QUOTE(pudra @ 2009 12 15, 21:17)
Im-bear, gal tikslumo dėlei vakare galima būtų pamatyti nuotraukas atsiuntusių merginų sąrašą? Nes tikriausiai ne viena pergyvena, kad gal laiškas nepasiekė adresato ar šiaip maža kas
pudra, siaip kiekvienai stengiuosi iskart atsakyti i maila, kad gavau, bet sudariau ir sarasiuka
1. dragonfly*
2. Zhuvycia
3. deimushka
4. ievuschka
5. jurginelis
6. prapieste
7. Ziurbutis
8. liepsnike
9. Im-bear
10. auksaranke
11. pudra
12. pauksciukas
13. Mrs Shirley (sorry, jei blogai nicka parasiau)
14. LT saulele
QUOTE(jurginelis @ 2009 12 15, 22:59)
Nu pasipasakosiu, kaip galva sukau del Im-bear elektroninio pasto

Tiksliau tos vietos, kur skliaustuose parasyta gav gav. Buciau taip ir parasiusi - gav gav

. Bet vyras pro sali ejo, tai mane paprotino, kad cia @ tikriausiai

As, tiesa sakant, niekad nebuvau girdejus, kad zenkla @ rusiskai suniu vadina. Cia man vyras pasake. Nu bet ir prisijuokiau

Ar cia man vienai tokie klausimai kilo ?
jurgineli, net apsiverkiau is juoko

As net nepamaniau, kad tai gali buti neaisku

Rusiskai sita zenkla @ daznai vadina Sobacka (suniukas), o kaip suniukas loja? Au-au arba rusiskai GAV-GAV

(cia as
pauksciukui paaiskinau

)
Mergaites, kadangi
1. siandien sutvarkiau visas atsiustas nuotraukas (kita karta siusiu atgal, nes kas antra atsiuntet netinkamo formato - jei viena krastine pakeitet i 500 pikseliu, tai nereiskia, kad ir kita krastine sumazejo maziau nei 500
)
2. Arbatele pasake jos nelaukti, nes vistiek nespeja ( o siaip siandien yra paskutine nuotrauku atsiuntimo diena
)
3. visos labai laukia balsavimo
tai turiu pasiulyma - balsavima padaryti 16-17 diena!!! O laimetojus zinosime jau penktadieni!!!!
P.S.
LT Saulele aciu uz nuotraukytes is parodeles

Ir kaip ten jie mane irase? Kaip is Rusijos?