dragonfly*, labai juokingas gavosi meskis
Manau, kad mergyte bus labai patenkinta nauju draugu
O sitas kailiukas tikrai nuostabiai gyvai atrodo! Turiu tokio panasaus gabaliuka - reiks isbandyt
Nežinau, kas ten tave nuvylė, bet man meškis labai patinka
QUOTE(dragonfly* @ 2009 11 16, 11:24)
Labas rytas
rodausi truputį
Siuvau pagal internetinę iškarpą ir mane kiek nuvylė rezultatas. Tokia meška gavosi 
Nosis žinau netobula
Meškiukas skirtas vaikui, teisingiau mergytei 
Dar pasisakysiu apie meškių "paprastumą". Man išvis gyvenime nepatinka "iškankinti" dalykai, tai ir meškiai man patinka kur atrodo vienu atsikvėpimu padaryti, daugiau iš idėjos, įkvėpimo, su "razinka". O tais bais išbaigtais labai žaviuosi, bet nei daryti nei kito meninko įsigyti nenorėčiau. Mano vaikystės dailės mokyklos mokytojas visą laiką mums sakė, geriau kiek per mažai prie darbo prisiliest nei per daug, tai ir vadovaujuosi tuo "akvareliniu" principu
rodausi truputį
Nosis žinau netobula
Dar pasisakysiu apie meškių "paprastumą". Man išvis gyvenime nepatinka "iškankinti" dalykai, tai ir meškiai man patinka kur atrodo vienu atsikvėpimu padaryti, daugiau iš idėjos, įkvėpimo, su "razinka". O tais bais išbaigtais labai žaviuosi, bet nei daryti nei kito meninko įsigyti nenorėčiau. Mano vaikystės dailės mokyklos mokytojas visą laiką mums sakė, geriau kiek per mažai prie darbo prisiliest nei per daug, tai ir vadovaujuosi tuo "akvareliniu" principu
Nosis nors ir netobula, bet aš kaip tik norėjau pagirti - pabandei padaryti tokią sudėtingą
O dėl meškų paprastumo - tai aišku, kiek žmonių, tiek nuomonių. Ir, be abejo, akvarelėje tai taip, jei perūdysi, tai gali išmesti darbą, bet meškose tai aš jau mėgstu pasikrapštyti, nuo iūlytės iki uodegytės, mėgstu viską iškrapštinėti
Grazi meskute
nors tavo ankstesnes man grazesnes
Pritariu,kad bet kuris kurinelis turetu kabinti
ir nepriklauso ar paprastas,ar sudetingas.
Pritariu,kad bet kuris kurinelis turetu kabinti
dragonfly*, nuoširdi meškutė
QUOTE(Im-bear @ 2009 11 16, 17:42)
Noriu Jums siandien pristatyti viena zavia drambliuke Anabel
Nemegstu kartoti savo darbeliu, bet kartais mane labai-labai papraso. Visvien truputuka keiciau iskarpa, bet , mano nuomone, ji tikra Tyros sesute

O daugiau nuotrauku CIA

O daugiau nuotrauku CIA
Man šita mergužėlė už Tyrą tai gražesnė net
QUOTE(dragonfly* @ 2009 11 16, 10:24)
Labas rytas
rodausi truputį
Siuvau pagal internetinę iškarpą ir mane kiek nuvylė rezultatas.
rodausi truputį
Labai simpatiškas meškutis
Papildyta:
QUOTE(Im-bear @ 2009 11 16, 16:42)
Noriu Jums siandien pristatyti viena zavia drambliuke
Graži drambliukė ir spalvos labai fainos
dragonfly*, tavam meškiukui - mano asmeninių simpatijų prizas už šilumą ir nuoširdumą. Manau, jog toks ir turi būti meškutis - sukeliantis šypsnį ir nediduką virpulį
Im- bear, man ši drambliukė - vienas gražiausių tavo darbų (jei neskaitysim Olly
) - spalviniai labai graži, labai miela ir neperkrauta. Man tikrai labai
Im- bear, man ši drambliukė - vienas gražiausių tavo darbų (jei neskaitysim Olly
QUOTE(dragonfly* @ 2009 11 16, 10:24)
rodausi truputį
Siuvau pagal internetinę iškarpą ir mane kiek nuvylė rezultatas.
...
Mano vaikystės dailės mokyklos mokytojas visą laiką mums sakė, geriau kiek per mažai prie darbo prisiliest nei per daug, tai ir vadovaujuosi tuo "akvareliniu" principu
...
Mano vaikystės dailės mokyklos mokytojas visą laiką mums sakė, geriau kiek per mažai prie darbo prisiliest nei per daug, tai ir vadovaujuosi tuo "akvareliniu" principu
Pritariu Arbatėlei, jeigu būtų konkursinė, tavo meškutė gautų prizą už nuoširdumą
Mano dailės mokyklos dėstytojai apie paprastumą buvo lygiai tos pačios nuomonės
QUOTE(Im-bear @ 2009 11 16, 16:42)
Tikrai dvynės
Im-bear nu tiesiog įsimylėjau
Viskas nuostabu, pritariu čia turbūt nuostabiausias Tavo darbas, jau akių gilumas. Nuostabu
Labas rytas!
Zhuvycia, dekoju, man irgi sitos spalvos labai patinka - antidepresines tokios
giege, labai aciu uz ivertinima!
Arbatėlė, aciu
! O jau Olli tai tikrai be konkurencijos
2009 11 16, 23:18]
pudra,dekui! Aga, tikra mergaite su geletom ausytem gavosi )))
dragonfly*,
aciuuu
Zhuvycia, dekoju, man irgi sitos spalvos labai patinka - antidepresines tokios
giege, labai aciu uz ivertinima!
Arbatėlė, aciu
pudra,dekui! Aga, tikra mergaite su geletom ausytem gavosi )))
dragonfly*,