Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VIII-ta tema

gerapanycka, parasiau tau AZ biggrin.gif
Atsakyti
Va čia , sakyčiau, pavyzdys, kai įdėta labai daug darbo (žiūrėkit, ir nagučiai, ir nosiukas, ir ūsai, ir tonavimas, ir dantukai), bet rezultatas tikrai nekoks. Ar čia vėl tik man taip atrodo? g.gif
Papildyta:
O va čia Tatjanos Barakovos nežmoniško meilumo žvėriukai (tiesa, velti, ne siūti). Tiesiog miela malonu į tokius žiūrėti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 11 23, 18:26)
Va čia , sakyčiau, pavyzdys, kai įdėta labai daug darbo (žiūrėkit, ir nagučiai, ir nosiukas, ir ūsai, ir tonavimas, ir dantukai), bet rezultatas tikrai nekoks. Ar čia vėl tik man taip atrodo?  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pagalvojau, kad čia šuo

O va čia Tatjanos Barakovos nežmoniško meilumo žvėriukai (tiesa, velti, ne siūti). Tiesiog miela malonu į tokius žiūrėti  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Va čia tai tikroviški bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 11 23, 18:26)

O va čia Tatjanos Barakovos nežmoniško meilumo žvėriukai (tiesa, velti, ne siūti). Tiesiog miela malonu į tokius žiūrėti  wub.gif  wub.gif  wub.gif

bigsmile.gif pasaka, o taksiukas tikrai kaip gyvas bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Zhuvycia -sutinku su tavim 100% drinks_cheers.gif
Tas žvėris-tikrai nemielas....
O Tatjanos gyvūnėliai-kažkas tokio... fainuoliai...mielučiai... peržiūrėjau visus psl. su didžiausiu malonumu smile.gif
Atsakyti
doh.gif ojei koks baisus katinas, kaip iš pigaus siaubo filmo lotuliukas.gif
Atsakyti
Tuoj ateis kačių mylėtojos hihihi.gif ir bus drakė su nesupratingom meškiukininkėm box.gif box.gif hihihi.gif ... Jei pagal tikrą padaryta, tai kam tokios katės gražu, turėtų patikt smile.gif , ale kad pati katė labai jau blush2.gif , kartą pas vieną forumietę su reikalais buvau, tai ten aplink šliaužiojo tokia plika katė, sfinksas ar kaip ten, nu nemaloni tokia blush2.gif schmoll.gif , oda kažkokia melsva, gyslos... Kaip smertis biggrin.gif , paglostyt visai nesinorėjo biggrin.gif ..

Veltinukai tai tikrai fainučiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 11 23, 23:04)
Tuoj ateis kačių mylėtojos hihihi.gif  ir bus drakė su nesupratingom meškiukininkėm box.gif  box.gif  hihihi.gif ... Jei pagal tikrą padaryta, tai kam tokios katės gražu, turėtų patikt  smile.gif , ale kad pati katė labai jau  blush2.gif , kartą pas vieną forumietę su reikalais buvau, tai ten aplink šliaužiojo tokia plika katė, sfinksas ar kaip ten, nu nemaloni tokia  blush2.gif  schmoll.gif , oda kažkokia melsva, gyslos... Kaip smertis biggrin.gif , paglostyt visai nesinorėjo  biggrin.gif ..

Veltinukai tai tikrai fainučiai  wub.gif

Kad ne žinok, saulele LT, čia padarytas gi Siamo katinas (jie man, beje, patys gražiausi iš visų), bet pasidarė panaši į tą Sfinksą, kur rašei, nors vis tiek nelabai. Tie sfinksai tai man labai patinka (gyvi), ale šis darbelis, nu nea, vis dėlto pobaisis. Ir gaila meistrės, kad tiek plušo, tiek darbo įdėjo. Vat ir galvoju, kur yra tas mygtukas, kuris nukreipia visą tavo darbą tinkama linkme, kad rezultatas, nors ir mažiau darbo įdėjus, gaunasi gražus. Turbūt - 50 prc talentas, 50 proc išmanymas? g.gif
Atsakyti
Na, ir kur tokį katiną dėt? g.gif Nei jis priglaust mielas, nei kokią palangę papuoš g.gif O darbo tikrai įdėta doh.gif
Atsakyti
Jerguteliau, Pilkut blink.gif Jau tikriausiai nerealia lele kokia kuri, kad taip naktimis nemiegi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginelis @ 2009 11 24, 14:20)
Jerguteliau, Pilkut blink.gif Jau tikriausiai nerealia lele kokia kuri, kad taip naktimis nemiegi bigsmile.gif

Čia ne įtemą lotuliukas.gif bet kaip pirštu į akį lotuliukas.gif tik kad daugiau kankinuosi, nei sukuriu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal kam idomu bus. Nemokamos pamokeles nuo gruodzio 7 berods. Tik ten registruotis reikia. Galvoju, kad ir tokie dalykai gali praversti kuriant meskiukus blush2.gif
http://paper-club.ru...ie/2009-11-20-3
Atsakyti