Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai 2

QUOTE(IwonaBogd @ 2010 01 06, 13:54)
mane tai turbut labiausiai erzina, kai reikia nakti i tuoleta keltis. Taip tai niekad neejau, o dabra nakti ir po du kartus. doh.gif

pora kartu dar nedaug, nestumo pabaigoj po 10 kartu per nakti lakstysim:)))
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2010 01 06, 15:28)
pora kartu dar nedaug, nestumo pabaigoj po 10 kartu per nakti lakstysim:)))

per pirma nestuma apsiribojau max pora kartu, gal ir dabar pavyks taip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2010 01 06, 15:54)
mane tai turbut labiausiai erzina, kai reikia nakti i tuoleta keltis. Taip tai niekad neejau, o dabra nakti ir po du kartus. doh.gif

gerai, kad dar tik 2, as ir iki 6 kartu nueinu. doh.gif
Atsakyti
Man pirmiausia krutine tapo jautri, labai greit, praejus savaitei po pastojimo, o va jau nuo 5 sav., tai verkiu, verkiu ir verkiu doh.gif Toooks jautrumas, kad baisu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sonata25 @ 2010 01 06, 22:26)
Man pirmiausia krutine tapo jautri, labai greit, praejus savaitei po pastojimo, o va jau nuo 5 sav., tai verkiu, verkiu ir verkiu  doh.gif  Toooks jautrumas, kad baisu  biggrin.gif

sveikos paneles,noreciau suzinoti,as nesportuoju bet pilvo raumenis skauda kaip po geru atsilenkimu,mmm pasirode tik vienai dienai,ar tai gali but nestumas?aciu uz atsakymus.
Atsakyti
Paskaičiau jūsų pasisakymus ir net suabejojau g.gif Kol kas rimtai dar vaikučio negaminam, specialiai vaisingom dienom vyro prie sienos neremiu lotuliukas.gif bet KT jau senokai negeriu, saugotis irgi nesisaugom, žodžiu atsidavę esam likimui, kaip bus taip... Ir va, iki mėnesinių dar truputis daugiau nei savaitė, o speneliai kažkokie jautrūs g.gif , nesakau, jog kaip kažkas čia rašė, kad net liemenėlė erzina, bet jaučiu šiokį tokį jautrumą....Jeigu ir būčiau pastojusi, tai kažkur prieš savaitę ar net mažiau, kaip manot ar gali taip greitai, pasirodyti pirmieji nėštumo požymiai ??? Kažkaip man atrodo, kad per anksti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2010 01 06, 15:01)
per pirma nestuma apsiribojau max pora kartu, gal ir dabar pavyks taip lotuliukas.gif

matyt gera pusle turi, arba negerdavai labai daug skysciu nakciai, nes as be ju negaliu,bent litra tikrai isgeriu pries uzmiegant, tai arbata, tai kompoto puodelis... nu o tada nakti linksmybes:) db tai puzikas dar nedidelis, o kai bus didziulis tai manau teks naktipuodi prie lovos statytis kad nereiktu lakstyt iki tualeto:)))))
Papildyta:
QUOTE(ilona777 @ 2010 01 07, 10:11)
Paskaičiau jūsų pasisakymus ir net suabejojau  g.gif  Kol kas rimtai dar vaikučio negaminam, specialiai vaisingom dienom vyro prie sienos neremiu  lotuliukas.gif  bet KT jau senokai negeriu, saugotis irgi nesisaugom, žodžiu atsidavę esam likimui, kaip bus taip... Ir va, iki mėnesinių dar truputis daugiau nei savaitė, o speneliai kažkokie jautrūs  g.gif , nesakau, jog kaip kažkas čia rašė, kad net liemenėlė erzina, bet jaučiu šiokį tokį jautrumą....Jeigu ir būčiau pastojusi, tai kažkur prieš savaitę ar net mažiau, kaip manot ar gali taip greitai, pasirodyti pirmieji nėštumo požymiai ??? Kažkaip man atrodo, kad per anksti  schmoll.gif

na zinok krutines jautrumas butent pats pirmasis nestumo pozymis, man ji jautri pasidare dar net dviem savaitems nepraejus po pastojimo, nors pati dar nezinojau kad laukiuosi, bet labai stebejausi nuo ko cia ta krutine tokia jautri
Papildyta:
QUOTE(ksise @ 2010 01 07, 09:59)
sveikos paneles,noreciau suzinoti,as nesportuoju bet pilvo raumenis skauda kaip po geru atsilenkimu,mmm pasirode tik vienai dienai,ar tai gali but nestumas?aciu uz atsakymus.

gal nervavaisi pastaruoju metu ar streso turejai? nes kazkaip keista kad raumenys skauda, kazkaip neteko skaityt ir girdet apie toki nestumo pozymi, ypac kai tu apibudinai kad skausmas kaip po atsilenkimu. manau protingiausia butu pasirodyti gydytojui.
Atsakyti
Sveikos, skaitinejau pirmaja tema, bet taip ir neparasiau... Galvojau, kad gal cia is didelio noro manau, kad esu nescia tongue.gif Na, kol kas testas rodo II, kita savaite eisiu pas gyd, kad patvirtintu..
Na, pirma karta pagalvojau, kad galejau pastoti, kai zveriskai pradejau valgyti ir labai norejau miego...Tai pastoviai su mazaja lekdavau ne tik kad pietu miego, o ir vakare dar valandziuke! Kas keisciausia - nakti puikiausiai miegodavau tongue.gif Ir jauciausi pavargusi, ypatingai vakare. Dabar jau kazkaip atsigavau bigsmile.gif
Dabar kartais papykina, bet labai nezymiai..Ziuriu, cia daugeliui krutine jautri, o man nei su pirmaja, nei dabar, ji visai nejautri schmoll.gif Matyt, kiekvienas organizmas savaip reaguoja.
Tiesa, menesi pries tai, buvau pastojusi (bet ivyko persileidimas), tai tuo metu labai jautri uosle paliko - man viskas smirdejo rukalais! unsure.gif Ir taip kiekvienas ikvepimas. Net neabejojau, kad esu nescia, nes taip pat viskas smirdejo nesiojant pirmaja - visa paskutini trimestra (labai keista, nes niekas seimoje neruko, nei is laiptines jokie kvapai neiena..).
Tai tokie pagrindiniai pozymiai pas mane, sekmes visoms nestukems 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif ir as vis paskaitinedavau temute praeita, bet nerasiau tik dziaugiausi kad kazkas jau dziaugiasi zirniukais ir turi laime patirti tuos nestuminius pozymius mirksiukas.gif o dabar as matyt prisigalvoju is to didelio noro..lakstau i tualeta per valanda du ar tris kartus, ir ne po lasiuka g.gif bet teisinuosi kad pasalt kojytes galejau..papukai jautrus bet tik kai palieti, siaip nesijaucia, skauda soniukai, ten kur as isivaizduoju yra visa aparatura moteriska tai vienas tai kitas tokie diegliukai ar mauduliukai net nemoku pasakyt kaip yra, apie miega nieko negaliu sakyt nes ir siaip esu miegale blush2.gif kartais uzuodziu ta ko nera aplinkui biggrin.gif o dieve kaip noreciau buti nescia, visa laika norejau kad butu netyciukas, bet jauciu kad taip nera, nes sausio 2 buvo mmm.. ar tik naktinis kelimasis i wc yra nestumo pozymis? nepykit jei kvailai cia skamba ta mano zinute 4u.gif
Papildyta:
aj ka tik paskaiciau pirmoj temelej pozymius tai supratau kad nieko cia man nera, grynas isikalbejimas is to didelio noro biggrin.gif , o taip vis sukasi mintyse gal testa nusipirkti gal nusipirkti...
Atsakyti
Merginos, ar kuriai yra taip buve? g.gif
Su vyru planuojam vaikeli nestuke.gif ,nesisaugom, 16-25ciklo dienom geriu po 2 duphastono tabletes,kad cikla pareguliuotu, praeito men ciklas buvo normalus t.y.28 dienos, sitas ciklas - kaip visad isgeriau 25ciklo diena paskutine tablete, o 27 ciklo diena atsirado rudu/rausvu tirstu isskyru(26-27diena jauciau desines kiausides skausmus, maude pilva,viskas kaip pries mm,tik krutine visiskai nejautri,nepakitus), galvojau, kad mm prasidejo, bet kita diena nieko nebebuvo Kas tai galetu buti? ?Gal kuriai nors buvo? 28ciklo diena NT buvo neigiamas..Siandien 31 ciklo diena, kartais pateplioja,bet tokiom skaidriom rausvom vos vos..

[pas gydytoja jau uzsirasiau,bet kol nueisiu,taip neramu, nezinau ka galvot,nes apiet as rudas issyras n info randu nuo geriausios iki blogiausios..]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pokahonta: 19 sausio 2010 - 16:17
4u.gif Labas mergaites!!

Labai smagu skaityti, kai rasot kad sulauket isvajotu mazuliuku nestuke.gif

As tai pat labai laukiu savo zirniuko ir jau antra diena jauciuosi kaip ant adatu:)

Pirmadieni turejo buti mm, bet pries tai sestadienio nakti ir sekmadieni vos vos patepliojo rudai;tada dingo,

siandien antradienis vel per visa diena vos keli patepliojimai. Pirma testa viola dariausi ketvirtadieni, bet vakare antraji siandien paprasta bet irgi vakare, galvoju dar jei per nakti nebus mm ryte dar pasidaryti.

Abu testai buvo neigiami. Siaip mm beveik niekada neveluoja, bet aisku visko gali buti. doh.gif
Jau net sapnuojasi man tie nestumai.
Buna jauciu ir kvapus kokius bet tik kartais; buna sleikstuliukas kartais vakare kartais ryte; ir krutines neskauda bet speneliai jautresni.. g.gif

Ar galiu dar tiketis sulaukti dvieju juosteliu? Gal testo rezultatus itakojo per mazas HCG kuris mazo nestumo ir neparode...

Zodziu labai neramu:))) doh.gif
Atsakyti
4u.gif Dar pamirsau pasakyti, kad siandien temperatura 37,1
Atsakyti