Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VIII-ta tema

Oho kokios diskusijos užvirė biggrin.gif .
Pati labai nustebau, bet man ta meškutė, Zhuvycia, taip pat labai thumbup.gif .
Nežinau kaip kitoms merginoms, bet man meškinuose svarbiausia yra ne siūlių tiesumas, o emocija. Tai kaip gi gali pažiūrėjus į kitus šios autorės darbus nesišypsot biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pasaka wub.gif . Ačiū, kad pasidalinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2009 11 20, 01:28)
Oho kokios diskusijos užvirė  biggrin.gif .
Pati labai nustebau, bet man ta meškutė, Zhuvycia, taip pat labai  thumbup.gif .
Nežinau kaip kitoms merginoms, bet man meškinuose svarbiausia yra ne siūlių tiesumas, o emocija. Tai kaip gi gali pažiūrėjus į kitus šios autorės darbus nesišypsot  biggrin.gif
Pasaka  wub.gif . Ačiū, kad pasidalinai  4u.gif

Uf, pudra, ačiū kad mane palaikei wub.gif wub.gif wub.gif Man irgi, aišku ir techninė pusė svarbi, bet svarbiausia - gyvumas meškiniuko mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerai, kad iš mūsų niekas nereikalauja tobulo, tik mes pačios lotuliukas.gif
Pirmadienį turėsiu šventę - galėsiu pasirinkti žurnalus apie meškas tongue.gif Labai laukiau ir pagaliau atvažiavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 11 21, 13:07)
Gerai, kad iš mūsų niekas nereikalauja tobulo, tik mes pačios  lotuliukas.gif
Pirmadienį turėsiu šventę - galėsiu pasirinkti žurnalus apie meškas  tongue.gif Labai laukiau ir pagaliau atvažiavo  biggrin.gif

O-kaip tau faina rolleyes.gif O kokie ten žurnalai? Man smalsu-kaip pasirinkti? Įsivaizuodju-didelę didelę krūvą žurnalų ir Arbatėlė nardo po juos ir renkasi jai labiausiai patinkančius biggrin.gif O paskui jei kas lieka-renkasi kiti ...
Taip ir stovi didžiulė eilė prie kažkokio žurnalų baseinėlio ir visi laukia savo galimybės lotuliukas.gif
Ir aš kaip norėčiau į tą eilę atsistoti... rolleyes.gif
Įsisvajojau...
Atsakyti
Aha,gerai,cia,parasei, ievuschka apie tuos zuranalus rolleyes.gif laiku stambdzius paspaudziau lotuliukas.gif prisiminusi savo leliu zurnalus ir susilaikiau ax.gif
Bet idomu butu isgirsti,kokie ten zurnalai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 11 21, 14:07)
Gerai, kad iš mūsų niekas nereikalauja tobulo, tik mes pačios  lotuliukas.gif
Pirmadienį turėsiu šventę - galėsiu pasirinkti žurnalus apie meškas  tongue.gif Labai laukiau ir pagaliau atvažiavo  biggrin.gif

Arbatele gal ten ir mes galetume zurnalu pasirinkti ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Atvaziavo Teddy Medvedi ir ankstesni numeriai, ir naujausi. Po kiek egzempliorių ir kokie numeriukai iš mano sąrašo - nezinau schmoll.gif Matysiu tik pirmadienį verysad.gif Jei kas liks po mano kuitimosi - parašysiu smile.gif
Lėlinkėms galiu pasakyti, kad paskutinis žurnalo " Kukolnij master" numeris dar yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano Kristupėlio simpatijų prizu numatytas naujausias Teddi - medvedi nr. smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 11 21, 20:15)
Atvaziavo Teddy Medvedi ir ankstesni numeriai, ir naujausi. Po kiek egzempliorių ir kokie numeriukai iš mano sąrašo - nezinau  schmoll.gif  Matysiu tik pirmadienį  verysad.gif Jei kas liks po mano kuitimosi - parašysiu  smile.gif
Lėlinkėms galiu pasakyti, kad paskutinis žurnalo " Kukolnij master" numeris dar yra  mirksiukas.gif

"Kukolnij master" paskutini turiu, o vat apie meskucius ne vieno, man kaip pradedanciai labai padetu, nes kai pradejau daryti leles, tai "Kukolnij master" man labai praverte. Jeigu liktu zurnalu apie meskius as rasausi i eile 4u.gif
Atsakyti
Oooo!!! Kaip tau, Arbatele, faina! Galesi pirma tiek lobiu apziureti biggrin.gif

Mergaites, o as noriu paklausti - Sankt-Peterburge bus leidziamas 2010 metu kolekciniu teddy meskiuku ir ju draugu kalendorius - tema Tigrai. Tame kalendoriuje dalyvauja ir mano drambliuke Tyra, kuri svajojo buti Tigre )))

Kalendoriaus kaina bus apie 25 litus su atsiuntimu is Rusijos. Jei kas noresite, parasykite man i AZ - sudarysiu sarasiuka mirksiukas.gif
[SIZE=5]
Atsakyti
Arbatėlė, ir as labai noreciau zurnalu!!!
pirma karta "girdziu" cia kad galima isigyti. Gal galite man issamiau papasakoti blush2.gif Visalaik uzsakyciau,jei imanoma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julia B.: 21 lapkričio 2009 - 21:37
Sveikos meškinautojos 4u.gif
Kadangi supratau, kad neturiu pakankamai sugebėjimų tikriems kolekciniams meškiukams siūti, o sugadinti gražų daiktą bijau, todėl parduosiu turimus moheriuko gabaliukus.. verysad.gif pirkau juos iš Im-bear, bet neturiu ryžto pradėti iš jų siūti..vis išsitraukiu iš spintos, paglostau ir vėl padedu atgal doh.gif nu baisiai bijau sugadinti.. doh.gif
o gal kuri konkursui ruošdamasi pritrūko blush2.gif
Taigi siūlau:
* Moheras kaip pas Aurinko ir Ameli. Labai gražus, pagrindas toks su geltonumu, o kailiukas pats šviesesnis. Plauko ilgis 13 mm. Gabaliukas 1/3 (30 cm * 47 cm) – 44 lt. Pilnai užteks meškiukui apie 20-25 cm ūgio.
* Tikras meškiukas. Labai gražus rudas plaukas 14 mm ilgio. 1/3 (30 cm * 47 cm) – 35 Lt.
Rašykit į AŽ, jei reikia galiu atsiųsti į el.paštą nuotraukytes kaip moheriukai realiai atrodo blush2.gif
Prašau nesupykti, jei rašau ne ten kur turėčiau, bet man pasirodė tai tinkamiausia vieta, kur renkasi pačios karščiausios meškinų gerbėjos 4u.gif
Tiesa, kol kas gyvenu Vilniuje..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerapanycka: 22 lapkričio 2009 - 02:26