Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VIII-ta tema

dragonfly*, labai juokingas gavosi meskis biggrin.gif Manau, kad mergyte bus labai patenkinta nauju draugu thumbup.gif O sitas kailiukas tikrai nuostabiai gyvai atrodo! Turiu tokio panasaus gabaliuka - reiks isbandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Nežinau, kas ten tave nuvylė, bet man meškis labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2009 11 16, 11:24)
Labas rytas  4u.gif
rodausi truputį smile.gif Siuvau pagal internetinę iškarpą ir mane kiek nuvylė rezultatas. Tokia meška gavosi biggrin.gif

Nosis žinau netobula smile.gif Meškiukas skirtas vaikui, teisingiau mergytei smile.gif
Dar pasisakysiu apie meškių "paprastumą".  Man išvis gyvenime nepatinka "iškankinti" dalykai, tai ir meškiai man patinka kur atrodo vienu atsikvėpimu padaryti, daugiau iš idėjos, įkvėpimo, su "razinka". O tais bais išbaigtais labai žaviuosi, bet nei daryti nei kito meninko įsigyti nenorėčiau. Mano vaikystės dailės mokyklos mokytojas visą laiką mums sakė, geriau kiek per mažai prie darbo prisiliest nei per daug, tai ir vadovaujuosi tuo "akvareliniu" principu smile.gif

Nosis nors ir netobula, bet aš kaip tik norėjau pagirti - pabandei padaryti tokią sudėtingą thumbup.gif Aš tai turbūt visiem laikam mečiau tą darbą schmoll.gif
O dėl meškų paprastumo - tai aišku, kiek žmonių, tiek nuomonių. Ir, be abejo, akvarelėje tai taip, jei perūdysi, tai gali išmesti darbą, bet meškose tai aš jau mėgstu pasikrapštyti, nuo iūlytės iki uodegytės, mėgstu viską iškrapštinėti bigsmile.gif
Atsakyti
Grazi meskute wub.gif nors tavo ankstesnes man grazesnes blush2.gif
Pritariu,kad bet kuris kurinelis turetu kabinti smile.gif ir nepriklauso ar paprastas,ar sudetingas.
Atsakyti
Noriu Jums siandien pristatyti viena zavia drambliuke Anabel biggrin.gif Nemegstu kartoti savo darbeliu, bet kartais mane labai-labai papraso. Visvien truputuka keiciau iskarpa, bet , mano nuomone, ji tikra Tyros sesute wub.gif

user posted image

O daugiau nuotrauku CIA
Atsakyti
dragonfly*, nuoširdi meškutė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 11 16, 17:42)
Noriu Jums siandien pristatyti viena zavia drambliuke Anabel  biggrin.gif  Nemegstu kartoti savo darbeliu, bet kartais mane labai-labai papraso. Visvien truputuka keiciau iskarpa, bet , mano nuomone, ji tikra Tyros sesute  wub.gif 

user posted image

O daugiau nuotrauku CIA

Man šita mergužėlė už Tyrą tai gražesnė net ax.gif Be galo patinka man toks spalvų derinys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2009 11 16, 10:24)
Labas rytas  4u.gif
rodausi truputį smile.gif Siuvau pagal internetinę iškarpą ir mane kiek nuvylė rezultatas.

Labai simpatiškas meškutis thumbup.gif . Toks jaukus ir mielas. Ir aš toookio noriu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Im-bear @ 2009 11 16, 16:42)
Noriu Jums siandien pristatyti viena zavia drambliuke

Graži drambliukė ir spalvos labai fainos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giege: 16 lapkričio 2009 - 20:19
dragonfly*, tavam meškiukui - mano asmeninių simpatijų prizas už šilumą ir nuoširdumą. Manau, jog toks ir turi būti meškutis - sukeliantis šypsnį ir nediduką virpulį smile.gif

Im- bear, man ši drambliukė - vienas gražiausių tavo darbų (jei neskaitysim Olly hihihi.gif) - spalviniai labai graži, labai miela ir neperkrauta. Man tikrai labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2009 11 16, 10:24)
rodausi truputį smile.gif Siuvau pagal internetinę iškarpą ir mane kiek nuvylė rezultatas.
...
Mano vaikystės dailės mokyklos mokytojas visą laiką mums sakė, geriau kiek per mažai prie darbo prisiliest nei per daug, tai ir vadovaujuosi tuo "akvareliniu" principu smile.gif

Pritariu Arbatėlei, jeigu būtų konkursinė, tavo meškutė gautų prizą už nuoširdumą 4u.gif . Žvilgsnis toks santūriai paslaptingas wub.gif . Ir tokia kitokia, nei ankstesni meškinai, ne iš karto būčiau pasakius, kad čia tavo. mirksiukas.gif

Mano dailės mokyklos dėstytojai apie paprastumą buvo lygiai tos pačios nuomonės thumbup.gif . Praėjo nemažai laiko, kol pati susivokiau, kad mažai gali būti ojoj kaip daug drinks_cheers.gif .

QUOTE(Im-bear @ 2009 11 16, 16:42)
Noriu Jums siandien pristatyti viena zavia drambliuke Anabel  biggrin.gif 

Tikrai dvynės smile.gif . Man taip pat Anabel labiau prie širdies. Tos gėlėtos ausys wub.gif
Atsakyti
Im-bear nu tiesiog įsimylėjau wub.gif Viskas nuostabu, pritariu čia turbūt nuostabiausias Tavo darbas, jau akių gilumas. Nuostabu wub.gif
Atsakyti
Labas rytas!

Zhuvycia, dekoju, man irgi sitos spalvos labai patinka - antidepresines tokios mirksiukas.gif

giege, labai aciu uz ivertinima! 4u.gif

Arbatėlė, aciu drinks_cheers.gif ! O jau Olli tai tikrai be konkurencijos mirksiukas.gif 2009 11 16, 23:18]

pudra,dekui! Aga, tikra mergaite su geletom ausytem gavosi )))

dragonfly*, wub.gif aciuuu friends.gif
Atsakyti