Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VIII-ta tema

QUOTE(Zhuvycia @ 2009 11 13, 08:59)
Bet man asmeniškai tai patinka darbai, kuriuose matosi daugiau darbo įdėta. Nors šiaip tai jie faini.

Tai tau atrodo, kad siuvant tuos kiškius ir katinus mažai darbo įdėta?
Vien idėja, savas stilius-koks didelis darbas biggrin.gif O dar-nuotaika, snukučio išraiška, tonavimo subtilybės. Na, gal aksesuarai-nėra perdėm įmantrūs tongue.gif
O šiaip-man labai patiko šios autorės dasrbai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2009 11 13, 11:18)
Tai tau atrodo, kad siuvant tuos kiškius ir katinus mažai darbo įdėta?
Vien idėja, savas stilius-koks didelis darbas  biggrin.gif O dar-nuotaika, snukučio išraiška, tonavimo subtilybės. Na, gal aksesuarai-nėra perdėm įmantrūs  tongue.gif
O šiaip-man labai patiko šios autorės dasrbai smile.gif

Taip ir maniau, kad kas taip atsakys lotuliukas.gif Aišku, visa esmė čia - snukčiuose. Bet iškarpa tai visai paprasta. Aišku, tai ir yra šios autorės stiliukas, jie neabejotinai gražūs, bet vat, jeigu reiktų rinktis, aš rinkčiausi tokį, prie kurio daugiau vargta (galbūt fiziškai vargta, jei jau taip būti tiksliai). Kažkaip aš turbūt iš darbininkų giminės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jeigu jau taip atvirai, tai ir aš mėgstu vis pasisunkinti sau darbą-tai nemokėdama darausi iškarpą pati, tai kokių įmantrių detalių susigalvoju, tai aksesuarus pati darau -visokias dūdas, roges, skėčius ir pan. , o ne ieškau gatavų (čia turiu omeny ne tik meškiukų/žaisliukų siuvimą, bet ir kitus savo darbus).
O dėl tų primityvesnių žaisliukų-tai man atrodo taip:jei bendras vaizdelis puikus, viskas dera, jaučiasi stiliukas ir pan.-tai vadinasi ir padirbėta nemažai, o jei meškiuko ir iškarpa, matosi, sudėtinga, ir aksesuarų prikabinėta, bet bendras vaizdas-kažkoks šamurliakinis, kičinis, beskonis-tai velniam tiek dirbti reikėjo? Viskas priklauso nuo rezultato smile.gif
Na, bent jau aš taip manau ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 11 13, 08:59)
Taigi aišku kas - čia visai ne kiškiukas o katinėlis.

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Man tai irgi patinka tokie kaip sios autores "atseit paprastiakai", pvz. pats virsutinis sidabriniame dubenyje, bet man esme yra snukutyje - vieni yra mieli, kiti - ne (nesvarbu, zuikutis, meskutis, katiniukas). Ir kartais belenkiek darbo gali ideta formuojant, tonuojant etc. ta snukeli, ir tu tai supranti ir ivertini, bet tai nereiskia, kad to snukucio israiska patinka. Na, nemielas man sioj temukej anksciau idetas tos autores kurtas kaciukas nors tu ka, o ta "kazka" sidabriniame dubeny ciupciau negalvodama tongue.gif Bet cia kiek skoniu, tiek nuomoniu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2009 11 13, 01:04)
Įkvėpimui  4u.gif

Ir dar truputis iš Kopenhagos zoosodo smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kokios juokingos nosys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2009 11 13, 21:20)
Kokios juokingos nosys  bigsmile.gif

Juokingi nuo nosių iki pat gauruotų užpakalių biggrin.gif O jau garsai kokie skleidėsi doh.gif
Merginos, radau ebay smulkių stiklo granulių, 4,73 svaro (apie 18 litų) už kilogramą. Aiškinuosi, kiek kainuotų siuntimas, gal ką domina? unsure.gif

Atsakyti
Pasiuvau aš savo pirmąjį Kalėdinį meškiuką, ir atsidžiaugti negaliu blush2.gif Galit vadinti mane pagyrūne, bet aš visur jį su savim nešiojuosi, pasistatau, kad matyčiau, tiesiog negaliu atsigrožėti lotuliukas.gif
Dabar siūsiu antrąjį, kol gazas neišėjo bigsmile.gif
Atsakyti
Sakai, kol gazas neišėjo? g.gif O man kažkaip išėjo verysad.gif
Atsakyti
Na, kokia tu šaunuolė clap_1.gif Labai gerai, kad jis tau taip labai patinka, vadinasi-darytas su meile, stengtasi be galo. Jei pačiai labai patinka, ir kitiems tas jausmas persiduos.
Jau dabar laukiu konkurso pradžios rolleyes.gif
O aš vis krapštausi su savuoju antrą savaitę, po mažą detalytę per dieną padarydama. Bet per šį savaitgalį žadu pabaigti, liks tonavimas. Norėčiau išbandyti aliejinius dažus, kurių dar neturiu, nes kelis meškiukus tonavau su tekstiliniais, o dabar norisi kitokio efekto.
Im-bear - gal gali pasidalint patirtim ir pasiūlyti, kokios firmos aliejinius geriausia pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 11 14, 16:10)
Pasiuvau aš savo pirmąjį Kalėdinį meškiuką, ir atsidžiaugti negaliu 

parodyk, ką ax.gif ax.gif bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Panašu, kad šį kartą bus mažiau paskutinę naktį pabaiginėjamų gražuolių drinks_cheers.gif , aš saviškį irgi pradėjau, turiu mintį, bet dar tiksliai nežinau, kaip padaryti tai doh.gif , tai irgi po mažą detalę darau, bet šiaip vakar kažkoks azartas užėjo, prikarpiau detalių ateičiai, kad būčiau priversta pasiūt biggrin.gif , nes kailiuko jau nebesuklijuosi smile.gif ... Tik, kaip visada, po pertraukos adatą paėmus, sugebu ir pūsles prisitrint ant pirštų nuo siūlo blush2.gif , bet mano oda nenormaliai jautri doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2009 11 14, 17:31)
Na, kokia tu šaunuolė  clap_1.gif Labai gerai, kad jis tau taip labai patinka, vadinasi-darytas su meile, stengtasi be galo. Jei pačiai labai patinka, ir kitiems tas jausmas persiduos.
Jau dabar laukiu konkurso pradžios  rolleyes.gif
O aš vis krapštausi su savuoju antrą savaitę, po mažą detalytę per dieną padarydama. Bet per šį savaitgalį žadu pabaigti, liks tonavimas. Norėčiau išbandyti aliejinius dažus, kurių dar neturiu, nes kelis meškiukus tonavau su tekstiliniais, o dabar norisi kitokio efekto.
Im-bear  - gal gali pasidalint patirtim ir pasiūlyti, kokios firmos aliejinius geriausia pirkti.

Aš tai pas Arbatėlę nusipirkau mažų tiubelių rinkinuką, 8 spalvos. Rusiški, dar nebandžiau, bet irgi jau labai noriu aliejinius išbandyti.
O man konkurso irgi norisi jau dabar bigsmile.gif
Atsakyti