Įkraunama...
Įkraunama...

Epidūrinė nejautra

Nugara gali skaudeti tuomet, jei epiduras buvo blogai padarytas - man taip aiskino anesteziologe, atlikusi epidura. Ji minejo, kad jei duria ir praduria kazkokius ten audinius, tuomet ir galva skaudes ir nugara. Man kol kas nieko, skausmu ypatingu nejauciu.
Atsakyti
Skauda daugeliui, nes per nestuma stuburas buna islinkes (gi koks svoris tempia priekin) ir dabar turi grizti i normalia padeti. Viena kolege patare gerti kalcio, nes jai tai padejo, o dabar ir pati bandau,gal pades, nes buvo siaubas. Lovoj nei apsiverst, nei lialie maudant atsitiest....
Atsakyti
pabandykite masažus
Atsakyti
O po kiek laiko cia tie skausmai pasireiskia, nes man tfu tfu tfu lyg ir neskauda nugaros.
Atsakyti
O man tai jokio skausmelio nugaroje,tik va rankos riesa taip ziauriai mausdavo mega_shok.gif ,net leliu kartais budavo baisoka paimt...,mamos drauge sake jog tai nuo epidurio,bet kas gali zinot kas man ten buvo.
Dziaugsmas vienas-jau praejo,savaime... clap.gif
Atsakyti
Kadangi aš pati jaunystėje buvau daug sportavusi, tai jokių pašalinių reiškinių nejaučiau po epidūro. Matomai nugaros raumenys gana stiprūs buvo. Paskaudėjo nugarą pirmus du mėnesius, o vėliau - pamiršau apie ją iš vis, nor leliukas irgi gana nemažas buvo, o ant rankų labai mėgo... doh.gif
Atsakyti
Jei epidura gerai padaryta turetu neskaudeti. Man labiausiai skaudejo nugara po pirmojo gimdymo, o gimdziau naturaliai verysad.gif Kelis men. negaledavau net is lovos atsikelti normaliai. Antra karta gimdant, dariau epidurine (apie tai daug domejausi, kruopsciai rinkausi anesteziologa). Pavyko puikiai, jokio nugaros maudimo thumbup.gif
Manau jei skauda, gerausia eiti pas gydytoja, o nelaukti kada savaime praeis. Nes kartais buna ladai liudnu pasekmiu verysad.gif
Atsakyti
Man irgi skauda durio vietoje. Gimdymo metu anestiziologe sake, kad durio vietoje mano kreivas stuburas ir labai sunkiai surado ta vieta kur reikia durti.
Mano vyras, kai dalyvavimo gimdyme, tai vos nenualpo tada, kai man dure, o ne tada, kai gimdziau...
Atsakyti
Man dienelę paskaudėjo ir pamiršau, kad buvo tai...
Atsakyti
O man tai išvis jokių nei galvos nei nugaros skausmų, nors ir buvo daryta epidūrinė nejautra. yahoo.gif blush2.gif
Atsakyti
Man nugarą skaudėjo apie 2 mėnesius. Po to viskas susitvarkė
Atsakyti
nei nugaros nei galvos neskaudejo po epidiuro... sokiai.gif
Atsakyti