Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjų paplepėjimai 4

QUOTE(alfija @ 2009 12 06, 15:22)
vat buvo taip, kaip buvo. Tai net neslėpė niekas, ji - ta moteris ir viešai gyrėsi. Matyt atitinkamos instansijos neskaito savo gi pačių įstaigtų forumų, o visuomenė yra nepillietiška, kd jaustų pareigą ką nors informuoti

na man nežinau...keista gal. O kur tie vaikai dabar?
Tai nejaugi jinai tik formumuose giriasi, juk kažkas turėjo apie tai sužinoti, vaikai pasipasakoti
Atsakyti
QUOTE(julem @ 2009 12 06, 16:30)
na man nežinau...keista gal. O kur tie vaikai dabar?
Tai nejaugi jinai tik formumuose giriasi, juk kažkas turėjo apie tai sužinoti, vaikai pasipasakoti

globos namuose. Man nė kek nekeista. Tą istoriją yra žinančių forumiečių, ne aš viena ją žinau. Gal ir papsakos daugiu, gal ir ne- kam nori " bloga" pasirodyti- visos gi baltos ir pūkuotos nori būti, mandagios. 'Tai kad būti- atrodyti, pasirodyti, suvaidinti.
Atsakyti
jei nesijaučia blogai pasielgusi, kodėl gi ne. Na, žodžiu, labai jau, pasirodo, lengva pasiimti vaiką, nieks nesidomi nei žmogaus elgesiu, nei jo psichine būkle
Atsakyti
QUOTE(julem @ 2009 12 06, 16:41)
jei nesijaučia blogai pasielgusi, kodėl gi ne. Na, žodžiu, labai jau, pasirodo, lengva pasiimti vaiką, nieks nesidomi nei žmogaus elgesiu, nei jo psichine būkle

nesidomi, bet paskui jei kas nutinka visada atsiranda kaltų- pvz. teisėsauga biggrin.gif aš norėjau pasakyti anam poste- kad ir šitam skyrelyje , tikrai žinau, yra ne viena žinanti tą istoriją daug artimiau net nei aš, bet aš nežinau ar ryšis papasakoti daugiau- nes visom daug smagiau yra vaidinti " geras" mandagias, nuoširdžias, baltas ir pūkuotas, tolerantiškas. Ir todėl gali sau leisti tylėti. Jei nebūtų nutylėtų istorijų- nebūtų ir prikurtų, kaip va su Kedyte, ar dabar jau ir vėl su Bružaite. To nebūtų- elementariausia.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 12 06, 16:09)
gyveno kartą tokia moteris, vaikus globot norėjo, na bausdavo juos taip įdomiai, išradingai taip, dar nufilmuodavo ir įrašus siųsdavo draugui savo, parodyt kaip ji moka, sugeba ir gali...

lotuliukas.gif... laukiu tolimesnio pasakojimo... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2009 12 06, 19:59)
lotuliukas.gif... laukiu tolimesnio pasakojimo... biggrin.gif

viskas, laureta, turi savo pradžią, bet turi ir pabaigą- kartais labai netikėtą, bet pelnytą. Kvailai besivoliojanti tavo ten pavaizduota galva- ir du sumaitoti vaikų likimai, gyvenimas,makabriškas juokas.
Atsakyti
nežinau kiek tiesos paskutiniuose pasisakymuose, bet kaip liūdnai skaitosi....
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 12 06, 20:18)
viskas, laureta, turi savo pradžią, bet turi ir pabaigą- kartais labai netikėtą, bet pelnytą. Kvailai besivoliojanti tavo ten pavaizduota galva- ir du sumaitoti vaikų likimai, gyvenimas,makabriškas juokas.

neskleisk pletku ir intrigu, tai negarbinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2009 12 06, 21:16)
neskleisk pletku ir intrigu, tai negarbinga.  4u.gif

laureta, puikiai žinai, kad tai nei pletkai nei intrigos, tai yra tiesa, tiesiog tiesa. Va tai ką tu darai iš tiesų yra negarbinga, čia aš sutinku. Bet čia jau net neeapie garbę kalba, čia jau visai kiti dalykai.

Noelle, o klausosi ta istorija dar graudžiau.
Beja, aš net nežinjau, jog tą istoriją žino dar daugiau nariių, nei aš galvojau. Todėl, iš karto pasakau tai sužinojau ne iš forumiečių, todėl mielos moterys, nerašykit man nei į a.ž nei kur kitur.
Atsakyti
tiesos cia nera ne laso... tai tik intrigos ir pletkai biggrin.gif is tavo puses, tai ka parasei temoje. Patikek manim...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laureta: 07 gruodžio 2009 - 01:10
laureta, gali gintis, sypsotis, apsimesti, kad nieko nebuvo...
bet tai, ka skaiciau tavo pacios postuose apie ivaikintos mergaites auklejima, mane pasiurpino ir sukele pasibjaurejima tavimi. Slykstu. Ji uzaugs seimoje, bet suzalota asmenybe.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 12 07, 11:26)
laureta, gali gintis, sypsotis, apsimesti, kad nieko nebuvo...
bet tai, ka skaiciau tavo pacios postuose apie ivaikintos mergaites auklejima, mane pasiurpino ir sukele pasibjaurejima tavimi. Slykstu. Ji uzaugs seimoje, bet suzalota asmenybe.

būtent, kad esmė tai yra ne nickas laureta, o vaikai . Laureta neįvertin vieno parasto dalyko, kad tai kas ji menė yra palėpta skaiga tapo aišku, ir viskas per tą "Pedofilijos" bylą. Globos namose visuose- visu Lietuvos perimetru visokie pasakojimai išplaukia smile.gif
Atsakyti