Įkraunama...
Įkraunama...

ORIFLAME kosmetika

QUOTE(Lorike @ 2009 11 06, 11:45)
Sveikutes  smile.gif ,
As jau sudalyvavau LD, o kaip jus?  biggrin.gif

Aha, as irgi... biggrin.gif *****! Vos nepamirsau,kad ji vyksta... Bet gavau viska, ko norejau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mona187 @ 2009 11 05, 23:15)
Negi nieks neturit 16to katalogo su lankstinuku? g.gif

Turim, bet nezinom, ka atsakyti blush2.gif
Atsakyti
Sudalyvavau smile.gif Na ir darbingas šitas katalogas, jau penktą užsakymą darau ir dar pabaigos nesimato doh.gif repeticija prieš kalėdinę prekybą
Atsakyti
Gal kas išsiaiškino, kuom skiriasi Gaminiai, kurių šiuo metu nėra prekyboje Tradiciniuose įrankiuose (senesniame užsakymo puslapyje) nuo Ataskaitos apie gaminių kiekį "Verslo įrankiuose"? Kaip suprasti BO - Back Order, O - Out of Stock? Domina ne kiek vertimas, o prasmė. ax.gif
Atsakyti
Tai kaip tie pigesni šampūnai? Koks efektas?
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2009 11 06, 14:45)

Kitoms jie tinka ir patinka,bet man paciai asmeniskai,tai nelabai 4u.gif
Atsakyti

Man apskritai Oriflame sampunai nepatinka... blush2.gif Siaip, nuomoniu visokiu yra, pvz mano mamai su rozemis ir medvilne- nepakeiciamas sampunas, dar viena kliente vis perka su dilgemis ir papajomis...O dar viena labai dziaugesi sampunu su vysniomis ir migdolais 2in1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enary: 06 lapkričio 2009 - 14:02

Esu kazkoki turejusi ir pigesniu, normalus sampunas ir tiek biggrin.gif aisku yra geresniu irnesakyk.gif
Atsakyti
esu noujoke oriflame konsultante
kaip jus randat klijentes?
gal pagelbetumete savo patarimais?nes tik viena tusa uzsisake angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(krasnova @ 2009 11 06, 17:43)
gal pagelbetumete savo patarimais?nes tik viena tusa uzsisake angel_sadangel.gif

Na as ne konsultante, bet aplink tiek tu konsultanciu, kad rasti klientu manau sudetinga lotuliukas.gif
Atsakyti
schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(krasnova @ 2009 11 06, 18:43)

Pasidomėkit čiarašomais dalykais. Daug vertingos informacijos.
Atsakyti
Patarkit merginos, nieko nesuprantu, jokių skolų neturiu, už visus užsakymus senių seniausiai atsiskaičius, nepraterminavus, neduoda man užsakyt, nors tu ką. "tikrinti kreditą" rašo. O pirkau tik už 168 lt praeitą kartą, tai liko to kredito dar, argi ne? Kaip tas kreditas skaičiuojasi?
Atsakyti