Įkraunama...
Įkraunama...

ORIFLAME kosmetika

QUOTE(*Selma* @ 2009 11 05, 15:06)
Kiek mačiau tai yra kodai, gal neužmačiau, kad nėra  g.gif

Matet, atnaujino Oriflame puslapi doh.gif , bet as ten nieko nesuprantu biggrin.gif , Pvz: Kaip daryt uzsakyma? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mid de Aur @ 2009 11 05, 15:02)
Ar jūs pastebėjot, kad 16 kataloge kai kurioms prekėms nėra kodų? mastau.gif bent internetiniame

gal tik nesimato g.gif katalogą turiu tai tikrai visi kodai yra 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Love_Guess* @ 2009 11 05, 15:41)
Matet, atnaujino Oriflame puslapi  doh.gif , bet as ten nieko nesuprantu  biggrin.gif , Pvz: Kaip daryt uzsakyma?  biggrin.gif

O tai jau galimą įeit? thumbup.gif lekiu pažiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Love_Guess* @ 2009 11 05, 15:41)
Matet, atnaujino Oriflame puslapi  doh.gif , bet as ten nieko nesuprantu  biggrin.gif , Pvz: Kaip daryt uzsakyma?  biggrin.gif

Mačiau bigsmile.gif Spaudi greitas užsakymas ir psio thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas matėt, iš arti čiupinėjot Polka Dot, Natural Safari ir Voyage Voyaget krepšus? Visvien kąnors gal galėsit papasakoti apie juos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 05 lapkričio 2009 - 15:32
o kaip tas voyage krepsys nuomone 4u.gif
Atsakyti
sveikos ot ka reiskia kai uzsivelini uzsakyma daryt norejau embrance kvepalu is vk lankstinuko ir nera ir jauciu iki rytojaus nebeatsiras doh.gif
Atsakyti
Aš tai pasigedau, naujienų tik pasijungus - "Laimės dienos", VIP pasiūlymo ir kt. ax.gif Nors paspaudus "Tradiciniai įrankiai" grįžti prie seno puslapio.
O kas yra Polka Dot? ax.gif
Atsakyti
o kas paprotins mane tie kur LD yra petal quartz kvepalai turetu tokie is saldesniu buti g.gif
Atsakyti
Sveiko merginos.Gal kuri nors bandėte Giordani Gold bronzinius perlus Natural Radience
Kairėje
spalvytę?Kokio atsilipimai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spanguole007 @ 2009 11 05, 15:39)
Sveiko merginos.Gal kuri nors bandėte Giordani Gold bronzinius perlus Natural Radience
Kairėje
spalvytę?Kokio atsilipimai? ax.gif

as juos dovanu buvaugavusi su 3 zingsniu man siaip patinka jie dar ir dabar naudoju esu sviesaus veido tai tinka man
Atsakyti
QUOTE(Mid de Aur @ 2009 11 05, 13:48)
Taip, kliento registracijos sutartį bendrovė gali nutraukti, jei metų bėgyje neužsakysi prekių, pranešdama apie tai klientui raštu. Be to klientas pats gali nutraukti sutartį, pranešus apie tai bendrovei. (Kliento registracijos sutartis, 4 punktas). Toks pranešimas galios tik tuo atveju, jei klientas bus sumokėjęs visas sumas, kurias buvo skolingas bendrovei pagal kredito sutartį. mirksiukas.gif

As kazkada klausiau, kaip ten su sutarties nutraukimu, tai sake, kad sutartis nutraukiama po puses metu, jei pateiki toki pageidavima... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(xsmalsutex @ 2009 11 05, 14:08)
sveikutes liks kvepaliuku as neuzsakinesiu nera norinciu pas mane biggrin.gif

Tai zinosim, kas viska isperka, kai trukumai buna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mid de Aur @ 2009 11 05, 16:34)
O kas yra Polka Dot? ax.gif

Polka Dot yra krepšio/rankinės pavadinimas. Pateikta lankstinuke su 16277 kodu, tokia raudona su baltais taškučiais
Papildyta:
O raudoną piniginę apžiūrėjau šiandien, tai nieko ten ypatingo. Ir gerai, kad nesurinksiu reikiamų taškų tongue.gif
Atsakyti