Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės Hipofunkcija ( tiroiditas)

QUOTE(Erika.Stn @ 2009 12 31, 15:23)
sveikos, mergaitės smile.gif
man irgi atrodo, kad ft3 ir ft4 yra tas pats, kas lt3 ir lt4. čia nuo žodžio laisvas tiroxinas ir anglų k. vertimas - nesu anglistė, bet tipo free tyroxinas  biggrin.gif
sveikų naujų metų!! 000054.gif

drinks_cheers.gif

DŽIAUGSMINGŲ NAUJŲJŲ 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Išbraidė purų sniegą,
Tylą apgaubė šilą,
žvaigždėm nusėję dangų
Naujieji atkeliaus.
Tegul atneš jie skaidrų džiaugsmą,
Dienas, be skausmo, be kančių,
Te neišeina meilė, laimė iš namų
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Jungiuosi su sveikinimais Naujuju metu proga!!!
P.s.pirmadieni eisiu pas gydytoja,tai suzinosiu kraujo tyrimu rezultatus ir prasysiu siuntimo pas endokrinologa.. ax.gif
Atsakyti
As tai gavau talona tik antroj sausio pusej , nu velnias doh.gif pastaru metu man vel eme kietet viduriai , ner energijos , labai jau man itartina doh.gif verysad.gif ta proga buvau viena diena ikalus daugiau tiroksino , bet po to tris paras pulsas ant simto laikes , tai tikrai nebesuprantu ar man truksta tiroksino ar ne , dvejoju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 02 sausio 2010 - 19:23
Likimo sesės! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Su Naujaisiais metais! Visoms sveikatėlės, kantrybės, geros nuotaikos, pinigėlių ir kiekvienai lai išsipildo pačios slapčiausios svajonės!

Sveika , Lucero 4u.gif
vidurių kietėjimas nėra pagrindinis rodiklis, spręndžiant kiek organizmas turi hormono, bandyk maistą pasireguliuoti, daugiau vaisių/daržovių, sėlenų, džiovintų slyvų pasmaguriauk smile.gif jei toks dažnas pulsas, tai TR didinti nereikėtų. Pasaugok širdelę, nes toks pulsas, jai didelis krūvis. O tksliausias atsakymas būtų atlikti tyrimai. Sėkmės tau! 4u.gif Viskas bus gerai! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 04 sausio 2010 - 00:19
Laba diena
na va siand.buvau pas gydytoja,tai suzinojau rezultatus kraujo tyrimu.Taigi:pas mane
T4-12.2(norma :9-19.1) cia pagal anglu lenteles ji man taip sake,o pries 1.5men t4 buvo 5.5.
T3 sake nera svarbu ,tai nedare g.gif
TSH pas mane sake labaiaukstas:53.6(norma pagal juos 0.35-5.0).Sumazino biski doze,tai dabar israse 50microgramu,o geriau 100mcg,bet as tiesa sakant ne visada gerdavau po visa tab.dazniau po puse blush2.gif mane tos visos chemijos gasdina,bet ,kai nera kur detis ,tai tenka susitaikyti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 04 sausio 2010 - 18:49
QUOTE(vida/d @ 2010 01 04, 18:47)
Laba diena
na va siand.buvau pas gydytoja,tai suzinojau rezultatus kraujo tyrimu.Taigi:pas mane
T4-12.2(norma :9-19.1) cia pagal anglu lenteles ji man taip sake,o pries 1.5men t4 buvo 5.5.
T3 sake nera svarbu ,tai nedare g.gif
TSH pas mane sake labaiaukstas:53.6(norma pagal juos 0.35-5.0).Sumazino biski doze,tai dabar israse 50microgramu,o geriau 100mcg,bet as tiesa sakant ne visada gerdavau po visa tab.dazniau po puse blush2.gif mane tos visos chemijos gasdina,bet ,kai nera kur detis ,tai tenka susitaikyti..

blink.gif O gal 5.36? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
esu naujoke pas jus.. ax.gif
gal galetumet man paaiskint, ar man dar kada nors susireguliuos skydliauke ir visi tyrimai bus geri..? g.gif pas endokrinologa lankausi jau 3 metus ir niekaip jam neiseina sureguliuoti hormonu..
kreipiausi i ji, kai Tth buvo virs 9..FT3 ir FT4 buvo geri.. FT4 pagal rezultatus buvo per pati viduriuka normos ribose rolleyes.gif dave gert Tiroksina 50 mcg..
as kaip suprantu, tai tiroksinas turetu nuleisti zemyn TTH tyrimo rezultatus.. paskui TTH buvo apie 7.. padidino iki 75 mcg.. tada TTH apie 6.. dave gert Tiroksino 100 mcg.. tada pradejo kilt FT4.. is normos ribu pakilo iki 22 (kai leidziama iki 19 atrodo).. tada sumazino doze iki 75 mcg.. pasidariau tyrimus pries menesi (kitoj klinikoj nei visada).. tai ten rodo FT4 25,90 (norma 12-22)..
kadangi kita savaite einu pas endokrinologa, tai siandien vel nuejau pasidaryt FT4 (nes gydytoja sako, kad neverta darytis TTH, kol FT4 negeras.. tai negaliu palygint kaip kinta TTH).. rezultatai bus tik 5dieni..
galvoju, jei gydytojai neiseina sureguliuot hormonu, gal reikia keist gydytoja..? g.gif nes jau kitais metais noriu susilaukt leliuko.. o darantis TTH pastebejau, kad norma nesciosioms yra dar mazesne, nei nesilaukiancioms.. tai vadinas pirma turiu susitvarkyt TTH.. doh.gif o jei TTH negeras, tai tada gal nepatartina lauktis leliuko..? unsure.gif
Atsakyti
sveika prisijungus 4u.gif

nelabai supratau, tai kiek pas tave dabar tas tsh?
nes kiek zinau, nelabai yra gerai pastot su ausktu tsh, bet buna, kas pastoja ir pagimdo sveikus vaikucius smile.gif

beje, jei gali,parasyk,kiek nesciosioms turi buti tsh,nes taip ir neradau niekur iki siol g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wonderful @ 2010 01 05, 17:56)
sveika prisijungus 4u.gif

nelabai supratau, tai kiek pas tave dabar tas tsh?
nes kiek zinau, nelabai yra gerai pastot su ausktu tsh, bet buna, kas pastoja ir pagimdo sveikus vaikucius smile.gif

beje, jei gali,parasyk,kiek nesciosioms turi buti tsh,nes taip ir neradau niekur  iki siol g.gif

tai vat, kad TTH man gydytoja sake nedaryt ir neleist tam pinigu.. nes svarbiau ne TTH, o geras FT4 rezultatas.. tai ir nesidariau dabar TTH..
TTH norma yra iki kazkur 4,2 normaliam zmogui.. o nesciai moteriai tiksliai nepamenu, bet kazkur iki 3-3,5.. penktadieni eisiu pas gydytoja galesiu zvilgtelt i tyrimu rezultatu senus lapus.. ten budavo parasyta smile.gif
Atsakyti
ir dar.. kai visi tyrimai buvo normos ribose, isskyrus TTH (apie 5,9-6,4).. gydytoja sumaste, kad reikia gert tiroksina ir taip nusimus TTH.. bet gavosi taip, kad tada pakilo ir virsijo norma FT4.. o TTH vis tiek nepasieke normos.. unsure.gif gal as kazkokia netipine.. ir man niekaip neiseis sunormalizuot, kad visi tyrimai butu normose.. unsure.gif
p.s. o del Tsh nesciosioms tai tikrai niekur internete neradau normu ribu.. g.gif gal as kazka maisau.. unsure.gif bet tikrai esu macius, kad nesciosioms kitos normos irasytos.. reiks patikrint penktadieni ax.gif
Atsakyti