Einu ir aš nuotraukų rinkt, perkrautos dienos kažkokios , nors - 23 C, bet mažiukas keliauja į darželį, tai bent galiu savo reikalus "pribaiginėt", kažko nesigauna viskas taip, kaip planuota ... Šįryt ryte pagalvojau, kad vakare ims ir "pakibs" kompas ir neišsiūsiu visai nuotraukų, "akurat" , jungiu vakare, nereaguoja nei klaviatūra, nei pelytė, niekas ...
Lt saulele, viskas bus ok - mes vakar irgi vietoj fotografavimo apturėjom santechninę katastrofą, tai teko viską daryt paskubomis paryčiais . Čia visada taip "sekas", kai paskutinei minutei atidedi .
Im-bear, gal tikslumo dėlei vakare galima būtų pamatyti nuotraukas atsiuntusių merginų sąrašą? Nes tikriausiai ne viena pergyvena, kad gal laiškas nepasiekė adresato ar šiaip maža kas
Im-bear, gal tikslumo dėlei vakare galima būtų pamatyti nuotraukas atsiuntusių merginų sąrašą? Nes tikriausiai ne viena pergyvena, kad gal laiškas nepasiekė adresato ar šiaip maža kas
Issiunciau ir as nuotraukas Im-bear, jei negavai tai sauk. Nu pasipasakosiu, kaip galva sukau del Im-bear elektroninio pasto Tiksliau tos vietos, kur skliaustuose parasyta gav gav. Buciau taip ir parasiusi - gav gav . Bet vyras pro sali ejo, tai mane paprotino, kad cia @ tikriausiai As, tiesa sakant, niekad nebuvau girdejus, kad zenkla @ rusiskai suniu vadina. Cia man vyras pasake. Nu bet ir prisijuokiau Ar cia man vienai tokie klausimai kilo ?
Jei sprindžiais tiks Brač, bet rimtai reikia ūgį parašyt gal
Dabar nesijuokit, bet nuotraukas siųst tuo meilu, kuris im-bear bloge nurodytas, ania? Nutellinininiu?