gerapanycka, parasiau tau AZ

Va čia , sakyčiau, pavyzdys, kai įdėta labai daug darbo (žiūrėkit, ir nagučiai, ir nosiukas, ir ūsai, ir tonavimas, ir dantukai), bet rezultatas tikrai nekoks. Ar čia vėl tik man taip atrodo? 
Papildyta:
O va čia Tatjanos Barakovos nežmoniško meilumo žvėriukai (tiesa, velti, ne siūti). Tiesiog miela malonu į tokius žiūrėti

Papildyta:
O va čia Tatjanos Barakovos nežmoniško meilumo žvėriukai (tiesa, velti, ne siūti). Tiesiog miela malonu į tokius žiūrėti

QUOTE(Zhuvycia @ 2009 11 23, 18:26)
Va čia , sakyčiau, pavyzdys, kai įdėta labai daug darbo (žiūrėkit, ir nagučiai, ir nosiukas, ir ūsai, ir tonavimas, ir dantukai), bet rezultatas tikrai nekoks. Ar čia vėl tik man taip atrodo? 

Pagalvojau, kad čia šuo

Va čia tai tikroviški

QUOTE(Zhuvycia @ 2009 11 23, 18:26)

Zhuvycia -sutinku su tavim 100% 
Tas žvėris-tikrai nemielas....
O Tatjanos gyvūnėliai-kažkas tokio... fainuoliai...mielučiai... peržiūrėjau visus psl. su didžiausiu malonumu

Tas žvėris-tikrai nemielas....
O Tatjanos gyvūnėliai-kažkas tokio... fainuoliai...mielučiai... peržiūrėjau visus psl. su didžiausiu malonumu

Tuoj ateis kačių mylėtojos
ir bus drakė su nesupratingom meškiukininkėm
... Jei pagal tikrą padaryta, tai kam tokios katės gražu, turėtų patikt
, ale kad pati katė labai jau
, kartą pas vieną forumietę su reikalais buvau, tai ten aplink šliaužiojo tokia plika katė, sfinksas ar kaip ten, nu nemaloni tokia
, oda kažkokia melsva, gyslos... Kaip smertis
, paglostyt visai nesinorėjo
..
Veltinukai tai tikrai fainučiai

QUOTE(LT saulele @ 2009 11 23, 23:04)
Tuoj ateis kačių mylėtojos
ir bus drakė su nesupratingom meškiukininkėm
... Jei pagal tikrą padaryta, tai kam tokios katės gražu, turėtų patikt
, ale kad pati katė labai jau
, kartą pas vieną forumietę su reikalais buvau, tai ten aplink šliaužiojo tokia plika katė, sfinksas ar kaip ten, nu nemaloni tokia
, oda kažkokia melsva, gyslos... Kaip smertis
, paglostyt visai nesinorėjo
..

Kad ne žinok, saulele LT, čia padarytas gi Siamo katinas (jie man, beje, patys gražiausi iš visų), bet pasidarė panaši į tą Sfinksą, kur rašei, nors vis tiek nelabai. Tie sfinksai tai man labai patinka (gyvi), ale šis darbelis, nu nea, vis dėlto pobaisis. Ir gaila meistrės, kad tiek plušo, tiek darbo įdėjo. Vat ir galvoju, kur yra tas mygtukas, kuris nukreipia visą tavo darbą tinkama linkme, kad rezultatas, nors ir mažiau darbo įdėjus, gaunasi gražus. Turbūt - 50 prc talentas, 50 proc išmanymas?

Na, ir kur tokį katiną dėt?
Nei jis priglaust mielas, nei kokią palangę papuoš
O darbo tikrai įdėta

Jerguteliau, Pilkut
Jau tikriausiai nerealia lele kokia kuri, kad taip naktimis nemiegi

QUOTE(jurginelis @ 2009 11 24, 14:20)
Jerguteliau, Pilkut
Jau tikriausiai nerealia lele kokia kuri, kad taip naktimis nemiegi 

Čia ne įtemą

Gal kam idomu bus. Nemokamos pamokeles nuo gruodzio 7 berods. Tik ten registruotis reikia. Galvoju, kad ir tokie dalykai gali praversti kuriant meskiukus
http://paper-club.ru...ie/2009-11-20-3

http://paper-club.ru...ie/2009-11-20-3