QUOTE(Aurio zmona @ 2015 03 05, 14:20)
Sveikos,kaip manot ar verta tirtis man del candidos....????? nes nebesuvedu galu,vis nauji siptomai....jau net pas gydytoja eit geda....zodziu papasakosiu trumpai....su pilvu visada buvo problemu.. viduriai arba skystoki,arba uzkieteja,is lempos...Putima jauciu retai...sunkumas pastoviai ypac pavalgius,net nepersivalgius...uzeina pykinimas,silpnumas,galvos svaigimas,nerimas,drebejimas toks,daznai....galva apdujusi,lyg slovikas uzdetas butu...
turiu alergija...nzn kam!!!!! tyre seniau,bet rado tik,kad dulkiu erkems alergiska....senai geriu vaistus nuo alergijos,i savaite 1-2 tab.kitaip uzsikasyciau...
Pradejo DEGINTI LIEZUVI,burna kaip nuplikyta,karkalas,dziuna burna,atrodo seiliu net pritruksta....saldumynu noras toks!!!!!NENORMALUS,YPAC NAKTY....visiems aiskinu,nenormalu noret sitaip nakty saldumynu....atsibundu prisivalgau..ryte saves uz tai nekenciu!!!!!burnoj kaip prikakota nuo to,nes apnasos dedasi ant liezuvio gomurio dantu....KA DARYT????kur kreiptis,ka sakyt gydytojai,ne si mane kau kreivai ziuri.....buvau pas LOR viskas ok,eisiu ryt zarna,ziuresiu skrandy...man is tu nervu ir tokios durnos savijautos,baigia stogas nuvaziuot....Beje mano sesei dega liezuvis ir burna taip pat!!!! praejo daug daktaru,nk nk neranda...kaip i durne ziuri...o burna dega!!!!!!!!!!!!!!Prasau padekit
turiu alergija...nzn kam!!!!! tyre seniau,bet rado tik,kad dulkiu erkems alergiska....senai geriu vaistus nuo alergijos,i savaite 1-2 tab.kitaip uzsikasyciau...
Pradejo DEGINTI LIEZUVI,burna kaip nuplikyta,karkalas,dziuna burna,atrodo seiliu net pritruksta....saldumynu noras toks!!!!!NENORMALUS,YPAC NAKTY....visiems aiskinu,nenormalu noret sitaip nakty saldumynu....atsibundu prisivalgau..ryte saves uz tai nekenciu!!!!!burnoj kaip prikakota nuo to,nes apnasos dedasi ant liezuvio gomurio dantu....KA DARYT????kur kreiptis,ka sakyt gydytojai,ne si mane kau kreivai ziuri.....buvau pas LOR viskas ok,eisiu ryt zarna,ziuresiu skrandy...man is tu nervu ir tokios durnos savijautos,baigia stogas nuvaziuot....Beje mano sesei dega liezuvis ir burna taip pat!!!! praejo daug daktaru,nk nk neranda...kaip i durne ziuri...o burna dega!!!!!!!!!!!!!!Prasau padekit
Vienas prie vieno mano simptomai, ypač pažymėta dalis. Taip pat graužimas už krūtinkaulio, riaugėjimas, pilvo pūtimas (retai), dažnas tuštinimąsis (ne viduriavimas) ir sunkumas skrandyje. Burnoje labai sūrus skonis ir liežuvis tirštai apneštas. Irgi burnos džiūvimas - deginimas.
Man dar nuo to graužimo už krūtinkaulio kartais pašoka pulsas ir spaudimas. Tris kartus buvau priėmime

Gydytojai ir į mane kreivai žiūri - bendras kraujo, CRB, kepenų, kasos fermentai normoje, mikroelementai normoje. Koprologinis išmatų - normoje, echoskopija - normoje. Pas kardiologą (EKG, echoskopija) - tvarkoje.
Dar rysiu žarną ir užsiregistravau pas neurologą, nes man atsigulus atsiranda tokios kaip elektros srovės stubure, kartais net pašoku, buvo labai pradėję lyg adatėlėmis badyti odą. Vienu žodziu simptomų daug, jau nebežinau,ka ir tirtis