Įkraunama...
Įkraunama...

ORIFLAME kosmetika

labas merginos, kaip supratau dirbate oriflame, tai norejau paklausti apie viena produkta, kurio nemaciau kataloge (bent jau internetiniam) kazkada esu pirkusi toki maskuotoja is oriflame, melynam indelyje su sepetuku jis buvo. sakykit gal jo tik kataloge nera, bet ofise tam gal galima ji gauti? man labai jis patiko, ir ilgam uzteko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jusku @ 2009 11 05, 17:27)
labas merginos, kaip supratau dirbate oriflame, tai norejau paklausti apie viena produkta, kurio nemaciau kataloge (bent jau internetiniam) kazkada esu pirkusi toki maskuotoja is oriflame, melynam indelyje su sepetuku jis buvo. sakykit gal jo tik kataloge nera, bet ofise tam gal galima ji gauti? man labai jis patiko, ir ilgam uzteko  ax.gif

Sveika user posted image
Pas konsultantes galima užsakyti prekių ir ne iš katalogo. Gal labai seniai pirkai mastau.gif Gaminių paieškoje neradau nieko maskuojamo su šepetėliu mėlynam indely, tik Giordani Gold švytintis maskuojamasis kremas auksiniame indelyje ax.gif Gal jūsų gaminio jau nebėra prekyboje? g.gif
Atsakyti
na visko gali buti, kad gal ir nera prekyboje, nes pirkau tikrai senai, kaip sakant mama pirko ir as atemiau blush2.gif nes kiek radau internete is maskuokliu tai tik is giordani ir ta kur trys spalvos.. galbut jau tikrai nera..o toks geras daiktas buvo.. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kas galite plačiau papasakoti apie kur kalėdiniame kataloge yra toks vaikai Tiger kempinė ar kažkas pan.,sušlapini ir pasidaro rankšluostis.
Atsakyti
QUOTE(Kitty__ @ 2009 11 05, 18:48)
Sveikos,gal kas galite plačiau papasakoti apie kur kalėdiniame kataloge yra toks vaikai Tiger kempinė ar kažkas pan.,sušlapini ir pasidaro rankšluostis.

Tai ten suspaustas ranksluostukas mazytis, per visas sventes ju buna Oriflame kataloguose, tik skirtingu formu... As asmeniskai ne karto sau ju nepirkau, bet isivaizduoju, kad cia toks, kaip anksciau budavo parduotuvese per Velykas pirkti, tik ten kiausiniu formos budavo lotuliukas.gif isvynioji ji is celofano, imeti i vandeni, jis issileidzia ir ranksluostukas gaunasi... isdziovini ir naudoji... bet jie buna mazyciai, tad tinka arba vaikams arba virtuveje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 11 05, 19:23)
Tai ten suspaustas ranksluostukas mazytis, per visas sventes ju buna Oriflame kataloguose, tik skirtingu formu... As asmeniskai ne karto sau ju nepirkau, bet isivaizduoju, kad cia toks, kaip anksciau budavo parduotuvese per Velykas pirkti, tik ten kiausiniu formos budavo lotuliukas.gif isvynioji ji is celofano, imeti i vandeni, jis issileidzia ir ranksluostukas gaunasi... isdziovini ir naudoji... bet jie buna mazyciai, tad tinka arba vaikams arba virtuveje biggrin.gif

taip taip taip mirksiukas.gif jis toks ir yra smile.gif aš vaikams įvairioms progoms perku. Jie nėra dideli, bet vaikų labai mylimi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jusku @ 2009 11 05, 18:35)
na visko gali buti, kad gal ir nera prekyboje, nes pirkau tikrai senai, kaip sakant mama pirko ir as atemiau  blush2.gif  nes kiek radau internete is maskuokliu tai tik is giordani ir ta kur trys spalvos.. galbut jau tikrai nera..o toks geras daiktas buvo.. verysad.gif

Tai pamėginkite šį Giordani Gold gaminį, gal bus neprastesnis. Nes dažniausiai taip tobulinami senesni gaminiai. biggrin.gif Kiti kiek skaičiau dar neblogai atsiliepia ir apie Oriflame Beauty paakių maskuojamosios priemonės rožinį atspalvį (12819), tik čia jau be šepetuko. ax.gif
Papildyta:
Paskutiniajai maskuojamajai priemonei (Oriflame Beauty) sekančiame kataloge bus nuolaida. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai kaip dėl tų krepšių iš 16 katalogo lankstinuko?
Atsakyti
Ir dar domina Golden piniginė. Irgi norėčiau sulaukti atsiliepimų ax.gif
Ir Golden paso aplankas. Kaip jis sudarytas, kas yra viduje?

Nusipirkti piniginę pigiau nei ją laimėti blush2.gif ax.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 05 lapkričio 2009 - 22:00
QUOTE(Mona187 @ 2009 11 05, 16:26)
Gal kas matėt, iš arti čiupinėjot Polka Dot, Natural Safari ir Voyage Voyage krepšius? Visvien kąnors gal galėsit papasakoti apie juos?

Negi nieks neturit 16to katalogo su lankstinuku? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 05 lapkričio 2009 - 22:17
QUOTE(Mona187 @ 2009 11 05, 23:15)
Negi nieks neturit 16to katalogo su lankstinuku? g.gif

Aš turiu,bet kolkas tik katalogą apžiūrėjau,o visa kita rankinuke guli,net pamiršau blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif ,
As jau sudalyvavau LD, o kaip jus? biggrin.gif
Atsakyti