Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VIII-ta tema

QUOTE(jurginelis @ 2009 11 04, 12:47)
Ievuschka, koks tavo zodiako zenklas ?  ax.gif

Aš-šaulys, bet kartais taip svarstykliškai elgiuosi... tongue.gif

rulle- - malonu,kad taip manai drinks_cheers.gif friends.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 04 lapkričio 2009 - 14:19
Atsiprasau, o kokie nors ypatingi reikalavimai yra kalediniams meskiukams? (pvz. sanariai butini? ar galima daryti su siulu, kad sukiotusi rankytes ir kojytes?
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 11 04, 16:17)
O aš galėčiau ir į Vilnių atvažiuoti, jei kas turite plotą be vaikų ir be vyrų (na, tiek to, vyrai ne taip trukdo  lotuliukas.gif )

Mielai priimsiu visas norincias i svecius 4u.gif Butas ne didelis,bet vietos uzteks visiems drinks_cheers.gif
Atsakyti
Bliam, grizau visa susinervinusi is musu vietines rankdarbiu pardes - kailiuku normaliu neturi doh.gif sanariukus irgi kazkur paslepe doh.gif tik akiu kruva temaciau unsure.gif
Tai negi mano meskis bus vien tik "akys"?! blink.gif lotuliukas.gif
Einu kavos ikalt is tu nervu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 11 04, 17:10)
Bliam, grizau visa susinervinusi is musu vietines rankdarbiu pardes - kailiuku normaliu neturi  doh.gif sanariukus irgi kazkur paslepe  doh.gif tik akiu kruva temaciau  unsure.gif
Tai negi mano meskis bus vien tik "akys"?!  blink.gif  lotuliukas.gif
Einu kavos ikalt is tu nervu... doh.gif

Tai pala pala, o ta kam visos tos nuorodos ir internetines parduotuves? doh.gif mirksiukas.gif

Julia B. - taip ir darysim, kai jau savo skautų būrelį suorganizuosim - varysim pas tave, mums vietos daug ir nereikia, ne vaikai gi mes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 11 04, 16:15)
Tai pala pala, o ta kam visos tos nuorodos ir internetines parduotuves?  doh.gif  mirksiukas.gif

tiesiog viena vertus, cia toks asmeninis mano "minusas"- nemegstu as internetiniu parduotuviu, viska as megstu savo rankomis paciupineti... ax.gif nu nebent jau beda visiskai prispiria... blush2.gif
o be to, kazkaip, tik vienam meskiui kailiuka ir sanariukus siustis is pardes vargiai apsimoka... nes puikiai zinau, kad mano "doze" yra vienas meskis i metus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 11 04, 18:28)
tiesiog viena vertus, cia toks asmeninis mano "minusas"- nemegstu as internetiniu parduotuviu, viska as megstu savo rankomis paciupineti...  ax.gif nu nebent jau beda visiskai prispiria... blush2.gif
o be to, kazkaip, tik vienam meskiui kailiuka ir sanariukus siustis is pardes vargiai apsimoka... nes puikiai zinau, kad mano "doze" yra vienas meskis i metus  lotuliukas.gif

Vienas, bet u“tad koooooks thumbup.gif

Atsakyti
Oho-ho, kiek prikalbeta!!!

QUOTE(Zhuvycia @ 2009 11 04, 11:41)

Sitoje pardeje patarciau nei uz ka nepirkti
Uzsakinejau 2 kartus - 80% uzsakymo - pats tikriausias brokas! O dar kelios akys buvo tiesiog sudauzytos! Akiu poros akivaizdziai skirtingos! Parasiau jiems, tai sake kita uzsakyma padarys nuolaida, o kam man sudas, nors ir su didele nuolaida! schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 11 04, 18:57)
Oho-ho, kiek prikalbeta!!!
Sitoje pardeje patarciau nei uz ka nepirkti
Uzsakinejau 2 kartus - 80% uzsakymo - pats tikriausias brokas! O dar kelios akys buvo tiesiog sudauzytos! Akiu poros akivaizdziai skirtingos!  Parasiau jiems, tai sake kita uzsakyma padarys nuolaida, o kam man sudas, nors ir su didele nuolaida!  schmoll.gif

Oho Im-bear, griežtai tu čia lotuliukas.gif Bet vokiečiai tai turbūt gamina jau neblogai. Nu - gyveni - mokaisi 4u.gif
Atsakyti
Oi, Zhuvycia, visai ne grieztai, tiesiog turiu karcios patirties! O is pirmo zvilgsnio man irgi pasirode ir kainos zmoniskos ir asortimentas geras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 11 04, 13:10)
Na, palankysiu aš čia visus tuos elektroninius kursus, tada kviesiu visas į Elektrėnus į seminarą  lotuliukas.gif Ale kas gi važiuos?  g.gif

Tai gal jau sąrašus sudarinėt pradedam norinčių perimt žinias sokiai.gif , nes bijau, kad paskui netilpsiu bijau.gif biggrin.gif

QUOTE(Im-bear @ 2009 11 04, 19:22)
Oi, Zhuvycia, visai ne grieztai, tiesiog turiu karcios patirties! O is pirmo zvilgsnio man irgi pasirode ir kainos zmoniskos ir asortimentas geras blush2.gif

Ačiū, Im-bear, už tai, kad jai niekada negaila pasidalinti savo žiniomis ir patirtim aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2009 11 05, 01:57)
Tai gal jau sąrašus sudarinėt pradedam norinčių perimt žinias sokiai.gif , nes bijau, kad paskui netilpsiu bijau.gif  biggrin.gif
Ačiū, Im-bear, už tai, kad jai niekada negaila pasidalinti savo žiniomis ir patirtim  aciuks.gif

Tilpsi tilpsi, jei ką - antrą seminarą rengsime. Palaukim geriau sausio, kai jau žinosiu, ar buvo naudos iš kursų blink.gif
Atsakyti