QUOTE (Silvute @ 2004 06 22, 07:34) |
kiek laiko teismas pazyma isdavineja ir ar turi tam itakos tai, kad vaikai turi kita gyvenama vieta.... ai reikes i teisma pasiskambinti... |
QUOTE (Inga N @ 2004 07 02, 10:23) |
O aš norėjau paklausti vieno dalyko apie buto ar namo pirkimą. Kai mes pirkom savo butą ir jau gavom buto dokumentus, mačiau, kad jis buvo oficialiai įvertintas ir kiek didesne suma negu mes sumokėjom, tai man ir įdomu, ar toks oficialus įvertinimas yra privalomas perkant/parduodant butą? Klausiu, nes įdomu, ar pirkdamas namą gali reikalauti iš šeimininko, kad jis padarytų tą oficialų įvertinimą ar kaip ten vadinasi. Vieną čia tokį nameliūkštį apžiūrinėjom, užsišaukę žmonelės per didelę kainą mano manymu, tai įdomu labai, kiek jis oficialiai būtų įvertintas. Lygtais įvertinimą tokį gali padaryti ir nekilnojamo turto agentūros (bet ar juo galima pasitikėti, ypač kai ta pati agentūra ir pardavinėja namą), bet tas, kuris įrašomas į oficialius dokumentus, yra Kadastro? Nežinau, ar čia labai aiškiai minteles sudėsčiau, bet gal esmę supratot |
QUOTE (Viktorija Civilyte - Gyliene @ 2004 07 02, 14:17) | ||
Tas oficialus ivertinimas vadinasi vidutine rinkos verte. Ji itakos sandoriui neturi. Kaina tokia, kokia susitaria pirkejas su pardaveju. Jei pirkejui atrodo per brangu jis neperka, o pardavejas turi teise prasyt, kiek jam atrodo daiktas kainuoja. Cia normalus rinkos desniai. Jei pardavejas ilgai neparduos, gal sumazins kaina |
QUOTE (Viktorija Civilyte - Gyliene @ 2004 03 15, 21:09) |
teismas isduoda per 5, bet mano praktika rado, kad uzima apie 2 savaites, nes kol suraso prasyma isduoti leidima, kol surenka reikiamus dokumentus... |
QUOTE (Noa @ 2004 07 05, 16:22) |
Gavau per 6 darbo dienas ![]() ![]() |
QUOTE (golfa @ 2004 07 06, 20:32) |
Mes paememe paskola ir pirkome nama. Kartu su mumis gyventi panoro tevai. Isejo taip: pradinis inasas buvo 30procentu, kuriuos per puse ineseme mes ir tevai. Draugiskai sutareme, kad kas menesi bankui mokesime taip: 2 dalis sumos mokame mes, 1 dali tevai. Noretume apsidrausti ir sudaryti kazkokia sutari kad ir tevams butu ramu ir mums. Namas musu vardu. Pvz. galbut kazkada mes skirsimes, mirsime vienas is musu ar pan. Kaip tai padaryti, ar imanoma kazkokia sutartis, kuri turetu juridine galia? Tarkim, jei mes skirsimes, kad tevai butu garantuoti, kad jiems liks kazkokia dalis. Tarkim, mirus tevams, mano sesuo gali pretenduoti i namo dali? Juk mano tevai mokejo, uzgyveno kazka? Kaip cia suprast? Na gal supratot ko klausiu. Noriu, kad viskas butu sazininga ir niekas nebutu nuskriaustas ar apgautas. Svarbi bet kokia nuomone kaip ta reikala graziai sutvarkyti. |