuvyse.
QUOTE(lucero @ 2009 12 28, 19:01)
kiek girdejau jie net su siuntimu praso dar 40 lt 
Kaip tau lucero taip gerai krenta tth...Aš po švenčių eisiu darytsi tyrimo vėl, bus matyt...bet kolkas nepanašu, kad jie normoj
Oj , as tikiuos kad krenta , bet pastaru metu nesamones kazkokios , gal reiks didinti
tai va ir as leksiu sausi pas endokrinologa jau...Sekmes Betuk!
Ar visos mergaitės sveikos po švenčių?
Mane tikriausiai šventa dvasia apreiškė
pagalvojau ir sumąsčiau, kad neturiu laiko žaist, reikia čiupt jautį už ragų, ir užsirašiau į "Motina ir vaikas" pas dakt. Žėbą
sausio 11.
man tikriausiai kalėdų senelis buvo dosnus-proto įkrėtė
Mane tikriausiai šventa dvasia apreiškė
man tikriausiai kalėdų senelis buvo dosnus-proto įkrėtė
Sveikos!
Su artejanciais Naujaisiais metais!
Visoms linkiu stiprios sveikatos
ERIKA, smagu kad nusprendei eiti tiesiai prie reikalo, tavo pavyzdziu pasekiau ir as
Su artejanciais Naujaisiais metais!
ERIKA, smagu kad nusprendei eiti tiesiai prie reikalo, tavo pavyzdziu pasekiau ir as