Įkraunama...
Įkraunama...

Epidūrinė nejautra

sutinku,epiduras labai padeda istverti tuos saremiu,bet man po jo skauda juosmeni ir nugara,ko anksciau niekada nebudavo.ka daryti?kaip tuos skausmus isgydyti dabar?gal kas zino?
girdejau,kad padeda akupunkturinis gydymas(t.y.gydymas adatelemis)?ar tai tiesa,nezinau?ar kas nors susidere su tokia pat problema?
Atsakyti
Aš gimdžiau su epiduru ir todėl savo gimdymą, kaip ir visą neštumą prisimenu kaip pasaką thumbup.gif Kai reikėjo leliuką jau stumti, buvau pilna jėgu ir viskas vyko puikiai. Jokių plyšimų doh.gif
Na man nugarytė paskaudėjo gal kokias 4dienas ir vsio. Na po gimdymo atsigavau labai greitai.
Antrą gimdysiu tik su epiduru.
Atsakyti
Abu karus gimdziau su epidiuru ir patikekite labai geras dalykas,antra pagimdziau is vis be skausmo.Aciu anestezologei uz profesionaluma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gagrate: 09 lapkričio 2006 - 12:49
gimdziau pries savaite.epidurinis nueme saremiu skausmus super!
Atsakyti
Mergaiciukes, ar tiesa, kad nugara skaudeti gali net kokius metus, jei per gimdyma, buvo padaryta epidurine nejautra? g.gif
Nes nezinau ar tai man nuo to ar siaip nuo vaiko nesiojimo ir pan. atsikeliu ryte ir net apsiversti negaliu kaip skauda verysad.gif, bet prasivaikstau per diena ir lyg nieko tongue.gif
Zodziu, ar jei skausmas yra nuo epiduros, tai gal kuri zinot ar galima kokiu nors budu sau padeti? g.gif ax.gif
Pasidalinkit patirtim ar kuriai nors dar, be manes, skauda nugara is po epinurines? doh.gif
Atsakyti
Silpnesnę nugarą skauda tiek po epidūrinio, tiek paprastai gimdant mirksiukas.gif Man darė epidūrą, ir gerus metus-pusantrų košmaras buvo, bet manau dėl to, kad silpni nugaros raumenys, be to, nešiodavau daug savo paną smile.gif Dabar viskas lyg ir tvarkoj, pasportuoju, nenešioju sunkiai, ir nebeskauda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2006 11 13, 13:51)
Silpnesnę nugarą skauda tiek po epidūrinio, tiek paprastai gimdant mirksiukas.gif Man darė epidūrą, ir gerus metus-pusantrų košmaras buvo, bet manau dėl to, kad silpni nugaros raumenys, be to, nešiodavau daug savo paną smile.gif Dabar viskas lyg ir tvarkoj, pasportuoju, nenešioju sunkiai, ir nebeskauda 4u.gif

Na as tai ne is stipriuju, ba sveriu tik 42kg, o mazylis 9kg, na bet tampyt vis tiek reikia tongue.gif . Tai va laukiu ir as kada jau man jos nebeskaudes, pradzioj galvojau tept su kuo nors, bet sake, kad i piena persiduoda, tai nutariau kentet unsure.gif
Atsakyti
gimdžiau su epidūru, bet neilgai pasidžiaugiau, nes po 8 val. padarė, o prieš devynias gimė mergytė. "Niekas" nenutirpo, jaučiau sąrėmius, tik lengvesnius, taip pat "stūmimą". Tiesa, po epidūro padarymo, akyse prašviesėjo, nes jau pavargusi buvau, o šiaip skausmelis tai jautėsi. Jokių tirpimų, kirpimų ar kt. komplikacijų, nemalonumų nebuvo, nei galva svaigo, nei nieko neskaudėjo. Tiktai mėnesis po gimdymo šieik tiek kartais pamaudžia nugarą, tik nežinau, kas čia kaltas...
Atsakyti
QUOTE(3in1 @ 2006 11 13, 11:58)
Na as tai ne is stipriuju, ba sveriu tik 42kg, o mazylis 9kg, na bet tampyt vis tiek reikia tongue.gif . Tai va laukiu ir as kada jau man jos nebeskaudes, pradzioj galvojau tept su kuo nors, bet sake, kad i piena persiduoda, tai nutariau kentet unsure.gif

tai bent šildymų paprašyk pas šeimos gydytoją mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai skaudėdavo nugarą pirmomis savaitėmis po gimdymo. Man darė epidūrą, bet manau priežastis- silpni nugaros raumenys. Geriausiai padėdavo vyro atliekamas nugaros masažas ax.gif
Atsakyti
labai padeda sportas - reikia stiprinti nugaros raumenis.
Atsakyti
o man kokį pusę metų skaudėdavo po persileidimo. net inkstų echoskopiją darė, ar ten nieko. bet padėjo masažai bigsmile.gif
Atsakyti