Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VIII-ta tema

QUOTE(Im-bear @ 2009 12 16, 09:48)
žostautė, gavau! Taip skubejau sudaryti balsavimo posta, kad tau neatrasiau  doh.gif

Galiu ramiai dirbt biggrin.gif
O idėja balsuoti ne savaitgalį tai gera, daugiau žmonių gal balsuos.
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 12 15, 15:43)
Sarasiukas Vachtanov galerijos katalogui:

1 prapieste
2 JulijaB
3 jurginelis
4 deimushka
5 melinyte
6 rulle
7 ievuschka
8 dragonfly*
9 sige

Ar nieko nepamirsau?  g.gif

Irasyk ir mane, prasau.
Atsakyti
Arbatele, irasiau smile.gif

Jau paleistas balsavimas Renkam Kaledini zveriuka!!!
Atsakyti
PRASIDĖJOOOOOOOOOOOOOOOOO clap.gif:

bet žinot ką gerai, kad nespėjau unsure.gif , aš apakus nuo meškų grožio bigsmile.gif , eina sau eina sau, kaip reiks išrinkti doh.gif

MERGYTĖS JUS TIKROS ŠAUNUOLĖS wub.gif
Atsakyti
VAAAAAAU, nerealu. Sėdžiu išsižiojus ir užsičiaupt negaliu. Visi nuostabūs, net nežinau kuris mieliausias. O mes balsuoti galim? ax.gif
Papildyta:
Kam skirsiu savo segę jau žinau wub.gif
Atsakyti
Dragonfly*, aisku, kad galite balsuoti - tik uz savuosius balsuoti negalima biggrin.gif
Atsakyti
Joo, pamačius konkurso lygį kyla mintis, kad gal reikėjo truputį dar pasimokyt, tik paskui į konkursus lįst biggrin.gif Super wub.gif Įsimylėjau bent pusę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2009 12 16, 09:51)
bet žinot ką gerai, kad nespėjau  unsure.gif , aš apakus nuo meškų grožio bigsmile.gif

tikrai drinks_cheers.gif , kaži savo atsiimt galima iš konkurso biggrin.gif ?

Taaaaip, bus sunku rinktis...
Atsakyti
Sveikutes, deja per darbu kruvi niekaip nespejau meskiuko konkursui pasiuti sad.gif, na bet mano saldzioji dovanele tikrai bus ax.gif

Atsakyti
Žinot o man klausimas iškilo kas ta Kalėdų dvasia? Dosnumas, gerumas kaip suprantu. Gal tiesiog galiu šiai nominacijai priskirt tą kuris man pats pačiausiais?
Atsakyti
Eikit sau, merginos... wub.gif wub.gif wub.gif Ka tik perziurejau meskiukus. Net skruostus paskaudo besisypsant biggrin.gif Pagalvojau, kad triju vietu tikrai per maza, nes tiek daug sujaudinanciu meskinu... wub.gif Neisivaizduoju, kaip reikes isrinkti tik tris mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(voriukė @ 2009 12 16, 11:12)
Sveikutes, deja per darbu kruvi niekaip nespejau meskiuko konkursui pasiuti sad.gif, na bet mano saldzioji dovanele tikrai bus  ax.gif

voriuke, atsiprasau, kad pamirsau irasyti tave i asmeniniu nominaciju saraseli! Labai visos noretume tavo saldzios dovanos mirksiukas.gif

Mergaites, kas dar nores apdovanoti koki Kaledini zveriuka - prasau nesikuklinti ir prisijungti mirksiukas.gif

QUOTE(dragonfly* @ 2009 12 16, 11:16)
Žinot o man klausimas iškilo kas ta Kalėdų dvasia? Dosnumas, gerumas kaip suprantu. Gal tiesiog galiu šiai nominacijai priskirt tą kuris man pats pačiausiais?

dragonfly*, man atrodo, kad kiekvienam Kaledos reiks kazka savo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 16 gruodžio 2009 - 10:21