QUOTE(LadyO @ 2009 11 06, 21:26)
Gal nuo praeito pirkimo praėjo daugiau nei dvi savaitės (laikas skirtas atsiskaitymui), dėl to ir neleidžia užsakyti, nes yra pradelstas mokėjimas.
Nėra pradelsto mokėjimo, susimoku iškart atsiėmus, nelaukiu tų dviejų savaičių. Dar išsiaiškinau, kad man įpaišyta skola 33 litai už seną spalio mėn. pradžios užsakymą. Pasiėmiau banko ataskaitas, visi pervedimai kaip ant delno, už minėtą užsakymą pervesti pinigai. Gal ten buhalterės kažko nesuprato, nes tada mokėjau už kelis užsakymus iš karto, bendroj sumoj, bent mano "vadė" sakė, kad taip galima. Taigi po jo dar kokius šešis užsakymus dariau, viskas tvarkoj buvo. Gal čia po tų atnaujinimo darbų kažkas?
Papildyta:
QUOTE(Mona187 @ 2009 11 06, 14:45)
Tai kaip tie pigesni šampūnai? Koks efektas?
Man kaip Oriflame naujokei, patiko tie pigūs šampūnai, nes jie neturi jokių priedų - pagerintojų, nuo kurių man niežti galvą. Jau keli metai, prieš pirkdama šampūną, visada pasižiūriu, kad jame nebūtų silikono, tai pamiršau pleiskanas ir niežulius, ir plaukai taip greitai nesiriebaluoja. O jau kaukėms ir kondicionieriams tai pinigų negailiu, tepu nuo vidurio plaukų, nes pas mane ilgi, su silikonais ir aliejais visokiais. Dar man patiko, kad tie pigieji pagaminti Švedijoje, o ne Lenkijoje.