Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VId.)

Gili uzuojauta.....gal supuvo paprastesni reik tiketis, jei tokiu buvo....
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 11 03, 17:30)
Na as ir jau papirksiu amarilciku, ka gausiu nelabai svarbukol kas , kai jau daugiau rusiu turesiu tai jau gal ir rintis reikes pradet....

O ką pirkai? Ten kur sakiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 11 02, 20:39)

prašau priminkite ,o kada atsibus ir pradėti laistymą?
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2009 11 03, 21:14)
prašau priminkite ,o kada atsibus ir pradėti laistymą?

Atsibunda tada, kai pradeda leisti žiedstiebį, kartais būna, kad pirmiau lapą. Laistyti ir įnešti šilčiau, kai žiedstiebis bus daugiau kaip 4 cm. 4u.gif
Atsakyti
Mano baltoji nymfa pradėjo antrą žiestiebį leisti thumbup.gif , o "svečias" iš Švedijos lapus augina doh.gif , o juk tokio dydžio svogūnas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 11 04, 06:54)
Mano baltoji nymfa pradėjo antrą žiestiebį leisti  thumbup.gif , o "svečias" iš Švedijos lapus augina doh.gif , o juk tokio dydžio svogūnas blink.gif

thumbup.gif faina tau,o mano nymfa miegale papuole,kiekviena diena aplankau -jokiu ziniu schmoll.gif nei lapelio,nei ziedelio biggrin.gif
O va ligoniuke minerva kad atsigavo bigsmile.gif as sitaip baisiai ja buvau isoperavus verysad.gif tai tokias salotas uzaugino-kaip kardai lapai,sveiki ir platus ax.gif ne ziedas ,bet vistiek labai dziaugiuos biggrin.gif
Atsakyti
Savanorių hiper rimi pridėta raudonų amarilių gumbų (na bent pagal etiketę raudoni), po du žiedkočius ant kiekvieno smile.gif Po 10 litų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 11 04, 09:32)
Savanorių hiper rimi pridėta raudonų amarilių gumbų (na bent pagal etiketę raudoni), po du žiedkočius ant kiekvieno smile.gif Po 10 litų  mirksiukas.gif

Kaune ar Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 11 04, 09:32)
Savanorių hiper rimi pridėta raudonų amarilių gumbų (na bent pagal etiketę raudoni), po du žiedkočius ant kiekvieno smile.gif Po 10 litų  mirksiukas.gif

vadinasi į RIMI jau naują partiją užvežė clap.gif , nes jau buvo tuščia.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 11 04, 10:27)
vadinasi į RIMI jau naują partiją užvežė clap.gif , nes jau buvo tuščia.

tai gal ir kitose RIMI jau bus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 11 04, 11:24)
tai gal ir kitose RIMI jau bus? g.gif

Lauksim naujienų lotuliukas.gif Gal kuri ką nors užmatys thumbup.gif
Atsakyti
labukas smile.gif

mano baltoji nimfa žiedą leidžia thumbup.gif clap.gif
Atsakyti