Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjų paplepėjimai 4

Labas mielosios wub.gif Ziuriu tokios diskusijos verda,kad ux.Geriau papasakokit kaip vaikai ruosiasi sventems newyear.gif .Pas mus jau visas miestas ispuostas lemputemis,vitrinos mirga,tik kazkaip nejauciu svenciu,nes oras kaip pavasari,uz tat serga mazieji.Maze susirgo laringitu,nors pernai Lietuvoje nebesusirgo ne karto,matyt klimatas netinka,vargsiuke net balseli prarado,o siandien ir musu hyperiukas gryzo su tempa is mokyklos,taip kad atsidaro ligonine pas musu doctor.gif .Nu gal iki svenciu kaip nors isgysim.Bijau,kad nepagautu bacilos didieji,bet kaip jau bus lemta taip ir bus.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 12 06, 16:36)
globos namuose. Man nė kek nekeista. Tą istoriją yra žinančių forumiečių, ne aš viena ją žinau. Gal ir papsakos daugiu, gal ir ne- kam nori " bloga" pasirodyti- visos gi baltos ir pūkuotos nori būti, mandagios. 'Tai kad būti- atrodyti, pasirodyti, suvaidinti.

Tap ir neaišku, buvo žinančių ir niekas nesureagavo? Kokias žinybas informavai, Alfija?
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2009 12 11, 00:19)
Labas mielosios wub.gif Ziuriu tokios diskusijos verda,kad ux.Geriau papasakokit kaip vaikai ruosiasi sventems newyear.gif .Pas mus jau visas miestas ispuostas lemputemis,vitrinos mirga,tik kazkaip nejauciu svenciu,nes oras kaip pavasari,uz tat serga mazieji.Maze susirgo laringitu,nors pernai Lietuvoje nebesusirgo ne karto,matyt klimatas netinka,vargsiuke net balseli prarado,o siandien ir musu hyperiukas gryzo su tempa is mokyklos,taip kad atsidaro ligonine pas musu  doctor.gif .Nu gal iki svenciu kaip nors isgysim.Bijau,kad nepagautu bacilos didieji,bet kaip jau bus lemta taip ir bus.

pas mus šventės kažkokios su prieskoniais. Krizė, kainos, pedofilai va ir visos mūsų aktualijos. aišku smagu vaikščiot po parduotuves, ruoštis būti tuo seneliu su dovanų maišu biggrin.gif , kažkaip ir sunku ir nesinori vaikui pasakoti apie tas krizes- atneš pas mus ir LEGO policijos nuovadą, ir Kempiniuko konstruktorius, ir dar tuos bakuganus. Tiek Kalėdų džiaugsmo, kiek to diaugsmo vaikai turi- va toks ir atsakymas. O oras Lietuvoje, kaip ir pas tave- lietus, apniukę, nuotaikos ne per daugiausia. Ką padarysi. Labai trūksta tavęs čia, Lietuvoje. Labai liūdna kai geri žmonės ima ir išvažiuoja. Carvel, tik tu žiūrėk savo sveikatos pati, tik tu nesirk 4u.gif , ir tai tikriausia bus didžiausia dovana visam skyreliui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Laima29 @ 2009 12 11, 12:49)
Tap ir neaišku, buvo  žinančių ir niekas nesureagavo? Kokias žinybas informavai, Alfija?

ir žinančių buvo, ir yra. Nesureagavo, aš jau rašiau- labiausia visi rūpinasi savo įvaizdžiu- tipo, "geros". Man, Laima, nereikia nieko informuoti, mane informuoja. Aš sužinau apie pasėkmes, vienokio ar kitokio elgesio su vaikais, paaugliais.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 12 11, 18:10)
ir žinančių buvo, ir yra. Nesureagavo, aš jau rašiau- labiausia visi rūpinasi savo įvaizdžiu- tipo, "geros". Man, Laima, nereikia nieko informuoti, mane informuoja. Aš sužinau apie pasėkmes, vienokio ar kitokio elgesio su vaikais, paaugliais.

nesvarbu, bet juk Jūs "nepūkuota" galėjote pranešti, kad toks žmogus būtų nubaustas ir jam nebepatikėtų vaikų.
Atsakyti
[quote=alfija,2009 12 11, 20:10]
pas mus šventės kažkokios su prieskoniais. Krizė, kainos, pedofilai va ir visos mūsų aktualijos. aišku smagu vaikščiot po parduotuves, ruoštis būti tuo seneliu su dovanų maišu biggrin.gif , kažkaip ir sunku ir nesinori vaikui pasakoti apie tas krizes- atneš pas mus ir LEGO policijos nuovadą, ir Kempiniuko konstruktorius, ir dar tuos bakuganus. Tiek Kalėdų džiaugsmo, kiek to diaugsmo vaikai turi- va toks ir atsakymas. O oras Lietuvoje, kaip ir pas tave- lietus, apniukę, nuotaikos ne per daugiausia. Ką padarysi. Labai trūksta tavęs čia, Lietuvoje. Labai liūdna kai geri žmonės ima ir išvažiuoja. Carvel, tik tu žiūrėk savo sveikatos pati, tik tu nesirk 4u.gif , ir tai tikriausia bus didžiausia dovana visam skyreliui 4u.gif

Taip,visur ta prakeikta krize,kad kuo greiciau ji pasibaigtu...mes irgi siandien buvom isvaziave papirkt dovanu,tik sau nieko neissirinkau,o man ir nereikia,vyrui sakiau ,man geriausia dovana ,kad galesiu saviskius padaryti laimingais...

Aciu Alfija uz rupesti,siltus zodelius,patikek ,jie labai sildo wub.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julem @ 2009 12 11, 22:20)
nesvarbu, bet juk Jūs "nepūkuota" galėjote pranešti, kad toks žmogus būtų nubaustas ir jam nebepatikėtų vaikų.

pranešiau, va čia skyrelyje, atsirado bent keturios narės kurios parašė- tik tu nepasakyk, kad aš tau pasakiau. Bet man nė viena nepasakė, aš pati sužinojau visai iš ktur ir visai kitais keliais. Prieš tris savaites. Būčiau žinojus anksčiau, būčiau pranešus aš, gali neabejoti.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 12 07, 11:26)
laureta, gali gintis, sypsotis, apsimesti, kad nieko nebuvo...
bet tai, ka skaiciau tavo pacios postuose apie ivaikintos mergaites auklejima, mane pasiurpino ir sukele pasibjaurejima tavimi. Slykstu. Ji uzaugs seimoje, bet suzalota asmenybe.

kai turesi vaiku galesime kalbetis, dabar tiesiog nera apie ka. biggrin.gif smile.gif

QUOTE(alfija @ 2009 12 07, 11:49)
būtent, kad esmė tai yra ne nickas laureta, o vaikai . Laureta neįvertin vieno parasto dalyko, kad tai kas ji menė yra palėpta skaiga tapo aišku, ir viskas per tą "Pedofilijos" bylą. Globos namose visuose- visu Lietuvos perimetru visokie pasakojimai išplaukia smile.gif

nesuprantu net apie ka vyksta kalba, kur link sukama. Ir prie ko cia isvis sioje temoje paliestas pedofilijos skandalas... Ka jis bendro turi...

Papildyta:
QUOTE(alfija @ 2009 12 05, 22:13)
Kad srėbti reikėtų tau, tikrausia ir taip įdomu ir baisu nebūtų, bet dabar yra kitaip srėtireikia akivaizdu kam- dabar pedagogam, vėliau pačiam paaugusiam vaikui su speciaistais. O gl tu pasipasakok ape tuos du berniukus, ir kaip ten jų auklėjimas vyko  ax.gif

QUOTE(alfija @ 2009 12 06, 16:09)
gyveno kartą tokia moteris, vaikus globot norėjo, na bausdavo juos taip įdomiai, išradingai taip, dar nufilmuodavo ir įrašus siųsdavo draugui savo, parodyt kaip ji moka, sugeba ir gali...

QUOTE(alfija @ 2009 12 12, 10:34)
pranešiau, va čia skyrelyje, atsirado bent keturios narės kurios parašė- tik tu nepasakyk, kad aš tau pasakiau. Bet man nė viena nepasakė, aš pati sužinojau visai iš ktur ir visai kitais keliais. Prieš tris savaites. Būčiau žinojus anksčiau, būčiau pranešus aš, gali neabejoti.

net labai keista, nieko apie tai nezino VTAT, Ivaikinimo tarnyba ir galop as pati... Ir apie kokius du berniukus eina kalba.... koks filmavimas ir dar draugas... toks jausmas kad mane su kuom kitu supainiojai...

Papildyta:
QUOTE(carvel @ 2009 12 11, 00:19)
Labas mielosios wub.gif Ziuriu tokios diskusijos verda,kad ux.Geriau papasakokit kaip vaikai ruosiasi sventems newyear.gif .Pas mus jau visas miestas ispuostas lemputemis,vitrinos mirga,tik kazkaip nejauciu svenciu,nes oras kaip pavasari,uz tat serga mazieji.Maze susirgo laringitu,nors pernai Lietuvoje nebesusirgo ne karto,matyt klimatas netinka,vargsiuke net balseli prarado,o siandien ir musu hyperiukas gryzo su tempa is mokyklos,taip kad atsidaro ligonine pas musu  doctor.gif .Nu gal iki svenciu kaip nors isgysim.Bijau,kad nepagautu bacilos didieji,bet kaip jau bus lemta taip ir bus.

eglute vakar nusipirkom. siandien seimyna puosia, o as dirbu. Oram siek tiek atsalus as ir mazyle sirguliavom. As daugiausia, mazyle siektiek maziau. Nors tiek gerai. Dovanos supirktos. Belieka laukt Kaledu... newyear.gif
Atsakyti
ziuri mano krupa nuotraukas is turkijos ir akys ziba. ATBEGA PAS TETI IR SAUKIA KAD JI NORI I TURKIJA, TADA TETIS AISKINA MAZEI KAD NETURI TIEK PINIGELIU . MAZE STAIGA PUOLA I SAVO KAMBARI IR ATBEGA SU SAVO TAUPYKLE IR SAUKIA YRA PINIGO vaziuojam. Mes jai paaiskinom kad jos taupykles neuzteks kelionei nuprikti ,tai ji dabar nuolat zuja apie visus artimuosius ir praso pinigeliu deda taupyklen kelione i turkija pirks.
O MES galvojome kam kitais metais reiks maze iskisti kad pailseti galetume doh.gif doh.gif doh.gif
Durneja ji su tom kelionem, visai kaip as . Anadien atsityse pripuciama baseina pasieme pripuciama rata (visa tai gulejo spintoje nepripusta) uzsimove maudymosi pampersa ant visu rubu ir atsinese maudymosi tapkes ir tada pareikalavo kad ja su visu jos turtu i turkija gabentumeme.
Jaucia mano sirdis kad nelemta mums vieniems pailseti, jei napamirs ji tos keliones. o tam sansu mazoka nes nuotraukas ziuri kone kasdien ir vis pasakoja kad jei ten gerai buvo arbuzus, melionus, ledus, picas valge ir maudesi daug daug.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2009 12 12, 21:34)
kai turesi vaiku galesime kalbetis, dabar tiesiog nera apie ka.  biggrin.gif smile.gif
nesuprantu net apie ka vyksta kalba, kur link sukama. Ir prie ko cia isvis sioje temoje paliestas pedofilijos skandalas... Ka jis bendro turi...
Papildyta:
net labai keista, nieko apie tai nezino VTAT, Ivaikinimo tarnyba ir galop as pati... Ir apie kokius du berniukus eina kalba.... koks filmavimas ir dar draugas... toks jausmas kad mane su kuom kitu supainiojai...

Papildyta:
eglute vakar nusipirkom. siandien seimyna puosia, o as dirbu. Oram siek tiek atsalus as ir mazyle sirguliavom. As daugiausia, mazyle siektiek maziau. Nors tiek gerai. Dovanos supirktos. Belieka laukt Kaledu... newyear.gif

aš ir iš tiesų nesuprantu, kam dabar tau tas melas. Jeigu tu tylėtum, nevaidintum- būtų venaip, dabar puikiai žinai kad vaidini, puikiai žinai kada apsimeti, puikiai žinai kam ir ko pasakojaisi. Kam tau visa tai? Visos tavo išvardintos tanybos žino, ateis laikas - viską sužinsi ir tu, jei jau taip "nežinai".
Atsakyti
doh.gif Nu čia kaip pedofilijos byloje-kedžiai prieš pedofilus....
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 12 14, 14:28)
aš ir iš tiesų nesuprantu, kam dabar tau tas melas. Jeigu tu tylėtum, nevaidintum- būtų venaip, dabar puikiai žinai kad vaidini, puikiai žinai kada apsimeti, puikiai žinai kam ir ko pasakojaisi. Kam tau visa tai? Visos tavo išvardintos tanybos žino, ateis laikas - viską sužinsi ir tu, jei jau taip "nežinai".

vat ir as nesuprantu kam tas smeiztas man. nieko nezinau apie jokius du berniukus, drauga ir filmavimus... bet alfija zino g.gif nagi keisciau ir buti negali. Mano isvardintos tarnybos zino kur as esu. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laureta: 16 gruodžio 2009 - 18:53
QUOTE(laureta @ 2009 12 16, 19:51)
vat ir as nesuprantu kam tas smeiztas man. nieko nezinau apie jokius du berniukus, drauga ir filmavimus... bet alfija zino  g.gif nagi keisciau ir buti negali. Mano isvardintos tarnybos zino kur as esu. biggrin.gif

žino, daug žino. Laureta, tu negėda tų narių kurioms tu pati ektroniniais laiškais pasakojaisi?
Atsakyti