Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VIII-ta tema

Zhuvycia parodyk drinks_cheers.gif Dar pasiusi gi ne viena g.gif
Kaip gali toki grozi neparodyti biggrin.gif bo mes sedim be ikvepimo biggrin.gif
Man geriausi aliejiniai rusiski,turiu ir kinietisku,tai jie geri tuo,kad nieko nereikia nuriebinti,galima iskart tepti,vis vien spalvos beveik nesimato lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2009 11 14, 18:26)
Zhuvycia parodyk drinks_cheers.gif Dar pasiusi gi ne viena g.gif
Kaip gali toki grozi neparodyti biggrin.gif bo mes sedim be ikvepimo biggrin.gif
Man geriausi aliejiniai rusiski,turiu ir kinietisku,tai jie geri tuo,kad nieko nereikia nuriebinti,galima iskart tepti,vis vien spalvos beveik nesimato lotuliukas.gif

Na, tiesą sakant, dar pagalvosiu, o gal ir parodysiu, bet su sąlyga, kad pirma bent pradėsiu antrąjį. Bet šiaip įkvėpimuo sužadinti norėjau pasiūti kelis miniukus, turiu tokią mintį, tada būtinai parodysiu.

O ką reiškia "nuriebinti" aliejinius dažus? g.gif
Atsakyti
Na tai gi ispradziu ant popieriaus reik uztepti,kad riebalas iseitu,Im-bear taip rode ax.gif
Atsakyti
man kilo klausimas: kaip tvirtina galvą prie kūno, jei ne diskais, t.y. kaip prisiūna unsure.gif ? Prikemša dvi dalis, užsiuva ir tada jas tarpusavyje kažkaip sukabina unsure.gif ar prikemša, bet palieka galus neužsiūtus ir juos sukabina nematoma siūle unsure.gif ? Im- bear tas kalėdinis meškiukas - rutuliukas biggrin.gif toks be kaklo atrodo g.gif
Atsakyti
LTsaulele-atsimeni, kai siuvom meškiukus patį pirmą kartą? tada Im-bear rodė schemą, kaip prisiūti galvą prie kūno. Gi keikėmės daugelis, kad adtą nelenda per kietai prikimštą kūną ir ypač galvą, be replių ir vyro pagalbos sunku buvo išsiverst lotuliukas.gif
Gal Im-bear albume dar yra tie pamokymai, paieškok. Aš turiu savo kompe, bet neišeina įkelt, ten kažkoks kitoks formatas doh.gif
Atsakyti
Labukas!

QUOTE(Zhuvycia @ 2009 11 14, 17:10)
Pasiuvau aš savo pirmąjį Kalėdinį meškiuką

Zhuvycia, net jei ir nerodysi, greiciau siusk man ))) Man gi galima biggrin.gif

QUOTE(ievuschka @ 2009 11 14, 17:31)
Im-bear  - gal gali pasidalint patirtim ir pasiūlyti, kokios firmos aliejinius geriausia pirkti.

ievuschka, dailes reimenu parduotuveje Jogailos gt pirkau rusisku aliejiniu dazu rinkinuka mazomis tubelemis, o rudos spalvos kelis atspalvius pirkau didelem tubelem atskirai, nes juos daznai naudoju . Sankt-peterburgo dazai, man atrodo g.gif

QUOTE(LT saulele @ 2009 11 15, 00:00)
man kilo klausimas: kaip tvirtina galvą prie kūno, jei ne diskais, t.y. kaip prisiūna  unsure.gif ? Prikemša dvi dalis, užsiuva ir tada jas tarpusavyje kažkaip sukabina  unsure.gif  ar prikemša, bet palieka galus neužsiūtus ir juos sukabina nematoma siūle  unsure.gif ? Im- bear tas kalėdinis meškiukas - rutuliukas  biggrin.gif  toks be kaklo atrodo  g.gif

LT saulele, to sniego senio galva buvo tiesiog prisiuvama prie kuno detaliu - ji nesisuka rolleyes.gif

O stai kaip tvirtinti kuno detales be diskeliu:

user posted image

user posted image

user posted image

O siaip turiu ta visa faila su pamokele, jei kam reikia - atsiusiu i e-maila, nes i bloga neiseina ideti doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 11 15, 13:33)
to sniego senio galva buvo tiesiog prisiuvama prie kuno detaliu - ji nesisuka  rolleyes.gif

dėkui, Im-bear, mane vat domina ir toks būtent nesisukantis variantas, kaip tada daryt, tiesiog ta pačia nematoma siūle aplinkui susiūt g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 11 15, 14:53)
dėkui, Im-bear, mane vat domina ir toks būtent nesisukantis variantas, kaip tada daryt, tiesiog ta pačia nematoma siūle aplinkui susiūt  g.gif ?

LT saulele, ten tai dariau paprastai - i susiuta neisversta i geraja puse kuna idejau susiuta, isversta i geraja puse, neprikimsta galva ir per kalo siule susiuvau. Po to kartu isverciau ir kimsau kaip viena detale ))) Na kaip rankove isiuti, ar supratai? g.gif
Atsakyti
supratau drinks_cheers.gif , ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Im-bear, atsiųsiu atsiųsiu tau pirmai, betdar nuotkinti reikia ir paskutinę detalę pabaigti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 11 16, 10:34)
Im-bear, atsiųsiu atsiųsiu tau pirmai, betdar nuotkinti reikia ir paskutinę detalę pabaigti  blush2.gif

clap.gif sokiai.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
rodausi truputį smile.gif Siuvau pagal internetinę iškarpą ir mane kiek nuvylė rezultatas. Tokia meška gavosi biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Nosis žinau netobula smile.gif Meškiukas skirtas vaikui, teisingiau mergytei smile.gif
Dar pasisakysiu apie meškių "paprastumą". Man išvis gyvenime nepatinka "iškankinti" dalykai, tai ir meškiai man patinka kur atrodo vienu atsikvėpimu padaryti, daugiau iš idėjos, įkvėpimo, su "razinka". O tais bais išbaigtais labai žaviuosi, bet nei daryti nei kito meninko įsigyti nenorėčiau. Mano vaikystės dailės mokyklos mokytojas visą laiką mums sakė, geriau kiek per mažai prie darbo prisiliest nei per daug, tai ir vadovaujuosi tuo "akvareliniu" principu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dragonfly*: 16 lapkričio 2009 - 10:24