Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VIII-ta tema

QUOTE(LT saulele @ 2009 12 15, 20:24)
jokio skirtumo  smile.gif , gi kai kurių čia fotografai ir fotografuoja, ne pačios  smile.gif

Gal siuvimo brokai taip labai nesimatys smartass.gif
Atsakyti
Einu ir aš nuotraukų rinkt, perkrautos dienos kažkokios doh.gif , nors - 23 C, bet mažiukas keliauja į darželį, tai bent galiu savo reikalus "pribaiginėt", kažko nesigauna viskas taip, kaip planuota doh.gif ... Šįryt ryte pagalvojau, kad vakare ims ir "pakibs" kompas ir neišsiūsiu visai nuotraukų, "akurat" blink.gif , jungiu vakare, nereaguoja nei klaviatūra, nei pelytė, niekas blink.gif ...
Atsakyti
Lt saulele, viskas bus ok - mes vakar irgi vietoj fotografavimo apturėjom santechninę katastrofą, tai teko viską daryt paskubomis paryčiais doh.gif . Čia visada taip "sekas", kai paskutinei minutei atidedi smile.gif .

Im-bear, gal tikslumo dėlei vakare galima būtų pamatyti nuotraukas atsiuntusių merginų sąrašą? Nes tikriausiai ne viena pergyvena, kad gal laiškas nepasiekė adresato ar šiaip maža kas ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2009 12 15, 20:17)
Im-bear, gal tikslumo dėlei vakare galima būtų pamatyti nuotraukas atsiuntusių merginų sąrašą? Nes tikriausiai ne viena pergyvena, kad gal laiškas nepasiekė adresato ar šiaip maža kas  ax.gif  biggrin.gif

man įdomu, ar prideda merginos ir techninį aprašymą ax.gif , seniau įvairiai būdavo, vertinant irgi svarbu, bent jau kai kurioms kategorijoms g.gif ..
Atsakyti
Issiunciau ir as nuotraukas 4u.gif Im-bear, jei negavai tai sauk.
Nu pasipasakosiu, kaip galva sukau del Im-bear elektroninio pasto doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif Tiksliau tos vietos, kur skliaustuose parasyta gav gav. Buciau taip ir parasiusi - gav gav lotuliukas.gif . Bet vyras pro sali ejo, tai mane paprotino, kad cia @ tikriausiai lotuliukas.gif blush2.gif As, tiesa sakant, niekad nebuvau girdejus, kad zenkla @ rusiskai suniu vadina. Cia man vyras pasake. Nu bet ir prisijuokiau lotuliukas.gif doh.gif Ar cia man vienai tokie klausimai kilo ? ax.gif hihihi.gif
Atsakyti
Ar cia man vienai tokie klausimai kilo ? ax.gif hihihi.gif

jurginelisPatikek ne tau vienai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prapieste: 15 gruodžio 2009 - 22:08
Tai jau tikrai ne tau vienai, as kol susiprotejau... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 12 15, 21:53)
man įdomu, ar prideda merginos ir techninį aprašymą  ax.gif

Na aš tai šito nebeišspausiu biggrin.gif Visą dieną visokius gudrius ir nelabai tekstus dėliojau, tai meškiams žodžių nebeliko... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 12 15, 22:17)
Na aš tai šito nebeišspausiu biggrin.gif Visą dieną visokius gudrius ir nelabai tekstus dėliojau, tai meškiams žodžių nebeliko...  schmoll.gif

na ūgį bent nurodyt gal išeis biggrin.gif ... Nebūtina smile.gif , aš čia pati sau svarstau tik irnesakyk.gif .
Atsakyti
doh.gif o aš vis tiek nesupratau, kodėl GAV GAV g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 12 15, 23:20)
na ūgį bent nurodyt gal išeis  biggrin.gif ... Nebūtina  smile.gif , aš čia pati sau svarstau tik  irnesakyk.gif .

Jei sprindžiais tiks bigsmile.gif Brač, bet rimtai reikia ūgį parašyt gal g.gif
Dabar nesijuokit, bet nuotraukas siųst tuo meilu, kuris im-bear bloge nurodytas, ania? Nutellinininiu? biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 12 15, 22:23)
Nutellinininiu? biggrin.gif  blush2.gif

nutellina888 (gav-gav lotuliukas.gif ) gmail.com

Atsakyti