Kaip sako liaudis - jaučiuosi ne savo vėžėse. Neįdomu...
Kitais metais, tikiuosi,
baigsiu KTU Viešojo administravimo bakalauro studijas
.
Bet galvoju
jei bus noro, gal magistratūroj atsigriebsiu ir atsistosiu į savo vėžes
.
QUOTE(jurginaraima @ 2008 08 22, 23:27)
Kitais metais, tikiuosi,
baigsiu KTU Viešojo administravimo bakalauro studijas
.
Bet galvoju
jei bus noro, gal magistratūroj atsigriebsiu ir atsistosiu į savo vėžes
.
kodėl neįdomu?
QUOTE(Gardee @ 2008 08 26, 13:19)
Man kazkaip truksta veiksmo siame moksle, pati specialybe reikalauja labai daug teorinio sauso mokslo.
o pasirinkau tokia specialybetodel, kad planuoju dirbti valstybineje istaigoje
Pries metus baigiau teise - labai patiko. Siemet istojau i ekonomika, tikiuosi irgi bus idomu..
Sveikos mergaitės
nežinau ar į šią temą pataikiau ar ne, bet nežinau kur rašyti, nes čia tų temų tiek daug, o man tinkamos, ko noriu paklausti kaip ir nerandu.
Norėjau pasiteirauti gal kas žinote kur būtų galima Klaipėdoje mokytis kosmetologijos, kad paskui būtų galima dirbti kosmetologės darbą. gal kokius privačius kursus žinot ir panašiai? labai noriu šios specialybės
Klaipėdos kolegijoje kunkursas begalo didelis tad neistojau, gal žinot kokių privačių mokyklų?
QUOTE(Pfaifer @ 2008 09 02, 17:24)
Sveikos mergaitės
nežinau ar į šią temą pataikiau ar ne, bet nežinau kur rašyti, nes čia tų temų tiek daug, o man tinkamos, ko noriu paklausti kaip ir nerandu.
Norėjau pasiteirauti gal kas žinote kur būtų galima Klaipėdoje mokytis kosmetologijos, kad paskui būtų galima dirbti kosmetologės darbą. gal kokius privačius kursus žinot ir panašiai? labai noriu šios specialybės
Klaipėdos kolegijoje kunkursas begalo didelis tad neistojau, gal žinot kokių privačių mokyklų?
tai mazas balas gal pas tave nes as pernai buvau istojus i kosmetologija,be problemu kolegijoj,
As tai studijuoju SK kineziterapija, jau paskutiniai metai, norisi greiciau baigti
Siaip pakankamai idomus mokslas kam medicina patinka, bet mane labiau traukia augalai tai nelabai ta KNZ prie sirdies
bet galiu pasakyti nemazai suzinojau ir kai kurios zinios jau gyvenime praverte
as studijuoju soc. pedagogika, nezinau kokio bieso as ten stojau
as studijuoju VDU, biologijos bakalauras, neakivaizdines studijos, siemet 4 kursas. 3 kurse supratau, kad ne cia pataikiau
, nes begalo norejau tapti veterinare. deja del seimynines padeties LVA studijuoti negalejau, cia teko pabuti tik puse kurso......
Studijuoju MRU,specialybe Teise ir muitines veikla
esu labai patenkinta
buvau istojusi i Vilniaus teises ir verslo kolegija (verslo vadyba),bet jauciausi kaip ne savo vietoje,tai meciau ir stojau i teise.Buciau ir kolegijoje stojus i teise,bet pritrukau balu,o po keliu metu stojau i MRU ir istojau
Labai patinka,nes dar pradineje mokykloje besimokydama svajojau buti mente
Oho kiek pripasakojau