Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai 2

QUOTE(Tomulyte @ 2008 11 07, 22:21)
Maždaug savaitė po ovuliacijos buvo vienintelis požymis - miegas. Pradėjau miegot po 16val per parą doh.gif Pasidariau testą,bet buvo neigiamas.Nusivyliau,kad nepavyko ir toliau miegojau. Dar po trijų parų pasidariau testą vėl, nes įtartinai sunkus skrandis buvo. Ir pamačiau vaiduokliuką wub.gif
Tik vėliau pasidarė jautrūs speneliai ir pan.

[SIZE=7]
Atsakyti
sveikute ax.gif as cia naujoke,tai nelabai dar gaudausi blush2.gif uzvedziau sia tema nes man daug klausimuku iskilo blush2.gif men veluoja jau beveik antra savaite,padidejes sauletekis,tempimas pilvo apacioja ir ziaurus norejimas miego g.gif bet testukai dar nieko nerodo,gal dar ankstoka truputuka g.gif nesisaugojom su draugu visa men tai manau kad tikrai kazka jau turim blush2.gif g.gif
Atsakyti
Du kartus man pasikartojo tas pats požymis - gerokai padidėjęs (išsipūtęs) pilvas. Pirmą kartą netgi dietos laikiaus biggrin.gif, antrą kartą nusprendžiau prieš dietinantis pasidaryti testą.... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivikke @ 2009 10 31, 11:42)
sveikute ax.gif as cia naujoke,tai nelabai dar gaudausi blush2.gif uzvedziau sia tema nes man daug klausimuku iskilo blush2.gif men veluoja jau beveik antra savaite,padidejes sauletekis,tempimas pilvo apacioja ir ziaurus norejimas miego g.gif bet testukai dar nieko nerodo,gal dar ankstoka truputuka g.gif nesisaugojom su draugu visa men tai manau kad tikrai kazka jau turim blush2.gif  g.gif

man testas irgi buvo neigiamas, taip kad geriau jais 100 proc. nepasitikėti. Geriau pasidaryt kraujo testą, jis bus garantuotas. Šiaip man tai požymiai buvo pajautrėję krūtys ir speneliai, mieguistumas ir lakstyms į wc naktį. smile.gif
Atsakyti
Man pats pirmasis nėštumo požymis tiek su pirmu nėštumu, tiek su antru - nežminiškas krūtinės skausmas, tempimas.. doh.gif Šįkart testai dar nieko nerodė, skaudėjo labai, jau planavau keliaut pas gydytoją dėl kokio krūtinės uždegimo..Kol išryškėjo NT.. blush2.gif
Atsakyti
man tai labai labai miego norejosi smile.gif . pastojau per atostogas, grizau i darba, po darbo - tiesiai i lova ir miegelio ax.gif dar mazdaug tokiu pat metu labai jautrus speneliai pasidare, liemenele segdamasi zvengdavau nes labai kutendavo lotuliukas.gif , tiesa, dar ir saltukas mane purte, buvo 37 ir keli laipsniai temperaturos ax.gif ir aisku - ,,tos dienos" velavo.. 5 dienas nesulaukusi pasidariau testuka ir - VALIO nestuke.gif
Atsakyti
1-as požymis - užsivėlinę mmm, 2-as - visiškas nervų pakrikimas biggrin.gif Norėjosi susipykti su visu pasauliu, verkti ir verkti, o tiksliau RĖĖĖĖKTI, kliuvo kiekviena smulkmena, atrodė, kad niekas manęs nesupranta ir esu be galo nelaiminga...Iš 2-ojo pažymio ir supratau, kad aš nestuke.gif , nes lygiai taip pat buvo ir su pirmuoju nestuke.gif
Atsakyti
Daivikke, yra jau tokia tema, paskaityk http://www.supermama...howtopic=495323

Atsakyti
Pabandziau sukurti nauja temele,ns musu pirmuosius namucius jau uzdare 4u.gif
Atsakyti
Na aš iš karto supratau kad laukiuosi, kai ryte atsikėlusi pajutau, kad labai jautrūs speneliai(mėnesinės vėlavo tik dvi dienas dar), net prausiantis po dušu juos skaudėjo. Pirmo nėštumo metu buvo tas pats. tai testą dariausi tik įsitikinimui, kad tikrai tikrai smile.gif

O šiaip dabar užeina silpnumo akimirkos, labai miegas ima. Taip irgi jau buvo. Tikiuosi kad ir šį kartą nepykins smile.gif
Atsakyti
Mes planavom, tai buvo viltis, kad pastojau, nors ir susimaisiau paskutini menesi su vaisingom dienom. pirma syki susimasciau, kai ne is sio ne is to susvaigo galva, o supratau, kad laukiuosi, kai po keliu dienu pradejau nakti keltis i tualeta. tai buvo dziaugsmo! lotuliukas.gif ax.gif wub.gif
Atsakyti
mane tai turbut labiausiai erzina, kai reikia nakti i tuoleta keltis. Taip tai niekad neejau, o dabra nakti ir po du kartus. doh.gif
Atsakyti