Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VId.)

QUOTE(muminukas @ 2009 11 04, 12:02)
labukas smile.gif

mano baltoji nimfa žiedą leidžia thumbup.gif clap.gif

Pavydžiu ... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 11 04, 12:15)
Pavydžiu ...  wub.gif

Nepavydėk, juk Taviškės "švedės" taip pat žiedkočius augina, ar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 11 04, 12:22)
Nepavydėk, juk Taviškės "švedės" taip pat žiedkočius augina, ar ne? mirksiukas.gif

Taaaaaip 4u.gif Bet labai nekantrauju, į dieną po 10 kartų einu žiūrėti blush2.gif Jau ketvirtas "švedas" nosį kiša thumbup.gif
Atsakyti
O mano ir iš Sheteling ir ir Švedijos skaniai miega g.gif , nors šiltai kambary (tiktai kad po spintele tamsoj). Tiksliau išlindę pumpurėliai gal 2-4 mm ir stop. Matyt laukia Kalėdų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 04 lapkričio 2009 - 11:37
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 11 04, 12:30)
O mano ir iš Sheteling ir ir Švedijos skaniai miega g.gif , nors šiltai  kambary (tiktai kad po spintele tamsoj). Tiksliau išlindę pumpurėliai gal 2-4 mm

Tai nemiega, jeigu jau išlindę-gyvybę rodo. Pradės sparčiau kilti į viršų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 11 03, 18:47)
O ką pirkai? Ten kur sakiau? g.gif

Ne ne maxej. Na kad dar ir ne visai pirkau laukiu kol parves is uzsienio cia pora forumieciu, jau net nelabai prisimenu ka turi parvezt reikes pasiziureti zinutese.....
Atsakyti
O aš vakar lašišinį irgi pasrivežiau į namus thumbup.gif
Mano Girafe leidžia žiedstiebiuką bigsmile.gif JĖĖĖĖĖĖ thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 04 lapkričio 2009 - 14:33
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 04, 15:03)
O aš vakar lašišinį irgi pasrivežiau į namus  thumbup.gif
Mano Girefe leidžia žiedstiebiuką  bigsmile.gif JĖĖĖĖĖĖ thumbup.gif

Oi laukiam laukiam, mes žiedelių laukiam thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 04, 14:03)
O aš vakar lašišinį irgi pasrivežiau į namus  thumbup.gif
Mano Girefe leidžia žiedstiebiuką  bigsmile.gif JĖĖĖĖĖĖ thumbup.gif

Oi kaip smagu tau thumbup.gif o vaikiuko neleidzia? lotuliukas.gif
Visos tik giriasi kad kazkas kazka leidzia ..o pas mane gili ziema,miega net knarkia verysad.gif nors jau su gatavu ziedstiebiu koki nusipirkciau ,bet nieko pas mus nera-tundra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 11 04, 14:33)
Oi kaip smagu tau thumbup.gif o vaikiuko neleidzia? lotuliukas.gif

Šits dar neturi vaikų tongue.gif

Bet vat tas lašišinis, kur vakar pasiėmiau auginasi kūdikėlį thumbup.gif thumbup.gif Aš jį jau pasodinau, nes manau, kad palangės grožiai nemiega, ane g.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 11 04, 08:32)
Savanorių hiper rimi pridėta raudonų amarilių gumbų (na bent pagal etiketę raudoni), po du žiedkočius ant kiekvieno smile.gif Po 10 litų  mirksiukas.gif

maciua ,kad SAVAM rimi irgi yRA visi svogunai turi po 2 ziedstiebius RAUDONI IR RAUDONI SU BALTU DRYZELIU, BET KAINA MAN ATRODE PO 14 lt. sorry uz dideles raides wink.gif Bandziua MB ikalbinti ,kad jis man padovanotu , bet schmoll.gif tai ryt leksi be jo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 04, 14:35)
Šits dar neturi vaikų  tongue.gif

Bet vat tas lašišinis, kur vakar pasiėmiau auginasi kūdikėlį  thumbup.gif  thumbup.gif  Aš jį jau pasodinau, nes manau, kad palangės grožiai nemiega, ane  g.gif

Maniskiai tai miega g.gif Rusyje,be zemiu..tik suguldyti i dezutes,ant laikrasciu..ir pernai taip miegojo mirksiukas.gif
Ir lasisiuka salia paguldziau ax.gif
Atsakyti