Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VIII-ta tema

QUOTE(Atidela @ 2009 11 04, 11:59)
tos akys tikriausiai geras daiktas, bet man net kraupokai atrodo..

Kokios akys tau kraupokai atrodo?
Akys-daiktas tikrai geras thumbup.gif Juk būtent be akių meškiukas ar kitas gyvūnėlis atrodytų kraupokai doh.gif Va, jei padarai akiduobes, o akių neįdedi- ohmy.gif fear.gif scare.gif
Papildyta:
QUOTE(rulle @ 2009 11 04, 11:48)
Ale,matai,kaip tu cia rimtai uzsiemei ax.gif Bet kokiu atveju tave meskiukas bus rolleyes.gif

Bandau rimtai daryti, bet kaip man trūksta žinių ir elementariausių įgūdžių cool.gif
Tampa visiškai aišku, kad tam reikia ne tik daugybės laiko , bet ir talento...
Atsakyti
Ir as baisiu akiu nemaciau g.gif labai visos thumbup.gif
Ievuschka, apie ka cia kalbi g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2009 11 04, 12:12)

Ievuschka, apie ka cia kalbi g.gif  biggrin.gif

Na, sunku man įsivaizduoti, kokia iškarpa reikalinga norimam gyvūnėliui, kokios turėtų būti jos dalys, kaip išlenktos ir pan. To erdvinio įsivaizdavimo, matyt, neturiu. Arba nemoku išnaudot tinkamai.
Ir dar tonavimas-man gūdus miškas doh.gif Patys principai-aiškūs:kur įdubimas-tamsiau, kur iškilimas-šviesiau, bet visokie niuansai, subtilybės... rolleyes.gif tolimi dalykai...

Daug laiko sugaištu išradinėdama dviratį, bandydama vienaip ar kitaip padaryti, o po to tik išsirenku variantą, kuris labiausiai patinka. Taigi laikas-toks brangus. Va, atrodo, geriausia būtų sumokėti kam nors už tas žinias, už pamokymus, negu sėdėti prie interneto, ieškoti info, išbandyti technikas ir pan.
Tą ir turėjau omenyje bigsmile.gif
Atsakyti
Tai gi suprantu,ka turejai omeny drinks_cheers.gif as cia tavo talentu suabejojau lotuliukas.gif t,y.talento nebuvimu,pas tave biggrin.gif
va cia prasom pasiskaityti
dz kadz
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 04 lapkričio 2009 - 12:39
QUOTE(ievuschka @ 2009 11 04, 13:25)
Na, sunku man įsivaizduoti, kokia iškarpa reikalinga norimam gyvūnėliui, kokios turėtų būti jos dalys, kaip išlenktos ir pan. To erdvinio įsivaizdavimo, matyt, neturiu. Arba nemoku išnaudot tinkamai.
Ir dar tonavimas-man gūdus miškas  doh.gif Patys principai-aiškūs:kur įdubimas-tamsiau, kur iškilimas-šviesiau, bet visokie niuansai, subtilybės... rolleyes.gif tolimi dalykai...

Daug laiko sugaištu išradinėdama dviratį, bandydama vienaip ar kitaip padaryti, o po to tik išsirenku variantą, kuris labiausiai patinka. Taigi laikas-toks brangus. Va, atrodo, geriausia būtų sumokėti kam nors už tas žinias, už pamokymus, negu sėdėti prie interneto, ieškoti info, išbandyti technikas ir pan.
Tą ir turėjau omenyje  bigsmile.gif

Vat ir as taip doh.gif Norisi kiekviena smulkmena padaryti kuo geriau, kokybiskiau. Matau ,kad neturiu tam ziniu, sedu prie interneto. Prabega savaites, o rezultato vis tiek neturiu. Todel tikrai negaila butu sumoketi mokytojui, kad tik galetum suzinoti, pamatyti konkreciai ir aiskiai. Kiek laiko susitaupytu doh.gif . O tai bandai, bandai...
Ievuschka, koks tavo zodiako zenklas ? ax.gif
Atsakyti
Na, palankysiu aš čia visus tuos elektroninius kursus, tada kviesiu visas į Elektrėnus į seminarą lotuliukas.gif Ale kas gi važiuos? g.gif
Atsakyti
Ale nesakyk, Zhuvycia, manau tai labai gera mintis mirksiukas.gif Juo labiau, kad ne visi moka skaityti ivairiom kalbom. O informacija juk tik uzsienine.
Atsakyti
QUOTE(jurginelis @ 2009 11 04, 14:39)
Ale nesakyk, Zhuvycia, manau tai labai gera mintis mirksiukas.gif Juo labiau, kad ne visi moka skaityti ivairiom kalbom. O informacija juk tik uzsienine.

Nu tai va va, aš tai mielai pasidalintau informacija, tik jau internetu nebegali visko surašyti. Noriu suburti diiidele meškiukininkų broliją Lietuoje. Arba bent jau krūūūūtą lotuliukas.gif O ką, tai irgi puikus būdas garsinti mūsų Tėvynę pasaulyje bigsmile.gif lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 11 04, 13:10)
Na, palankysiu aš čia visus tuos elektroninius kursus, tada kviesiu visas į Elektrėnus į seminarą  lotuliukas.gif Ale kas gi važiuos?  g.gif

tru tu tu del rimto reikalo aš atvažiuočiau 4u.gif
Atsakyti
O man per toli sad.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 11 04, 14:11)
O man per toli  sad.gif

kas čia yra irnesakyk.gif aš kaip jau 6metai į savaitę kartą nulekiu kaunan tai man tie atsumai jau nebe atstumai lotuliukas.gif , tik laikas mano priešas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2009 11 04, 15:09)
tru tu tu del rimto reikalo aš atvažiuočiau  4u.gif

Ok, mergičkos (jei tik aš neperdegsiu, bo nuolat bijau to, save pažinodama, bet čia ja ukažkaip ilgai man tie meškiai galvą suka, gal čia jau ilgam?), tuos kursus visus turėčiau baigti tik sausio pabaigoj, aišku, dabartiniam konkursėliui jau nespėsim, bet šiaip, gi galima mokytis visą gyvenimą. Tai ir galim planuoti mūsų sekantį susibūrimą-pasimokymą.
O aš galėčiau ir į Vilnių atvažiuoti, jei kas turite plotą be vaikų ir be vyrų (na, tiek to, vyrai ne taip trukdo lotuliukas.gif )
Atsakyti