Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VIII-ta tema

reikia padaryt pradžią, nes visi bijo balsuot g.gif
Atsakyti
Labai labai saunus konkursantai wub.gif , net nebezinau kuris labiausiai patiko. Pirma lyg ir sitas grazus, o toliaus ziurint ir sitas ir dar anas wub.gif Na is pirmos perziuros tikrai neissirinkau, bet kadangi visi labai labai tai dar tikrai ne karta siandien perziuresiu lotuliukas.gif

Im-bier, nieko kad pamirsai, sias pora savaiteliu buvau dingus ir apie dovanele tik viena karteli uzsiminiau, tai gal nepastebejai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2009 12 16, 11:03)
Kam skirsiu savo segę jau žinau  wub.gif

Kaip gali zinoti? Juk tai nuspres SM tauta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 12 16, 10:26)
Kaip gali zinoti? Juk tai nuspres SM tauta  mirksiukas.gif

tongue.gif aga jau susivokiau
Atsakyti

Merginos, jus nerealios. 4u.gif Meskiai ir ju draugai is koju verciantys. wub.gif
Va ka tik atsikelusi atlekiau, isijungiau kompa ir kai pamaciau, tai vos nenuslydau po stalu. Ne-re-a-lu!!! Fantastika! Diena prasidejo su tiek graziu smagiu emociju!!! wub.gif
Atsakyti
Zuvuchia, tu kiek meškių siuntei? 3? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 12 16, 10:47)
Zuvuchia, tu kiek meškių siuntei? 3?  unsure.gif

lotuliukas.gif aš irgi galvoju, kad jau atpažinau Zhuvycia 3, Im-bear 2 ir Pudros su Auksaranke po vieną
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2009 12 16, 10:50)
lotuliukas.gif aš irgi galvoju, kad jau atpažinau Zhuvycia 3, Im-bear 2 ir Pudros su Auksaranke po vieną

topsecret.gif nosis išduoda? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 16 gruodžio 2009 - 10:53
QUOTE(dragonfly* @ 2009 12 16, 10:50)

kad tik po du galima buvo smile.gif , tai Zhuvycia nelabai trys galėtų būti g.gif , pudros irgi turbūt aišku kuris, iš nuotraukos biggrin.gif
Atsakyti
As baisiai negabi, tai manau, kad atpazinau tik Pudros ir Im-bear viena...

Bet as ne apie tai...
Kai apziurejau visus meskius, as irgi uzsimaniau apdovanoti koki viena du skanumynais-saldumynais. Is pradziu galvojau, apdovanosiu likusi be dovanos... Bet rodos, visi bet kokiu atveju bus apdovanoti...

Zodziu, gal taip, kazkas gaus saldu kvapnu priza uz tai, kad man labai patiko, bet nieko rimto nelaimejo bigsmile.gif
Atsakyti
Aš jau įtariu, kuris "kalėdukas" mano mažiukui labiausiai patiks, pažiūrėsiu, ar neapsirikau biggrin.gif
Atsakyti
O as manau, kad Zhuvycios 2 meskiukai ax.gif Paziurekit i nosis...
Atsakyti