Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VIII-ta tema

QUOTE(LT saulele @ 2009 12 15, 23:24)
nutellina888 (gav-gav  lotuliukas.gif ) gmail.com

Nu dar pasirodo ne tokia ir žiopla cool.gif
Reikia matyt ant to įkvėpimo šiandien dar ir miniukui nekonkursiniui akis įstatyt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2009 12 15, 21:17)
Im-bear, gal tikslumo dėlei vakare galima būtų pamatyti nuotraukas atsiuntusių merginų sąrašą? Nes tikriausiai ne viena pergyvena, kad gal laiškas nepasiekė adresato ar šiaip maža kas  ax.gif  biggrin.gif

pudra, siaip kiekvienai stengiuosi iskart atsakyti i maila, kad gavau, bet sudariau ir sarasiuka biggrin.gif

1. dragonfly*
2. Zhuvycia
3. deimushka
4. ievuschka
5. jurginelis
6. prapieste
7. Ziurbutis
8. liepsnike
9. Im-bear
10. auksaranke
11. pudra
12. pauksciukas
13. Mrs Shirley (sorry, jei blogai nicka parasiau)
14. LT saulele

QUOTE(jurginelis @ 2009 12 15, 22:59)
Nu pasipasakosiu, kaip galva sukau del Im-bear elektroninio pasto doh.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif Tiksliau tos vietos, kur skliaustuose parasyta gav gav. Buciau taip ir parasiusi - gav gav  lotuliukas.gif . Bet vyras pro sali ejo, tai mane paprotino, kad cia @ tikriausiai lotuliukas.gif  blush2.gif As, tiesa sakant, niekad nebuvau girdejus, kad zenkla @ rusiskai suniu vadina. Cia man vyras pasake. Nu bet ir prisijuokiau lotuliukas.gif   Ar cia man vienai tokie klausimai kilo ?

jurgineli, net apsiverkiau is juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif As net nepamaniau, kad tai gali buti neaisku doh.gif Rusiskai sita zenkla @ daznai vadina Sobacka (suniukas), o kaip suniukas loja? Au-au arba rusiskai GAV-GAV lotuliukas.gif lotuliukas.gif (cia as pauksciukui paaiskinau mirksiukas.gif )

Mergaites, kadangi
1. siandien sutvarkiau visas atsiustas nuotraukas (kita karta siusiu atgal, nes kas antra atsiuntet netinkamo formato - jei viena krastine pakeitet i 500 pikseliu, tai nereiskia, kad ir kita krastine sumazejo maziau nei 500 doh.gif )
2. Arbatele pasake jos nelaukti, nes vistiek nespeja ( o siaip siandien yra paskutine nuotrauku atsiuntimo diena cool.gif )
3. visos labai laukia balsavimo
tai turiu pasiulyma - balsavima padaryti 16-17 diena!!! O laimetojus zinosime jau penktadieni!!!!

P.S. LT Saulele aciu uz nuotraukytes is parodeles wub.gif Ir kaip ten jie mane irase? Kaip is Rusijos? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 15 gruodžio 2009 - 22:40
QUOTE(Im-bear @ 2009 12 15, 22:33)
P.S. LT Saulele aciu uz nuotraukytes is parodeles  wub.gif  Ir kaip ten jie mane irase? Kaip is Rusijos?  lotuliukas.gif

aha, tu vietinė flirt.gif .. Kur tavo katytė? Nupirko ją ar nebuvo net čia ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(prapieste @ 2009 12 15, 23:07)
jurginelisPatikek ne tau vienai blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(deimushka @ 2009 12 15, 23:17)
Tai jau tikrai ne tau vienai, as kol susiprotejau... lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif

O kiek musu daug dalyvauja thumbup.gif Kaip faina clap.gif , jau laukiu nesulaukiu, kuo greiciau visus pamatyti biggrin.gif Jei visos jau atsiunte, o Arbatele nebespeja nei rytoj, tai tikrai, gal jau pradekim. Nes labai jau nekantru blush2.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginelis: 15 gruodžio 2009 - 23:07
QUOTE(LT saulele @ 2009 12 15, 23:47)
aha, tu vietinė  flirt.gif .. Kur tavo katytė? Nupirko ją ar nebuvo net čia  ax.gif ?

Niu geeeras rolleyes.gif O katyte buvo, gal jau pardave g.gif Rytoi rasysiu del katalogu, tai uzklausiu )))

Dar gavau belkaa konkursanto nuotraukas
Atsakyti
karsta.gif
Och, vos suspėjau, šiandien tokia diena sujaukta buvo, bet tikiuosi, kad dar nepavėlavau išsiųsti foto smile.gif Visad galvojau, kad galima siųsti iki 18 dienos, tik šį savaitgalį susiprotėjau dar kartą perskaityti visas sąlygas, ir gerai, kad susiprotėjau, o būčiau pražiopsojus ax.gif
Atsakyti
Išsiunčiau karsta.gif
O čia mano nekonkursinis miniukas - romantiškas peliukas Lukas ir jo draugutė smile.gif
user posted image
Atsakyti
Gerai jau, balsavimo postas suformuotas, prasau is ryto apsispresti ir tada paleisiu balsavima mirksiukas.gif

žostautė, fainas peliukas ir suniukas mirksiukas.gif Tik gal kita karta pamazink nuotraukytes ax.gif
Atsakyti
Jezusmarija, tai jei jau iš pat ryto anksti Im-bear balsavimo nepaleis, tai darbe striksėsiu kaip ant adatų doh.gif . Gerai vis tik, kad anksčiau balsavimus pradedam drinks_cheers.gif
Atsakyti
Im-bear jusu kuriami meskiukai reto ir nuostabaus grozio visada zaviuosi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 12 16, 01:42)
Gerai jau, balsavimo postas suformuotas, prasau is ryto apsispresti ir tada paleisiu balsavima  mirksiukas.gif

žostautė, fainas peliukas ir suniukas  mirksiukas.gif  Tik gal kita karta pamazink nuotraukytes  ax.gif

Im-bear, o mano nuotraukėlės iki jūsų nukeliavo? unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Pasistengsiu kuo greiciau paleisti balsavima - tada pareklamuokite savo asmeniniuose temukese ar kitose forumo temose, kad balsuotoju butu daug )))

QUOTE(Dovė* @ 2009 12 16, 02:38)
Im-bear jusu kuriami meskiukai reto ir nuostabaus grozio visada zaviuosi  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Dovė*, labai dekoju ax.gif

QUOTE(žostautė @ 2009 12 16, 09:18)
Im-bear, o mano nuotraukėlės iki jūsų nukeliavo?  unsure.gif

žostautė, gavau! Taip skubejau sudaryti balsavimo posta, kad tau neatrasiau doh.gif
Atsakyti