QUOTE(alfija @ 2009 12 05, 22:13)
Kad srėbti reikėtų tau, tikrausia ir taip įdomu ir baisu nebūtų, bet dabar yra kitaip srėtireikia akivaizdu kam- dabar pedagogam, vėliau pačiam paaugusiam vaikui su speciaistais. O gl tu pasipasakok ape tuos du berniukus, ir kaip ten jų auklėjimas vyko
nelygink tu pedagogu LT ir JAV. Jie nepalyginami. Man vyresnele sake, kad JAV mokyklose pedagogai yra draugiskesni.
papasakok gal tu apie du berniukus ir man idomu paskaityti butu... moki graziai pasakoti...
Papildyta:
QUOTE(Vistik @ 2009 12 05, 19:39)
Dabar kažkaip pagalvojau, kad visko prikrėtusi mano pupa, visko buvo, visokių čiudnybių, kaprizų, bet va muštis ji niekada nesimušė, niekada dėl to negavau pastabų iš darželio, kitų tėvų, kažkaip dėl to visad buvau rami. Ir sūnus niekada nesimušė. Net nežinau kaip ji išsikovoja tą tokį autoritetą vaikų akyse, bet nei pati muša, nei nuo kitų gauna.
Tas pats buvo su mano vyresnėle. Kokių čiūdų yra pridirbusi

As iš ne vilties verkdavau net... Taciau kad muštis su kai kuom, tikrai ne. Ji buvo pavyzdinga ir mėgiama draugų. Buto durys per išeigines neužsidarydavo. Pamenu, kai dar mažesnė būdavo, jei kas iš kiemo vaikų pamatydavo pirmas mane grižtančią namo iš darbo... taip ir nuaidėdavo, kad M mama pargrišta. Mano vyresnėlei M vaikai sakydavo, pavydžiu kad tokią mama turi. Kartą net anketą pildė apie mamą... atsakymą davė paskaityti... ''ei, gal gali man paskolint tokią mamą".
Tas skirtumas yra kad, vyresnele su manim nuo gimimo. Jeigu tai butu mazyle nuo gimimo, kitaip butu. Tikrai tikiu kad kitaip... Taip kaip mazyle elgesi dabar, tai buvo elgtasi vaiku namuose... Turiu irasus (pries isvaziuodama i jav pasiemiau is vaiku namu). Kalbejau su viena darbuotoju is tarnybu del genu... atsakymas ju buvo toks, vyk genus lauk... daug ka duoda auklejimas. Kaip issiauklesi taip ir turesi.