Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VId.)

QUOTE(milereta @ 2009 11 10, 14:02)
Aš rami, rami.. Bet šiandien paėmė ir įšoko toks baltas amarilis už 0,99 Lt i krepšelį. Niekaip nekylo ranka atgal prie nukainotų gėliu padėti. doh.gif  Einu lupinėti, sodinti ir fotografuoti.. blush2.gif

Na ir pasisekė thumbup.gif

Mader, labai gražūs augintiniai thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2009 11 10, 14:02)
Aš rami, rami.. Bet šiandien paėmė ir įšoko toks baltas amarilis už 0,99 Lt i krepšelį. Niekaip nekylo ranka atgal prie nukainotų gėliu padėti. doh.gif  Einu lupinėti, sodinti ir fotografuoti.. blush2.gif

Dar tokių būna kainų bigsmile.gif ?
Atsakyti
Pairodom nusilupę sudžiuvusius lukštus.. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2009 11 10, 14:29)
Pairodom nusilupę sudžiuvusius lukštus.. 4u.gif

Nu gražu bigsmile.gif O primink, kodėl tu jį lupai- puvinys buvo g.gif
Atsakyti
Parduotuvėj, speju, be žemės ir vandens išbuvo apie 1metus. Tai susidarė apie 0,5 cm sudžiuvusių lukštų. Tiktinau ar be raudonligės ir be puviniu..
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2009 11 10, 14:50)
Parduotuvėj, speju, be žemės ir vandens išbuvo apie 1metus. Tai susidarė apie 0,5 cm sudžiuvusių lukštų. Tiktinau ar be raudonligės ir be puviniu..

Aaaa doh.gif Tai ką dabar darysi g.gif Kiši į žemę g.gif Ar lauksi kol atsibus g.gif
Atsakyti
Kišiu į žemę, tegu budinasi ir maitinasi.. Pažiūrėsiu ar išgyvens, nes labai jau nusikankinęs..
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2009 11 10, 15:03)
Kišiu į žemę, tegu budinasi ir maitinasi.. Pažiūrėsiu ar išgyvens, nes labai jau nusikankinęs..

Aš ir turbūt taip daryčiau mirksiukas.gif Tik aš gal patupdyčiau jį, o ne įsodinčiau ax.gif
Atsakyti
Na Kauno ponios, atsiprašau (kai kas vėl mane taisys lotuliukas.gif norės būti vis dar panelėm) panelės amariliai jau vietoj - pas tetą. prašom dalintis mirksiukas.gif

milereta turėtų būt gražus, baltas. Amariliai mėgsta kankinimus, tai išgyvens
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 10 lapkričio 2009 - 15:31
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 11 10, 15:30)
Na Kauno ponios, atsiprašau (kai kas vėl mane taisys lotuliukas.gif norės būti vis dar panelėm) panelės amariliai jau vietoj - pas tetą. prašom dalintis mirksiukas.gif

milereta turėtų būt gražus, baltas. Amariliai mėgsta kankinimus, tai išgyvens

O maniskis irgi pas kaunietes? ax.gif
milereta kai uz tokia kaina tai thumbup.gif pirkinys mirksiukas.gif as irgi buciau ėmus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebrina: 10 lapkričio 2009 - 15:36
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 11 10, 15:30)

OOooo geras- visai buvau pamiršus doh.gif
Ačiū už priminimą- pasuksiu tuoj tavo tetai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 11 10, 16:30)

OK mirksiukas.gif Pagaliau gausiu vaiką thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(zebrina @ 2009 11 10, 16:34)
O maniskis irgi pas kaunietes? ax.gif

Aš pažadėjau taviškį paiimt ir kažkokiu iškreiptu būdu perduot Tau, tai jei nepersigalvojai galėsiu prigriebt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teska: 10 lapkričio 2009 - 15:39