Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VId.)

QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 11 04, 23:04)
oj, pas mane irgi gili ziema, visi miega. pirksiu koki zydinti, tik reik iki Rimi nusigabent smile.gif

Pasiilgai žiedų biggrin.gif o aš dar džiaugiuosi baltojo žiedais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 11 04, 22:15)
Nu kokios čia panelės? Va pvz, aš - vaikų neturiu, vyro kiek žinau ir ne, tai aš panelė lotuliukas.gif  O jūs jau cielos ponios tongue.gif
Sugalvojau - dovanok man savo dryžuotą palangės grožį brunette.gif ir bus atsilyginta.  Šiaip kol kas dovanoju, su mintimi, kad kas nors ir man kada nors padovanos ar po blatu su nuolaida parduos blush2.gif

taip taip smile.gif kai pas mane kas nors dovanojamo atsiras, busi pirma sarase smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 11 04, 20:54)
Nuu, Kauno miargos, kas norit mano "Palangės grožio"? Foto jau buvau įdėjusi, kol kas nė viena nemiega ir žydėt kiek pastebėjau nesiruošia biggrin.gif Mama kitą sav. ruošiasi važiuota pas seserį į Kauną,t.y. pas mano tetą, tai atveš pas jus svogūnus. Tik teks jums pačioms atvykt ir atsiimti ax.gif  Teska Lemon Lime, Mader Palangės grožis - ponios dar neapsigalvojote?

Kada ir kur? bigsmile.gif
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 11 04, 21:15)
Nu kokios čia panelės? Va pvz, aš - vaikų neturiu, vyro kiek žinau ir ne, tai aš panelė lotuliukas.gif  O jūs jau cielos ponios tongue.gif
Sugalvojau - dovanok man savo dryžuotą palangės grožį brunette.gif ir bus atsilyginta.  Šiaip kol kas dovanoju, su mintimi, kad kas nors ir man kada nors padovanos ar po blatu su nuolaida parduos blush2.gif

galiu Red Lion pafundyti wink.gif beje Muminukas norejo , bet dingo gal noras g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 11 04, 23:07)
Pasiilgai žiedų  biggrin.gif  o aš dar džiaugiuosi baltojo žiedais  tongue.gif

nu nerealiai pasiilgau... Mano ciklamenas ir tas sugebejo nupiepti po persodinimo. Zodziu, zalios palanges, kaip reikalas - vienintele dovanota orchideja dar laikosi su ziedais, toks vienisas mano dziaugsmas...
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 11 04, 23:09)
nu nerealiai pasiilgau... Mano ciklamenas ir tas sugebejo nupiepti po persodinimo. Zodziu, zalios palanges, kaip reikalas  - vienintele dovanota orchideja dar laikosi su ziedais, toks vienisas mano dziaugsmas...

Tai jau tikrai laikas į parduotuvę, juk taip norisi kažko žydinčio drinks_cheers.gif
Atsakyti
http://keep4u.ru/ful...98e4e53a0a2/jpg mano Intokasie jau vazoj
Atsakyti
QUOTE(Renita456 @ 2009 11 05, 10:15)

Gražuolis, kaip dabar prikritęs sniegas wub.gif
Atsakyti
Mader Red Lion turiu tongue.gif . Galvok kad tai Kalėdinė dovana biggrin.gif
Mama tiksliai nepasakė dar, o bet tačiau... kadangi jai atostogos tai važiuos paprastą dieną (gal pirmad, gal antrad.) Teta gyvena šalia Prisikėlimo bažnyčios. Tikslesnė info bus vėliau į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 11 04, 10:15)
Kaune ar Vilniuje?

Vilniuje (super mega turbo atsakymų greičiai thumbup.gif )

Paskambyjo man iš eurogėlių, sako, ateik jau pasiimt royal velvet. Tai jau bėgsiu... Jo ir kalio permanganato matyt...

Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 11 04, 22:15)

Gerai jau gerai, prigavai ne panelė jau cray.gif cray.gif cray.gif , o teip pasimaivyt norėjau flirt.gif nail.gif
Kad dabar nežinau kur kuris g.gif dryžuotų palangės grožių, tai turiu ir tokių neblogų tik nesurašyti pas mane betvarkė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 11 05, 09:37)

O gal ir aš galėčiau vieną palangės grožį priglausti ax.gif Labai mylėčiau ir puoselėčiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 11 05, 10:39)
Vilniuje (super mega turbo atsakymų greičiai  thumbup.gif )

Paskambyjo man iš eurogėlių, sako, ateik jau pasiimt royal velvet. Tai jau bėgsiu... Jo ir kalio permanganato matyt...

Tai buvai užsisakiusi, ar kaip? g.gif
Atsakyti