gimdziau su epiduru ir tikrai rinksiuos kai gimdysiu antra. neturejau jokio salutinio poveikio. visa gimdima , saremius jauti, tik ne skausma ir padeda nusiteikti butent gimdymui, stumimui
Man tai kuriozas gavosi su tuo epiduriniu, vos pajutau pirma saremi, pradejau saukt, kad noriu epiduro, kai ji pastate, po 15 min pagimdziau... Gydytojai sako, kad man epiduras galejo pradet veikt tik po kokiu 15 min gimus vaikeliui
QUOTE(ajja @ 2007 12 10, 16:03)
Kai gimdžiau sakė kentėk, kai negalėsi, tai tada kalbėsim apie epidūrą, kentėjau, o kai pasakiau, kad jau nebegaliu, sakė jau vėlu, neapsimoka daryt
. Tai ir kentėjau dar 2 valandas nors jau nebegalėjau kentėt

Man irgi liepė kentėti
QUOTE(Upokšnis @ 2008 01 01, 12:19)
Man irgi liepė kentėti
Tipo, laukiam pusvalandį, žiūrim atsidarymą ir GAL tada
Deja, jo taip ir nesulaukiau
Panos, ir man taip pat buvo
QUOTE(Upokšnis @ 2008 01 01, 10:19)
Man irgi liepė kentėti
Tipo, laukiam pusvalandį, žiūrim atsidarymą ir GAL tada
Deja, jo taip ir nesulaukiau
man tai nesuprantama kaip taip galima elgtis su gimdive vietoj to kad padet ir paaiskint. as vos atvaziavau i ligonine manes iskart paklause ar noresiu kokiu nuskausminamuju ir iskart gavau. tiesa epidura gavau veliau kartu su skatinamaisiais bet ne as prasiau o akusere pasiule pasakius gad saremiai bus skausmingesni nei naturalus. uz ka jai labai dekinga ir neturiu jokiu nemaloniu prisiminimu apie gimdima nors vaikas gime didelis, o pati as is smulkiuju. tiesa gimdziau ne Lietuvoj
Esu labai patenkinta epiduru
Tuo labiau,kad viskas galu gale baigesi cezariu.Nezinau kaip buciau istverusi toki ilga ir skausminga priesgimdini laikotarpi...
Jokiu salutiniu reiskiniu nejutau.
Jokiu salutiniu reiskiniu nejutau.
kai vaziavau gimdyti-galvojau, kad ar darytsiu epidura priklausys nuo situacijos.o situacija buvo tokia, kad kaklelis tik 1,5cm atsidares, o saremiai vis daznejo ir ilgejo ir po 3,5val neiskentusi skausmo paprasiau suleisti.tikrai dziaugiuosi epiduru, nes kuri laika galejau atsipusti, o ir kaklelis pradejo atsidarineti greiciau nei buvo numatyta, taciau i pabaiga pries gimdyma epiduras nelabai pradejo veikti ir net pries pat suleidus skausmai buvo visi jauciami, bet aisku tai praeity ir dabar dziaugiuosi savo stebukleliu
Per pirmą gimdymą gavau epidūrinį ir dėl to tik džiaugiuosi. Būčiau neiškentus daugiau kaip 12 val skausmų
QUOTE(aurak @ 2006 12 07, 13:06)
O kodel cia visos del tu daktaru susipyko.
kiek zmoniu tiek ir nuomoniu, o ir kiekvienam geras nebusi. vienoms vienas geras kitoms kitas geras. o ir is ko rinktis yra, nebesipykit.

Pritariu. Aš lankiausi pas Mackelienę ir prieš nėštumą ir per nėštumą ir po jo.bendraujam su šia gydytoja 9metus
Prieš gimdymą, tiesa, ji pakalbėjo su tais gydytojais. Na,galiu tik padėkot jai, be komplikacijų pagimdžiau ir su didžiausia priežiūra, be to, ir pinigėlių sutaupiau, daviau tik simboliškai.
Papildyta:
QUOTE(rentre @ 2008 01 05, 16:39)
kai vaziavau gimdyti-galvojau, kad ar darytsiu epidura priklausys nuo situacijos.o situacija buvo tokia, kad kaklelis tik 1,5cm atsidares, o saremiai vis daznejo ir ilgejo ir po 3,5val neiskentusi skausmo paprasiau suleisti.tikrai dziaugiuosi epiduru, nes kuri laika galejau atsipusti, o ir kaklelis pradejo atsidarineti greiciau nei buvo numatyta, taciau i pabaiga pries gimdyma epiduras nelabai pradejo veikti ir net pries pat suleidus skausmai buvo visi jauciami, bet aisku tai praeity ir dabar dziaugiuosi savo stebukleliu 
Man irgi epidūras paskatino atsidarymą, nesuprantu tų moterų, kurios nori patirti skausmą, o koks tikslas, kad su siaubu prisimintų gimdymą? Toms, kurioms skauda nugarą skaudės ir taip, tik labai jau paprasta viską sumesti epidūrui. man gimdymas - malonus prisiminimas, ir nei nugaros neskauda nei dar ko nors
Papildyta:
QUOTE(Aila29 @ 2007 12 31, 22:34)
Man tai kuriozas gavosi su tuo epiduriniu, vos pajutau pirma saremi, pradejau saukt, kad noriu epiduro, kai ji pastate, po 15 min pagimdziau... Gydytojai sako, kad man epiduras galejo pradet veikt tik po kokiu 15 min gimus vaikeliui 
Tai jau tiesą sako, epidūras pradeda veikti po 15 - 20min nuo suleidimo.
Nerealus dalykas
ir pasekmiu jokiu,
bent kol kas...nei pykino, nei nugara skaudejo
gal tai priklauso ir nuo anesteziologo profesionalumo
man ji irgi nespejo suveikti iskart gimdziau
bet siaaip tai as tik uz ja! kam kentet jei galima to isvengti
as tai po jos nieko nejauciu, nei tu nugaros skausmu apie kuriuos cia mitai kazkokie nei dar ko