Įkraunama...
Įkraunama...

Epidūrinė nejautra

o as negimdyciau... dziaugiuosi, kad su epiduru gimdziau, nes jau ir taip IIIlaipsnio plysima siuvo, be jo turbut buciau stenejus n valandu ir iki V laipsnio prieiciau. tas labai tragiskai mane paveike, skausmas tustinantis, viduriu uzkietejimas, nekalbu apie vemima ir nepakeliama pusles uzdegima, kuris mane laaabai iskankino. kunas... nebuvau idealiu formu, bet dabar esu subjaurota. figura galima pagrazinti naturaliai- sveika mityba, sportas, o striju niekas be tukstanciu nebeisnaikins. mano oda tokia plona, ka turbut po 3ju nestumu neliktu sveikos odos, visas kunas butu isvagotas striju. tikrai bijau nestumo. ne del gimdymo skausmo.... palauks tie vaikuciai....

[CODE]
Nieko sau gimdyma apturejai blink.gif Reiketu paminkla pastatyti, kad toki islaikei drinks_cheers.gif Bet tai dar nereiskia, kad ir kiti nestumai tokie bus mirksiukas.gif Turetum galvoti, kad blogiau nebuna... Na bet saunuole! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2007 06 16, 10:53)
Nieko sau gimdyma apturejai blink.gif  Reiketu paminkla pastatyti, kad toki islaikei drinks_cheers.gif  Bet tai dar nereiskia, kad ir kiti nestumai tokie bus mirksiukas.gif  Turetum galvoti, kad blogiau nebuna... Na bet saunuole! thumbup.gif

cia tik maza dalis to, kas nutiko, bet svarbiausia viskas laimingai baigesi, o galejo buti tragiska pabaiga, vaikuciui ir virkstele apsivyniojo aplink kakliuka buvo apsivyniojus, bet kai viskas praeina pamirsti... nezinau.. bet jei ir uzsimanysiu kito vaikelio, o gal ir netyciukas aplankys, gimdysiu tik su epidurujei bus bent menkiausiu nesklandumu. visi kartodavo "turi pajusti motinos skausma, kad butum tikra mama" tegul susikisa tokias kalbas sau i minkstaja, ypac vyrai!
Atsakyti
visi kartodavo "turi pajusti motinos skausma, kad butum tikra mama" tegul susikisa tokias kalbas sau i minkstaja, ypac vyrai!

[/CODE]
Pilnai tau pritariu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Zinoma, buna kas labai lengvai palyginus pagimdo, bet jei jautiesi blogai ir vien del to epiduro nedaryt, kad pajausti kazka baisaus, tai as tik pries tokius nusistatymus. Arba isitikint, kad epiduras kenkia ir jo atsisakyt kai tau jo reikia, tai, zinai, vargses tos kamikadzes nail.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2007 06 16, 12:32)
[/CODE]
Pilnai tau pritariu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:
Zinoma, buna kas labai lengvai palyginus pagimdo, bet jei jautiesi blogai ir vien del to epiduro nedaryt, kad pajausti kazka baisaus, tai as tik pries tokius nusistatymus. Arba isitikint, kad epiduras kenkia ir jo atsisakyt kai tau jo reikia, tai, zinai, vargses tos kamikadzes nail.gif

turiu toki kaimyna filosofa. jis mane i balamutindavo su tokiom kalbom!
yra, zinoma, mano mamos pazistama gimde net 4ris vaikus, nes vis bando pasigaminti berniuka, jos gimdymai kaip atostogos. visas mergaites gimdydama rimtus saremius jaute max2val. man daktare pasake- jei nenoresi epiduro arba neisstumsi ir teks cezari daryti, gali net vaikelis but priduses, arba nusigaluosi. tokia mintis neviliojo. man skatinamuosius vienu metu leido 30ml per val, kai lyg is pradziu sake, kad ir 6jau daug unsure.gif bliam, nenoriu prisiminti.
Atsakyti
Nu dabar jau visai is temos iseinu, bet paziurejau tavo nuotraukas biggrin.gif Bundzuliuka gera pasigimdei thumbup.gif Bet kas labiausiai mane sukrete, tai tavo pilvukas 8 men blink.gif As galvojau mano didelis, bet tavo tai doh.gif Nenuostabu, kad tiek striju atsirado blush2.gif Gal dideli gimdei labai?
Papildyta:
O del balamutinimu, patarimu ir viso kito, tai manau, kad nereikia spresti is karto. Gimdymas labai individualus dalykas, ir eigoje reikia spresti ka pasirinkti 4u.gif Cia visoms dar mastancioms skirta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2007 06 16, 14:00)
Nu dabar jau visai is temos iseinu, bet paziurejau tavo nuotraukas biggrin.gif  Bundzuliuka gera pasigimdei thumbup.gif  Bet kas labiausiai mane sukrete, tai tavo pilvukas 8 men blink.gif  As galvojau mano didelis, bet tavo tai doh.gif  Nenuostabu, kad tiek striju atsirado blush2.gif  Gal dideli gimdei labai?

na ne toks ir didelis, 3,864kg buvo, 53cm, tikrai didesniu gimsta. manem, kad dinozauras viduj auga, bet normalus vaikas.. geras pilvuzas buvo... o tos strijos nuo 6men pradejo keroti verysad.gif daug klaidu per nestuma padaryta, dabar daug ka daryciau kitaip, patirtis savo daro. gaila, neimanoma atsukti laiko atgal...
Atsakyti
Nu jau, nesinervuojam ir nesigailim cia nieko mirksiukas.gif Uztat turi puiku suneli thumbup.gif Kita karta darysi viska kitaip ir viskas, o kas padaryta tas padaryta, nieko cia tragisko mirksiukas.gif Esi is vis saunuole kad tiek iskentei- didziuokis savim mirksiukas.gif thumbup.gif
Zodziu, nebetempiam sios temos i sona blush2.gif supyks dar kas nors blush2.gif
Atsakyti
na, jau daugiau nei 4 menesiai praejo po mano gimdymo. Taip, kad ir siandien galiu sakyti, kad sekanti karta gimdysiu tik su epiduru thumbup.gif thumbup.gif Jokiu zalingu padariniu nejutau ir nejauciu. Nei kas skaudejo, nei kas negero daresi. Skausmo jokio nejutau gimdymo metu, todel ir prisiminimai apie ji tik geriausi thumbup.gif
Atsakyti
Gimdydama dariausi epidura ir visiskai nesigailiu. Gulejau sau lovoj atsipalaidavusi ir laukiau kol kaklelis atsivers, jokio skausmo ir vargo kai jau atejo laikas gimdyti 10 min stumimo ir sunus jau ant krutines. nors buvo mazuciui virkstele apsivyniojus, prakirpo ir siaip dar komplikaciju buvo, bet kai akusere paklause kaip jauciuos po gimdymo pasakiau kad jei ir kitas gimdymas toks tai gimdyciau ir gimdyciau.
Nugaros neskaudejo nei vienos dienos. Ir net neturekit minciu gimdyti be nuskausminimo niekas aciu nepasakys kam kankintis.
Atsakyti
Aš irgi gimdžiau su nejautra. Todėl viskas buvo gerai. Praktiškai jokio skausmo ir bereikalingos panikos. po to jaučiausi puikiai išskyrus krūtinės tinimą ir skausmus, bet tai nesusiję su nejautra. kitą kartą gimdyčiau tik su nejautra.kam kentėti nežmoniškus skausmus, jei galima jų nekentėti
Atsakyti
labai dziaugiuo skad turejau epiduri bei dar morfijaus dave, nes ir plyshau bishkiuka o svarbiausia uzhtruko viskas 26+ valandas. sad.gif
beje, vieno uzhpakalio zhando nejauchiau 1.5men. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledute @ 2007 06 20, 23:53)
labai dziaugiuo skad turejau epiduri bei dar morfijaus dave, nes ir plyshau bishkiuka o svarbiausia uzhtruko viskas 26+ valandas. sad.gif
beje, vieno uzhpakalio zhando nejauchiau 1.5men. smile.gif

Morfijaus? blink.gif
Gal uzsieni gimdei? 4u.gif
Atsakyti