Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VIII-ta tema

o man tolokai iki išlavinto skonio blush2.gif , man dar standartai neatsibodo , todėl įmantrybių dar netrokštu tyrinėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 11 18, 11:15)
jau maniau, kad ir su protu būsiu susipykus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jei jau apie protą hihihi.gif : užvakar sėdi mano mažius tualete ir šūkauja mus, klausiu: Kristupėli, ar dėmesio pritrūkai? O jis gūžtelėjo pečiais ir rimtai atsakė: nu gal proto umn.gif ?... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O jei apie vertinimus, tai tikrai mes visos vertinam skirtingais kriterijais drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 11 18, 19:11)
jei jau apie protą  hihihi.gif : užvakar sėdi mano mažius tualete ir šūkauja mus, klausiu: Kristupėli, ar dėmesio pritrūkai? O jis gūžtelėjo pečiais ir rimtai atsakė: nu gal proto umn.gif ?...   biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
O jei apie vertinimus, tai tikrai mes visos vertinam skirtingais kriterijais  drinks_cheers.gif

NU fainai čia tavo Kristupėlis rėžtelėjo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 11 18, 17:35)
Mane paperka tokie juokingi kaip kad tos pacios autores sioji Trixie, bet tai nereiskia, kad visoms kitoms ji patiktu...

bigsmile.gif o šis koks nekalto veiduko, toks niu toks niu toks.... taip ir noris priglaust, parsivest namo wub.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kartais kuri susigundytumėt iki gruodžio 31 nusiųsti savo meškiuko nuotrauką ir sudalyvauti kitais metais šiame konkurse? Šiais metais pirmą kartą labai kviečiami užsienietiški meškiniautojai, nes iki šiol dalyvaudavo vien Australijos ir Naujosios Zelandijos. Gal kuriai būtų įdomu? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 11 18, 20:25)
Mergaitės, gal kartais kuri susigundytumėt iki gruodžio 31 nusiųsti savo meškiuko nuotrauką ir sudalyvauti kitais metais šiame konkurse? Šiais metais pirmą kartą labai kviečiami užsienietiški meškiniautojai, nes iki šiol dalyvaudavo vien Australijos ir Naujosios Zelandijos. Gal kuriai būtų įdomu?  mirksiukas.gif

Bet mokamas čia konkursas g.gif
Atsakyti
Im-bear tavo pasiuti meskiukai wub.gif

Norejau paklausti, gal kuri zinote, kur Kaune butu galima isigyt "kailiuko" meskiukui siuti? labai noriu pasiuti meskiuka savo 2.gif newyear.gif proga
Atsakyti
nu man tai dragonfly meškutis tikrai labai mielas, nuoširdus, labai labai vaikui tinkantis, toks geras, paguodžiantis draugas wub.gif wub.gif
LTsaulele na tavo vaikis tai thumbup.gif thumbup.gif
Im-bear nors su ana drambliuke sėdėjau nuo gimimo biggrin.gif bet ši taipogi savo spalvom labai papirko wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2009 11 18, 21:44)
Bet mokamas čia konkursas  g.gif

Tai kad visi rimtesni konkursai turbūt mokami g.gif Beje, dragonfly*, tavo bloge (kurį man užrodė mano draugė) radau "meškučių dėžutes". Kas ten per groooožis doh.gif Štai apie ką reiks pagalvinėti artimoje ateityje bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakaras! Anabele visoms dekoju uz siltus zodzius 4u.gif

QUOTE(LT saulele @ 2009 11 18, 19:11)
užvakar sėdi mano mažius tualete ir šūkauja mus, klausiu: Kristupėli, ar dėmesio pritrūkai? O jis gūžtelėjo pečiais ir rimtai atsakė: nu gal proto umn.gif ?...   biggrin.gif 

LT saulele, lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2009 11 18, 21:25)
Mergaitės, gal kartais kuri susigundytumėt iki gruodžio 31 nusiųsti savo meškiuko nuotrauką ir sudalyvauti kitais metais šiame konkurse? Šiais metais pirmą kartą labai kviečiami užsienietiški meškiniautojai, nes iki šiol dalyvaudavo vien Australijos ir Naujosios Zelandijos. Gal kuriai būtų įdomu?  mirksiukas.gif

Zhuvycia, ir kur tu vis surandi tokiu dalyku, o svarbiausias klausymas - kada? lotuliukas.gif O pati ar dalyvausi? g.gif
Atsakyti
Im-bear, labai labai graži drambliukė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 11 19, 01:13)
Labas vakaras! Anabele visoms dekoju uz siltus zodzius  4u.gif
LT saulelelotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif
Zhuvycia, ir kur tu vis surandi tokiu dalyku, o svarbiausias klausymas - kada?  lotuliukas.gif  O pati ar dalyvausi?  g.gif

Ai, kur surandu - kas ieško, tas randa mirksiukas.gif Aš gyvai dalyvauti kol kas niekur neturiu galimybės, tai ir eškau elektroninių parodų, nes dalyvauti kur nors jau norisi labai bigsmile.gif
Šitame labai noriu dalyvauti, tik kad ta šių metų tema - FANTASY - man nelabai artima, bet jeigu iki gruodžio kokios mintys kils - būtinai dalyvausiu.
Atsakyti