Įkraunama...
Įkraunama...

Ką studijuojate? Kodėl?

Kitais metais, tikiuosi, ax.gif baigsiu KTU Viešojo administravimo bakalauro studijas smartass.gif.
Kaip sako liaudis - jaučiuosi ne savo vėžėse. Neįdomu... doh.gif Bet galvoju mastau.gif jei bus noro, gal magistratūroj atsigriebsiu ir atsistosiu į savo vėžes ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginaraima: 22 rugpjūčio 2008 - 22:31
QUOTE(jurginaraima @ 2008 08 22, 23:27)
Kitais metais, tikiuosi,  ax.gif baigsiu KTU Viešojo administravimo bakalauro studijas smartass.gif.
Kaip sako liaudis - jaučiuosi ne savo vėžėse. Neįdomu...  doh.gif Bet galvoju mastau.gif jei bus noro, gal magistratūroj atsigriebsiu ir atsistosiu į savo vėžes ax.gif .

kodėl neįdomu? ax.gif
Atsakyti
istojau i SMK siais metais,studijuosiu teise smile.gif manau turetu buti idomu biggrin.gif bet ir sunku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 08 26, 13:19)
kodėl neįdomu?  ax.gif

Man kazkaip truksta veiksmo siame moksle, pati specialybe reikalauja labai daug teorinio sauso mokslo.
o pasirinkau tokia specialybetodel, kad planuoju dirbti valstybineje istaigoje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginaraima: 28 rugpjūčio 2008 - 10:30
Pries metus baigiau teise - labai patiko. Siemet istojau i ekonomika, tikiuosi irgi bus idomu.. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif nežinau ar į šią temą pataikiau ar ne, bet nežinau kur rašyti, nes čia tų temų tiek daug, o man tinkamos, ko noriu paklausti kaip ir nerandu. g.gif Norėjau pasiteirauti gal kas žinote kur būtų galima Klaipėdoje mokytis kosmetologijos, kad paskui būtų galima dirbti kosmetologės darbą. gal kokius privačius kursus žinot ir panašiai? labai noriu šios specialybės wub.gif Klaipėdos kolegijoje kunkursas begalo didelis tad neistojau, gal žinot kokių privačių mokyklų?
Atsakyti
QUOTE(Pfaifer @ 2008 09 02, 17:24)
Sveikos mergaitės  4u.gif  nežinau ar į šią temą pataikiau ar ne, bet nežinau kur rašyti, nes čia tų temų tiek daug, o man tinkamos, ko noriu paklausti kaip ir nerandu.  g.gif Norėjau pasiteirauti gal kas žinote kur būtų galima Klaipėdoje mokytis kosmetologijos, kad paskui būtų galima dirbti kosmetologės darbą. gal kokius privačius kursus žinot ir panašiai? labai noriu šios specialybės wub.gif  Klaipėdos kolegijoje kunkursas begalo didelis tad neistojau, gal žinot kokių privačių mokyklų?

tai mazas balas gal pas tave nes as pernai buvau istojus i kosmetologija,be problemu kolegijoj,
Atsakyti
As tai studijuoju SK kineziterapija, jau paskutiniai metai, norisi greiciau baigti ax.gif Siaip pakankamai idomus mokslas kam medicina patinka, bet mane labiau traukia augalai tai nelabai ta KNZ prie sirdies doh.gif bet galiu pasakyti nemazai suzinojau ir kai kurios zinios jau gyvenime praverte ax.gif
Atsakyti
as studijuoju soc. pedagogika, nezinau kokio bieso as ten stojau doh.gif
Atsakyti
Studijuoju teisę MRU, jau treti metai biggrin.gif Kol kas labai nesiskundžiu ax.gif
Atsakyti
as studijuoju VDU, biologijos bakalauras, neakivaizdines studijos, siemet 4 kursas. 3 kurse supratau, kad ne cia pataikiau verysad.gif , nes begalo norejau tapti veterinare. deja del seimynines padeties LVA studijuoti negalejau, cia teko pabuti tik puse kurso......
Atsakyti
Studijuoju MRU,specialybe Teise ir muitines veikla 4u.gif esu labai patenkinta thumbup.gif buvau istojusi i Vilniaus teises ir verslo kolegija (verslo vadyba),bet jauciausi kaip ne savo vietoje,tai meciau ir stojau i teise.Buciau ir kolegijoje stojus i teise,bet pritrukau balu,o po keliu metu stojau i MRU ir istojau drinks_cheers.gif Labai patinka,nes dar pradineje mokykloje besimokydama svajojau buti mente biggrin.gif Oho kiek pripasakojau lotuliukas.gif
Atsakyti