Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas)

visoms mergytems linkiu sveikatos 4u.gif
visi kiti dalykai,ateis savaime wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 12 24, 11:21)
Sveikutes , mano tsh dabar 2,33 geriu 75mg bet pastaru metu daznai mane istinka tacikardija , pulsas ant simto , spaudimas buvo pasokes net 150/85 , nu ka zinau... doh.gif ir zinot ka atradau , vat vakar vel sirdis kale , tai siandien geriau tik 50 mg ir pulsas tik 55 beliko tongue.gif tai taip iseina kad man gali but 75 daugokai , gal karta i savaite 50 tik gerti kai matau kad jau pulsas padidejes? g.gif
Labai daug stiprybes linkiu Popuri , laikykis wub.gif  Ir visom mergaitems linkiu siltu ir jaukiu svenciu , bukit sveikos  4u.gif

Visas sveikinu sulaukus graziausiu metu svenciu 4u.gif Daug jums sveikatos, laimes jausmo, geru zmoniu aplinkui 4u.gif

Del pulso, Lucero... Pas mane jis labai buvo sudaznejes, pabaigoje jau net 120 buvo, tai paaiskejo, kad kalio didelis trukumas, visai netycia tyrimus del kitko dare ir rado. Gal pasitikrink ir tu? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Su praėjusiomis šventėmis ir ateinačiais Naujaisiais 4u.gif
Sveikatėlės 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes , gal zinot ar lornoje klaipedoje pas sidlauska su siuntimu mokamai ar ne ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 12 28, 17:12)
Sveikutes , gal zinot ar lornoje klaipedoje pas sidlauska su siuntimu mokamai ar ne ? g.gif

Citata is ju tinklapio: "Priimami pacientai nemokamai (arba su daline priemoka) su gydytojų siuntimais ".
Atsakyti
kiek girdejau jie net su siuntimu praso dar 40 lt g.gif
TIROKSINAS - ENERGIJOS HORMONAS
Nuo tiroksino - skydliaukės hormono priklauso, ar jums gera, ar jus kamuoja depresija. Šis hormonas vadovauja medžiagų apykaitai, aktyvina kepenų, tulžies pūslės, inkstų veiklą ir tokiu būdu spartina šlakų bei toksinų šalinimą. Hormonas gerina figūrą, nuotaiką ir veido spalvą.
Kaip jį skatinti? Aprūpinkite organizmą jodu. Jo yra valgomojoje druskoje su jodu, kai kuriuose mineraliniuose vandenyse ir jūrų žuvyse.
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 12 28, 19:01)
kiek girdejau jie net su siuntimu praso dar 40 lt g.gif
TIROKSINAS - ENERGIJOS HORMONAS
Nuo tiroksino - skydliaukės hormono priklauso, ar jums gera, ar jus kamuoja depresija. Šis hormonas vadovauja medžiagų apykaitai, aktyvina kepenų, tulžies pūslės, inkstų veiklą ir tokiu būdu spartina šlakų bei toksinų šalinimą. Hormonas gerina figūrą, nuotaiką ir veido spalvą.
Kaip jį skatinti? Aprūpinkite organizmą jodu. Jo yra valgomojoje druskoje su jodu, kai kuriuose mineraliniuose vandenyse ir jūrų žuvyse.

biggrin.gif Tai teks atsiprašyti joduotos druskos matau... g.gif biggrin.gif

Kaip tau lucero taip gerai krenta tth...Aš po švenčių eisiu darytsi tyrimo vėl, bus matyt...bet kolkas nepanašu, kad jie normoj doh.gif
Atsakyti
Oj , as tikiuos kad krenta , bet pastaru metu nesamones kazkokios , gal reiks didinti g.gif tai va ir as leksiu sausi pas endokrinologa jau...Sekmes Betuk! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 28 gruodžio 2009 - 21:00
Ar visos mergaitės sveikos po švenčių? wink.gif
Mane tikriausiai šventa dvasia apreiškė angel.gif pagalvojau ir sumąsčiau, kad neturiu laiko žaist, reikia čiupt jautį už ragų, ir užsirašiau į "Motina ir vaikas" pas dakt. Žėbą ax.gif sausio 11.
man tikriausiai kalėdų senelis buvo dosnus-proto įkrėtė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erika.Stn: 28 gruodžio 2009 - 21:16
Sveikos!
Su artejanciais Naujaisiais metais! 4u.gif Visoms linkiu stiprios sveikatos drinks_cheers.gif
ERIKA, smagu kad nusprendei eiti tiesiai prie reikalo, tavo pavyzdziu pasekiau ir as ax.gif smile.gif
Atsakyti
wub.gif Ot šaunuolės thumbup.gif Bus šeimynos pagausėjimas, sėkmės 4u.gif Lauksim gerų žinių wub.gif
Atsakyti