sutinku,epiduras labai padeda istverti tuos saremiu,bet man po jo skauda juosmeni ir nugara,ko anksciau niekada nebudavo.ka daryti?kaip tuos skausmus isgydyti dabar?gal kas zino?
girdejau,kad padeda akupunkturinis gydymas(t.y.gydymas adatelemis)?ar tai tiesa,nezinau?ar kas nors susidere su tokia pat problema?
Aš gimdžiau su epiduru ir todėl savo gimdymą, kaip ir visą neštumą prisimenu kaip pasaką
Kai reikėjo leliuką jau stumti, buvau pilna jėgu ir viskas vyko puikiai. Jokių plyšimų
Na man nugarytė paskaudėjo gal kokias 4dienas ir vsio. Na po gimdymo atsigavau labai greitai.
Antrą gimdysiu tik su epiduru.
Na man nugarytė paskaudėjo gal kokias 4dienas ir vsio. Na po gimdymo atsigavau labai greitai.
Antrą gimdysiu tik su epiduru.
Abu karus gimdziau su epidiuru ir patikekite labai geras dalykas,antra pagimdziau is vis be skausmo.Aciu anestezologei uz profesionaluma
gimdziau pries savaite.epidurinis nueme saremiu skausmus super!
Mergaiciukes, ar tiesa, kad nugara skaudeti gali net kokius metus, jei per gimdyma, buvo padaryta epidurine nejautra?
Nes nezinau ar tai man nuo to ar siaip nuo vaiko nesiojimo ir pan. atsikeliu ryte ir net apsiversti negaliu kaip skauda
, bet prasivaikstau per diena ir lyg nieko
Zodziu, ar jei skausmas yra nuo epiduros, tai gal kuri zinot ar galima kokiu nors budu sau padeti?
Pasidalinkit patirtim ar kuriai nors dar, be manes, skauda nugara is po epinurines?
Nes nezinau ar tai man nuo to ar siaip nuo vaiko nesiojimo ir pan. atsikeliu ryte ir net apsiversti negaliu kaip skauda
Zodziu, ar jei skausmas yra nuo epiduros, tai gal kuri zinot ar galima kokiu nors budu sau padeti?
Pasidalinkit patirtim ar kuriai nors dar, be manes, skauda nugara is po epinurines?
Silpnesnę nugarą skauda tiek po epidūrinio, tiek paprastai gimdant
Man darė epidūrą, ir gerus metus-pusantrų košmaras buvo, bet manau dėl to, kad silpni nugaros raumenys, be to, nešiodavau daug savo paną
Dabar viskas lyg ir tvarkoj, pasportuoju, nenešioju sunkiai, ir nebeskauda
QUOTE(Čili @ 2006 11 13, 13:51)
Silpnesnę nugarą skauda tiek po epidūrinio, tiek paprastai gimdant
Man darė epidūrą, ir gerus metus-pusantrų košmaras buvo, bet manau dėl to, kad silpni nugaros raumenys, be to, nešiodavau daug savo paną
Dabar viskas lyg ir tvarkoj, pasportuoju, nenešioju sunkiai, ir nebeskauda
Na as tai ne is stipriuju, ba sveriu tik 42kg, o mazylis 9kg, na bet tampyt vis tiek reikia
gimdžiau su epidūru, bet neilgai pasidžiaugiau, nes po 8 val. padarė, o prieš devynias gimė mergytė. "Niekas" nenutirpo, jaučiau sąrėmius, tik lengvesnius, taip pat "stūmimą". Tiesa, po epidūro padarymo, akyse prašviesėjo, nes jau pavargusi buvau, o šiaip skausmelis tai jautėsi. Jokių tirpimų, kirpimų ar kt. komplikacijų, nemalonumų nebuvo, nei galva svaigo, nei nieko neskaudėjo. Tiktai mėnesis po gimdymo šieik tiek kartais pamaudžia nugarą, tik nežinau, kas čia kaltas...
QUOTE(3in1 @ 2006 11 13, 11:58)
Na as tai ne is stipriuju, ba sveriu tik 42kg, o mazylis 9kg, na bet tampyt vis tiek reikia
. Tai va laukiu ir as kada jau man jos nebeskaudes, pradzioj galvojau tept su kuo nors, bet sake, kad i piena persiduoda, tai nutariau kentet 
tai bent šildymų paprašyk pas šeimos gydytoją
labai padeda sportas - reikia stiprinti nugaros raumenis.
o man kokį pusę metų skaudėdavo po persileidimo. net inkstų echoskopiją darė, ar ten nieko. bet padėjo masažai