Sveikos mergaites
esu naujoke pas jus..
gal galetumet man paaiskint, ar man dar kada nors susireguliuos skydliauke ir visi tyrimai bus geri..?

pas endokrinologa lankausi jau 3 metus ir niekaip jam neiseina sureguliuoti hormonu..
kreipiausi i ji, kai Tth buvo virs 9..FT3 ir FT4 buvo geri.. FT4 pagal rezultatus buvo per pati viduriuka normos ribose

dave gert Tiroksina 50 mcg..
as kaip suprantu, tai tiroksinas turetu nuleisti zemyn TTH tyrimo rezultatus.. paskui TTH buvo apie 7.. padidino iki 75 mcg.. tada TTH apie 6.. dave gert Tiroksino 100 mcg.. tada pradejo kilt FT4.. is normos ribu pakilo iki 22 (kai leidziama iki 19 atrodo).. tada sumazino doze iki 75 mcg.. pasidariau tyrimus pries menesi (kitoj klinikoj nei visada).. tai ten rodo FT4 25,90 (norma 12-22)..
kadangi kita savaite einu pas endokrinologa, tai siandien vel nuejau pasidaryt FT4 (nes gydytoja sako, kad neverta darytis TTH, kol FT4 negeras.. tai negaliu palygint kaip kinta TTH).. rezultatai bus tik 5dieni..
galvoju, jei gydytojai neiseina sureguliuot hormonu, gal reikia keist gydytoja..?

nes jau kitais metais noriu susilaukt leliuko.. o darantis TTH pastebejau, kad norma nesciosioms yra dar mazesne, nei nesilaukiancioms.. tai vadinas pirma turiu susitvarkyt TTH..

o jei TTH negeras, tai tada gal nepatartina lauktis leliuko..?