Įkraunama...
Įkraunama...

Epidūrinė nejautra

Man darė epidūrinę nejautrą, bet nugarytę skaudėjo grynai nuo leliuko nešiojimo. Kaip viena mamytė rašė, nėštumo metu nugara gauna didelį krūvį, o po gimdymo tas krūvis dvigubas. Paprašykit vyrų, kad kas vakarą truputėlį stipriau pamasažuotų jums nugarą. Aš tai buvau nupirkusi savo mažiui supynes, nes jau skausmai buvo nepakeliami, o tik gulėt jis nenorėjo.
Atsakyti
QUOTE(zi-zi @ 2006 11 23, 18:06)
Man darė epidūrinę nejautrą, bet nugarytę skaudėjo grynai nuo leliuko nešiojimo. Kaip viena mamytė rašė, nėštumo metu nugara gauna didelį krūvį, o po gimdymo tas krūvis dvigubas.

drinks_cheers.gif man irgi dare epidiura, bet man tikrai netodel nugara skauda... manau tai pasekmes po nestumo...
Atsakyti
Aš prieš 9 metus pati gimdžiau be epidūrinės nejautros, bet nugarą skaudėjo ilgai, net akyse žalia buvo... Kankinausi dar apie pusę metų. Bet masažai padeda stebuklingai. smile.gif
Atsakyti
man irgi dare epidura ir neskaudejo nugaros nuo jo tik po kokiu 2 men pradejo skaudeti kai leliu savo ilgaiu panesiodavau, tai man labai padeda aerobika ten taip istampo tave kad.......... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man ir darė epidūrą ir nejaučiau jokių šalutinių pojūčių, jei gimdyčiau vėl jį daryčiaus smile.gif manau daugeliui nugarą paskauda nuo leliuko nešiojimo, nuo pačio nėštumo, o manoma kad nuo epidūro tongue.gif
Atsakyti
Nejauciu jokio salutinio jausmo iskyrus tada kai darau pilvo presa.Anksciau nieko panasaus nejausdavau g.gif Gal aplamai cia nuo pacio gimdymo,nors buvo cezaris g.gif
Zo primaliau doh.gif
Atsakyti
Man ir darė epidūrą, bet skaudėjo nugarą tik pirmas dvi savaitęs, ir tai galvoju dėl to kad turėjo viskas atsistayti į savo vietas.O ir šiaip nesupratau, man atrodo kad labiau ne patį stuburą skaudėjo o inkstus g.gif Bet tyrimai buvo geri. Tai taip ir liko klausimas schmoll.gif Leliuko daug nenešioju, nes tada tikrai pradeda skaudėt blink.gif
Atsakyti
nejauciu jokio skausmo nors tampau savo maze visa diena ant ranku beveik smile.gif nors iki tol gan daznai skaudedavo nugara, aisku kartais ir dabar, bet kaip anksciau super stipriai ar per nestuma nea smile.gif
Atsakyti
Man skaudėdavo nugarą, bet nemanau kad nuo epidūro. Greičiau nuo leliuko nešiojimo. Vistiek pasilenki prie mažiaus ir pabuvus ilgiau pasilenkus nutirpsta
Atsakyti
tfu tfu tfu, buvau ir prisiklausius kad gali skaudet, bet nieko smile.gif
Atsakyti
Na as taip pat negaleciau pasakyti kad nuo to skauda nugara greiciau nuo maziaus nesiojimo. Pries tai niekada neskaudejo.
Atsakyti
Man tai neskauda nugaros. Aš taip pat buvau prisiklausius blogybių dėl tos epidurinės nejautros, bet surizikavau. Ir džiaugiuosi, nes labai pagreitino kaklelio atsidarymą ir po pusvalandžio, kai suleido vaistus pagimdžiau. Taip tai būčiau kentėjusi nežinia kiek laiko. Bent gydytoja sakė, kad gimdymą tikrai paskatino.
Atsakyti