Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VId.)

QUOTE(zebrina @ 2009 11 04, 15:56)
Maniskiai tai miega g.gif Rusyje,be zemiu..tik suguldyti i dezutes,ant laikrasciu..ir pernai taip miegojo mirksiukas.gif
Ir lasisiuka salia paguldziau ax.gif

Pas mane ir tokiomis sąlygomis miega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 11 04, 16:42)
Pas mane ir tokiomis sąlygomis miega smile.gif

Mano taip miega tik raudonoji nymfa, o visi kiti vazonuose ax.gif
Atsakyti
O mano vardiniai tai atvirksciai-miega vazonuose,nes kiti vaikiukus augina,tai gal sakau geriau jiems taip zemese g.gif bijau kad be nieko nudzius tos "karpytes"ir nukris unsure.gif zemej stabiliau..
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 11 04, 16:49)
O mano vardiniai tai atvirksciai-miega vazonuose,nes kiti vaikiukus augina,tai gal sakau geriau jiems taip zemese g.gif bijau kad be nieko  nudzius tos "karpytes"ir nukris unsure.gif zemej stabiliau..

Tikrai, vaikiukams žemėje geriau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 11 04, 16:51)
Tikrai, vaikiukams žemėje geriau  drinks_cheers.gif

Tikrai? bigsmile.gif o aš palikau be žemių dvi mamas nestuke.gif su vaikiukais doh.gif Tai gal kišt į žemes?
Atsakyti
O mano tai plastikiniam inde uzpyliau durpem ir palikau palepej, na niekur neisvaziuoju ir negaliu net pasidairyt kur yra, o kur ne, net siutas ima schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 11 04, 11:02)
mano baltoji nimfa žiedą leidžia thumbup.gif clap.gif

QUOTE(Ice tea @ 2009 11 04, 14:03)
Mano Girafe leidžia žiedstiebiuką  bigsmile.gif JĖĖĖĖĖĖ thumbup.gif

thumbup.gif kaip jums faina... 4u.gif
o mano Aphrodite, kur pirkau pries porą mėn. užsikoncervavo kažko g.gif , jau dvi savaitės kaip pasodinta ir jokio ženklo, kad augs ar žydės schmoll.gif
bet ji visai šaknų neturėjo, tai gal kol prisikabins? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 11 03, 20:19)
Atsibunda tada, kai pradeda leisti žiedstiebį, kartais būna, kad pirmiau lapą. Laistyti ir įnešti šilčiau, kai žiedstiebis bus daugiau kaip 4 cm. 4u.gif

dėkui diasaja,galės miegoti mano mažasis thumbup.gif
Atsakyti
Nuu, Kauno miargos, kas norit mano "Palangės grožio"? Foto jau buvau įdėjusi, kol kas nė viena nemiega ir žydėt kiek pastebėjau nesiruošia biggrin.gif Mama kitą sav. ruošiasi važiuota pas seserį į Kauną,t.y. pas mano tetą, tai atveš pas jus svogūnus. Tik teks jums pačioms atvykt ir atsiimti ax.gif Teska Lemon Lime, Mader Palangės grožis - ponios dar neapsigalvojote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 04 lapkričio 2009 - 20:56
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 11 04, 21:54)
Nuu, Kauno miargos, kas norit mano "Palangės grožio"? Foto jau buvau įdėjusi, kol kas nė viena nemiega ir žydėt kiek pastebėjau nesiruošia biggrin.gif Mama kitą sav. ruošiasi važiuota pas seserį į Kauną,t.y. pas mano tetą, tai atveš pas jus svogūnus. Tik teks jums pačioms atvykt ir atsiimti ax.gif  Teska Lemon Lime, Mader Palangės grožis - ponios dar neapsigalvojote?

Ponelės mes gal dar lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Labai laukiu nesulaukiu, oi o kaip čia atsiskaitymas vyksta, kaip ir nesutarėm dar, gal laba brangia neimsi doh.gif
Atsakyti
Nu kokios čia panelės? Va pvz, aš - vaikų neturiu, vyro kiek žinau ir ne, tai aš panelė lotuliukas.gif O jūs jau cielos ponios tongue.gif
Sugalvojau - dovanok man savo dryžuotą palangės grožį brunette.gif ir bus atsilyginta. Šiaip kol kas dovanoju, su mintimi, kad kas nors ir man kada nors padovanos ar po blatu su nuolaida parduos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 11 04, 15:33)
Oi kaip smagu tau thumbup.gif o vaikiuko neleidzia? lotuliukas.gif
Visos tik giriasi kad kazkas kazka leidzia ..o pas mane gili ziema,miega net knarkia verysad.gif nors jau su gatavu ziedstiebiu koki nusipirkciau ,bet nieko pas mus nera-tundra doh.gif

oj, pas mane irgi gili ziema, visi miega. pirksiu koki zydinti, tik reik iki Rimi nusigabent smile.gif
Atsakyti