Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VId.)

zebrina taip, Teska paims, po to persiųs su saviškiu dryžium ar ką užsisakius esi(bent buvo tai rašyta) - nebent susitarsit kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau pasiskambinau mirksiukas.gif Faina tavo teta thumbup.gif thumbup.gif Ryt pasiimsiu yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 11 10, 15:39)
zebrina taip, Teska paims, po to persiųs su saviškiu dryžium ar ką užsisakius esi(bent buvo tai rašyta) - nebent susitarsit kitaip mirksiukas.gif

O tai aciukas :4u:Labai tau dekinga 4u.gif Lauksiu saskaitytes,o gal man su Teska tartis kad ji sumoketu,o tada as jai pervesiu uz abu geliukus g.gif Ka manai Teska? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 11 10, 16:45)
O tai aciukas :4u:Labai tau dekinga 4u.gif  Lauksiu saskaitytes,o gal man su Teska tartis kad ji sumoketu,o tada as jai pervesiu uz abu geliukus g.gif Ka manai Teska? ax.gif

Tarkis su Egluže žiemos, nes aš rytoj apie 6 lėksiu paiimt, tai bus faina, negaliu laukiu nesulaukiu. O Teta labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aš galiu atsiskaityt, mes kaip ir su Egluže sutarėm dėl atlygio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teska: 10 lapkričio 2009 - 15:50
QUOTE(Teska @ 2009 11 10, 15:49)
Tarkis su Egluže žiemos, nes aš rytoj apie 6 lėksiu paiimt, tai bus faina, negaliu laukiu nesulaukiu. O Teta labai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Aš galiu atsiskaityt, mes kaip ir su Egluže sutarėm dėl atlygio  mirksiukas.gif

OK,Egluže žiemos labai laukiu ats ax.gif Gal susitinkam a.ž mirksiukas.gif
O dar labiau laukiu nauju vaikiuku wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 11 10, 16:54)
OK,Egluže žiemos labai laukiu ats ax.gif Gal susitinkam a.ž mirksiukas.gif
O dar labiau laukiu nauju vaikiuku wub.gif  thumbup.gif

Aš jau spirgu kaip spirginys keptuvėj thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Greičiau tas rytojus rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Kaip Jums smagu thumbup.gif ,o man saviškių dar teks palaukti sad.gif
Atsakyti
Ice tea mano Danging Queen vaiką į rezervą Eglužei žiemos įrašyk, mes taip sutarėm, dar biškį paauginsiu ir važiuos į naujus namus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 11 10, 16:16)
Ice tea mano Danging Queen vaiką į rezervą Eglužei žiemos įrašyk, mes taip sutarėm, dar biškį paauginsiu ir važiuos į naujus namus  4u.gif

Klausau ir vykdau pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 11 10, 16:30)
Na Kauno ponios, atsiprašau (kai kas vėl mane taisys lotuliukas.gif norės būti vis dar panelėm) panelės amariliai jau vietoj - pas tetą. prašom dalintis mirksiukas.gif

milereta turėtų būt gražus, baltas. Amariliai mėgsta kankinimus, tai išgyvens

Na o as i si sarasiuk nebuvau papuolus?
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 11 10, 18:35)
Na o as i si sarasiuk nebuvau papuolus?

schmoll.gif , pas mane buvo sąrašiukas tik iš 4 damų. Kelios dar lyg buvo užsiminusios, bet konkrečiai nieko nesakė, nerašė į AŽ tai neįtraukiau
Atsakyti
nu ir prirashet shiandien blink.gif

QUOTE(zebrina @ 2009 11 10, 10:53)
Del garbaniaus,tai jei kas kur uzmatysit -duokit zinia..jau 2 norincios  biggrin.gif

eee...kas tie balti 'garbaniai'? mazhu ir man reik unsure.gif
Atsakyti