aš vis ieškau iškarpos
jau kokie meškiai
, eina sau kas per grožis, nu rimtai jūs čia varot jau kap profės, Im-bear kaip visada
, nu tavo sritis ir nieko neprikiši, iki smulkmenų apgalvota viskas, šaunuolytė, Zhuvycia iš vis šaunuolė neperdegė
ir tobulėj su kikevienu gyvūniuku, beje ačiū už pamokėlę, manau nosį velsiu ir aš nes su siuvinėjimu man nesigauna
ir net bijau pagalvot apie nosį ir dar bijau apie sąnariukus, o šį būtent tokį ir norėčiau pasiūti tokį kaip priklauso
, liepsnike super meškiukas tikras kamabarinis-žaislinis
aš vis ieškau iškarpos
aš vis ieškau iškarpos
QUOTE(Naktibalda @ 2009 11 02, 17:15)
Aš irgi vis ieškau, vis dairausi, besidairydama visokių puikių meškiukinių puslapėlių atrandu, tai taip ir paskęstu ten laike...
Dažniausiai prie kompo ateinu, kai mažių maitint reikia, kad laiką išnaudočiau, tai mažius ir pavalgo, ir užmiega, kol aš po grožius visokius landžioju
Man sunkiausia-išsirinkt, ką norėčiau siūti
Labai norėčiau pati išmokt pasidaryt iškarpą, bet kolkas tenkinuosi tuo, kad pakeičiu šiek tiek rastą internete. Gaila, kad tos pamokos-kursai, kur Zhuvycia rado-tik anglų kalba, o gal kur yra rusiškai ar vokiškai? Jei kas žino, įmeskit, prašau, linką
Reiks kada po Naujųjų prašyt Im-bear individualių pamokų, jei iki tol nepramoksiu
QUOTE(ievuschka @ 2009 11 02, 17:32)
Aš irgi vis ieškau, vis dairausi, besidairydama visokių puikių meškiukinių puslapėlių atrandu, tai taip ir paskęstu ten laike...
Dažniausiai prie kompo ateinu, kai mažių maitint reikia, kad laiką išnaudočiau, tai mažius ir pavalgo, ir užmiega, kol aš po grožius visokius landžioju
Nes norėčiau ir tokį, ir anokį, ir mažą, ir didelį, ir meškiuką, ir kokį kitą žvėriuką, negaliu apsispręst
Labai norėčiau pati išmokt pasidaryt iškarpą, bet kolkas tenkinuosi tuo, kad pakeičiu šiek tiek rastą internete. Gaila, kad tos pamokos-kursai, kur Zhuvycia rado-tik anglų kalba, o gal kur yra rusiškai ar vokiškai? Jei kas žino, įmeskit, prašau, linką
Reiks kada po Naujųjų prašyt Im-bear individualių pamokų, jei iki tol nepramoksiu
(kas labai neįtikėtina
)
aš norėčiau tradicinio meškiuko su geriečio išraiška
QUOTE(Naktibalda @ 2009 11 02, 18:38)
aš norėčiau tradicinio meškiuko su geriečio išraiška
, nu tokio utiu tiu tiu
, ir nernadu visi tokie didingi
, man per mandrūs 
Taigi Naktibaldėle, ka ir kokią iškarpą paimsi, meškiukas vis tiek nebus toks, koks parodyta. Ir iš kitos pusės - gali pati ju paskui suteikti jam koookią tik nori snukučio išraišką. Yra begalės būdų, kaip pakeisti snukutį
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 11 02, 17:56)
Taigi Naktibaldėle, ka ir kokią iškarpą paimsi, meškiukas vis tiek nebus toks, koks parodyta. Ir iš kitos pusės - gali pati ju paskui suteikti jam koookią tik nori snukučio išraišką. Yra begalės būdų, kaip pakeisti snukutį 
būdų yra tau ir Im-bear
Nekilnojamo turto agentas toks lyg neseniai butu pradejes dirbti sita darba. Toks nedrasus dar
,bet labai zavingas.
Snezana nuostabios spalvos kailiuku. Dangaus melynumo spalva - viena graziausiu ir man paciai labiausiai tinkanciu
Labai nuosirdus ir gyvas meskiuko zvilgsnis
Liepsnike, siules visos nepriekaistingos, kailiuko spalva, labai maloniai rausva
O maziukas, tai kiek maziukas?
Zhuvycia, jezusmarija
,kiek nuooooroduuu
Nu bet kaip tau aciu
As tai tokia "stumk-trauk"
, jei man parodo, tai mielai ir su dideliu susidomejimu paziuriu, bet siaip pati mazai ka randu.
Papildyta:
Tiesa, aciu labai uz velimo pamokele
Labai noriu ir as pabandyti ir butinai pabandysiu. Tik su savo tempais reikia tartis
Snezana nuostabios spalvos kailiuku. Dangaus melynumo spalva - viena graziausiu ir man paciai labiausiai tinkanciu
Liepsnike, siules visos nepriekaistingos, kailiuko spalva, labai maloniai rausva
Zhuvycia, jezusmarija
Papildyta:
Tiesa, aciu labai uz velimo pamokele
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 10 30, 21:08)
1. Zhuvycia
2. Pudra
3. Rulle
4. Im-bear
5. Auksarankė
6. Arbatėlė
7.dragonfly
8. Voriukė
9. Jurginėlis
10. daiva_z
11. Julia B.
12.Ievuschka
13. belkaa
14. Zemugne
15. Ziurbutis
16. Naktibalda
17. Liepsnikė
18. LT_saulelė
19.paukščiukas
20.prapieste
21. deimushka
2. Pudra
3. Rulle
4. Im-bear
5. Auksarankė
6. Arbatėlė
7.dragonfly
8. Voriukė
9. Jurginėlis
10. daiva_z
11. Julia B.
12.Ievuschka
13. belkaa
14. Zemugne
15. Ziurbutis
16. Naktibalda
17. Liepsnikė
18. LT_saulelė
19.paukščiukas
20.prapieste
21. deimushka
tikiuosi, dar nepevelu uzsiregistruot i konkursa
1. Zhuvycia
2. Pudra
3. Rulle
4. Im-bear
5. Auksarankė
6. Arbatėlė
7.dragonfly
8. Voriukė
9. Jurginėlis
10. daiva_z
11. Julia B.
12.Ievuschka
13. belkaa
14. Zemugne
15. Ziurbutis
16. Naktibalda
17. Liepsnikė
18. LT_saulelė
19.paukščiukas
20.prapieste
21. deimushka
Deimushka, ura, uraaaaa
Glostyk greičiau tą kailiuką ir tada kirpk kirpk
2. Pudra
3. Rulle
4. Im-bear
5. Auksarankė
6. Arbatėlė
7.dragonfly
8. Voriukė
9. Jurginėlis
10. daiva_z
11. Julia B.
12.Ievuschka
13. belkaa
14. Zemugne
15. Ziurbutis
16. Naktibalda
17. Liepsnikė
18. LT_saulelė
19.paukščiukas
20.prapieste
21. deimushka
Deimushka, ura, uraaaaa
Oooo, kiek mūsų jau daug
Aš pora dienų vis braižiau, mąsčiau ir vėl braižiau, vis kūriau pati savo iškarpą. Iš paprastos paltinės medžiagėlės pasiuvau galvą, kad pamatyčiau, kaip atrodo ta mano sukurta galva. Ir ką gi-teko keisti ir tobulinti. Pagal pataisytą iškarpą jau tingėjau antrą kartą išbandyt, galvoju-ai, kas bus, tas bus-kerpu iš gero kailiuko. Vakar susikirpau, ir greitai greitai susiuvau galvytę. Bet-
vistiek man nepatinka... Gerai, kad taip dėliojau detales ant kailiuko, kad extra atveju dar liktų kailiuko galvai perdaryt. Tai dabar vėl apmąstymuose - perdaryt ar ne
Aš pora dienų vis braižiau, mąsčiau ir vėl braižiau, vis kūriau pati savo iškarpą. Iš paprastos paltinės medžiagėlės pasiuvau galvą, kad pamatyčiau, kaip atrodo ta mano sukurta galva. Ir ką gi-teko keisti ir tobulinti. Pagal pataisytą iškarpą jau tingėjau antrą kartą išbandyt, galvoju-ai, kas bus, tas bus-kerpu iš gero kailiuko. Vakar susikirpau, ir greitai greitai susiuvau galvytę. Bet-
QUOTE(ievuschka @ 2009 11 04, 11:01)
Oooo, kiek mūsų jau daug
vistiek man nepatinka... Gerai, kad taip dėliojau detales ant kailiuko, kad extra atveju dar liktų kailiuko galvai perdaryt. Tai dabar vėl apmąstymuose - perdaryt ar ne 
Ievushka, žinok, neperdarinėk, o geriau daryk šitą galvytę su meile. Kai sudėsi akyte, kai pašukuosi, apkarpysi, galėsi su siūlais paformuoti (pvz. durti adatą snukučio viršuje, išlysti apačioje ir atgal, taip suveržtum snukutį ir jis gautųsi kitoks jau) - žiūrėk, jau ir pradės patikti. Neverta išmetinėti nieko, nes kiekvienoj usiūtoj galvytėje slepiasi kažkas, ko mes pradžioje dar nematome.
O čia dar šiek tiek nuorodėlių:
prekiauja vien stiklinėmis akimis, įvairiausių gyvūnų, kainos neblogos, Vokietijoje, tai muitų nebus.
Čia parduotuvėlė, kuri turi gražių dalykikių meškiukams, kurių neturi kitos didelės parduotuvės
Čia taip pat daugybė akyčių, tik atrodo Kanadoje ar tai Amerikoje, tai reikia žiūrėti su muitais.
Čia kalbančioms vokiškai, puikus meškiukininkų forumas ir kursai. Aš jau taikausi užsirašyti į vienus
Gal kam pravers
QUOTE(ievuschka @ 2009 11 04, 10:01)
Oooo, kiek mūsų jau daug
Ale,matai,kaip tu cia rimtai uzsiemei
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 11 04, 11:41)
Ievushka, žinok, neperdarinėk, o geriau daryk šitą galvytę su meile. Kai sudėsi akyte, kai pašukuosi, apkarpysi, galėsi su siūlais paformuoti (pvz. durti adatą snukučio viršuje, išlysti apačioje ir atgal, taip suveržtum snukutį ir jis gautųsi kitoks jau) - žiūrėk, jau ir pradės patikti. Neverta išmetinėti nieko, nes kiekvienoj usiūtoj galvytėje slepiasi kažkas, ko mes pradžioje dar nematome.
prekiauja vien stiklinėmis akimis, įvairiausių gyvūnų, kainos neblogos, Vokietijoje, tai muitų nebus.
Čia parduotuvėlė, kuri turi gražių dalykikių meškiukams, kurių neturi kitos didelės parduotuvės
Čia taip pat daugybė akyčių, tik atrodo Kanadoje ar tai Amerikoje, tai reikia žiūrėti su muitais.
Čia kalbančioms vokiškai, puikus meškiukininkų forumas ir kursai. Aš jau taikausi užsirašyti į vienus
Gal kam pravers
Gal kam pravers
tos akys tikriausiai geras daiktas, bet man net kraupokai atrodo..