Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai 2

QUOTE(OOrchideja @ 2010 01 19, 19:49)
4u.gif Labas mergaites!!

Labai smagu skaityti, kai rasot kad sulauket isvajotu mazuliuku nestuke.gif

As tai pat labai laukiu savo zirniuko ir jau antra diena jauciuosi kaip ant adatu:)

Pirmadieni turejo buti mm, bet pries tai sestadienio nakti ir sekmadieni vos vos patepliojo rudai;tada dingo,

siandien antradienis vel per visa diena vos keli patepliojimai. Pirma testa viola dariausi ketvirtadieni, bet vakare antraji siandien paprasta bet irgi vakare, galvoju dar jei per nakti nebus mm ryte dar pasidaryti.
.

Zodziu labai neramu:))) doh.gif

na tai siulyciau palaukti kol kas apie geras 10 dienu kai veluoja mirksiukas.gif man po savaites velavimo ir tai nerode nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2010 01 19, 18:16)
Merginos, ar kuriai yra taip buve?  g.gif
Su vyru planuojam vaikeli  nestuke.gif ,nesisaugom, 16-25ciklo dienom geriu po 2 duphastono tabletes,kad cikla pareguliuotu, praeito men ciklas buvo normalus t.y.28 dienos, sitas ciklas - kaip visad isgeriau 25ciklo diena paskutine tablete, o 27 ciklo diena atsirado rudu/rausvu tirstu isskyru(26-27diena jauciau desines kiausides skausmus, maude pilva,viskas kaip pries mm,tik krutine visiskai nejautri,nepakitus), galvojau, kad mm prasidejo, bet kita diena nieko nebebuvo    Kas tai galetu buti? ?Gal kuriai nors buvo? 28ciklo diena NT buvo neigiamas..Siandien 31 ciklo diena, kartais pateplioja,bet tokiom skaidriom rausvom vos vos..

[pas gydytoja jau uzsirasiau,bet kol nueisiu,taip neramu, nezinau ka galvot,nes apiet as rudas issyras n info randu nuo geriausios iki blogiausios..]

vakar vakare pasidariau NT (zinau,kad geriausiai ryte,bet neiskenciau doh.gif ),neigiamas verysad.gif
siandien 32ciklo diena,padaugejo isskyru,net kelnaites slapios blush2.gif laukiam kas toliau bus g.gif jau visai pasimeciau,gal cia man vaisingos dienos tiesiog ir tie skausmai desineje kiausideje del ovuliacijos artejancios?bet raso,kad tokiu isskyru buna ir pastojus,vienu zodziu.Pirmadieni (38ciklo diena) einu pas gydytoja,bet vel ji nieko nematys,jei 27ciklo diena buvo ovuliacija ar implantacija kaip suprantu dar anksti labai..
Atsakyti
sveikutes,skaitinejausi sita foruma ir bandziau rasti kazka panasaus ka galeciau pritaikyti savo simtomams ax.gif paskutines mm buvo sausio 3 d.,ciklas panasiai kas 29-31d, su vaikinu mylejomes sausio 17 d ir nesisaugojom, tai pasakykit jus man jaunai ir nepatyrusiai situose reikaluose ar galejau pastoti? g.gif ar verta darytis testukas?nebutu per anksti dar? siaip lyg kazkokius sumausdimus karts nuo karto jauciu pilve ir krutine jautresne nei iprastai g.gif ar man jau cia gal kokia paranoja doh.gif
Atsakyti
As tai jau speju galiu ir nesulaukti savo II juosteliu..nes siandien temperatur krito iki 36,6 o pasak visos info ji butinai visada turi laikytis aukstai..ech g.gif

Na bet ka laukiu tada mm ir bandysiu kita karta nestuke.gif
Atsakyti
Mergaites, papasakokit daugiau apie iskyras,,,kaip supratau, ju padaugeja, bet kiek ilgai tas tesiasi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(merrgaitukee @ 2010 01 20, 20:48)
sveikutes,skaitinejausi sita foruma ir bandziau rasti kazka panasaus ka galeciau pritaikyti savo simtomams  ax.gif  paskutines mm buvo sausio 3 d.,ciklas panasiai kas 29-31d, su vaikinu mylejomes sausio 17 d ir nesisaugojom, tai pasakykit jus man jaunai ir nepatyrusiai situose reikaluose ar galejau pastoti?  g.gif  ar verta darytis testukas?nebutu per anksti dar? siaip lyg kazkokius sumausdimus karts nuo karto jauciu pilve ir krutine jautresne nei iprastai  g.gif ar man jau cia gal kokia paranoja  doh.gif

Jei nesisaugojot pastoti tikrai galejei, bet NT gadinti manau dar ankstoka palauk dar kokia savaite. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ceburaska28 @ 2010 01 21, 10:48)
Jei nesisaugojot pastoti tikrai galejei, bet NT gadinti manau dar ankstoka palauk dar kokia savaite. mirksiukas.gif

kazkaip tas laukimas labai jau mane neramina ax.gif niekada nebuvau taip jautusis,kuo daugiau skaitau sita tema tuo daugiau man atsiranda pozymiu doh.gif nu teks kazkaip islaukt,niekur nedingsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(OOrchideja @ 2010 01 19, 20:16)
4u.gif Dar pamirsau pasakyti, kad siandien temperatura 37,1

Man temperatūra 37.2-37.5 laikėsi apie 2 mėnesius, o dabar normali. O va pirmasis požymis buvo padidėjusi ir jautri krūtinė lotuliukas.gif . Tai praktiškai ir buvo vienintelis požymis, na paskui dar ir nepasirodžiusios mėnesinės biggrin.gif. Tačiau testas parodė ryškias dvi juosteles, net neatėjus tai dienai, kai turėjo prasidėti mėnesinės biggrin.gif . Jautri kvapams visai nebuvau ir naktį į tualetą dar nei karto nesikėliau thumbup.gif
Atsakyti
sveikos moterytes 4u.gif norejau jusu paklaust ar nera pas jus ipatingos kazkokios nuojautos del nestumo? blush2.gif mane kazkokia nuojauta kirbina g.gif
Kai su pirmagime buvau tai buvo nuojauta ir ji pasitvirtino...bet man ir gal paranoja lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos,as tai dar ne nezinodama ,kad laukiuosi pradejau megsti biggrin.gif nors iki tol niekada gyvenime to nedariau ax.gif
O kas liecia naktinius pasivaiksciojimus i tulika,tai as ir negerdama skysciu jau bent karta ten apsilankau doh.gif
Atsakyti
As po gimdymo maniau kad man su slapimo pusle kazkas negerai...nes illlgaii... nesinorejo i wc. 4u.gif palyginus su nestumo...
Atsakyti
Sveikos motereles 4u.gif, vat norejau isgirsti nuomone daugiau ismananciu, man menesines veluoja apie 10dienu siaip nekreipiau demesio kadangi ciklas nereguliarus tai dazniausiai menesines veluodavo iki 8-9 dienu, krutine maude apie savaite, dabar lyg jau ir praejo, krutys padidejusios tokios grazios blush2.gif thumbup.gif , pilva pamaudzia kaip pries menesines, temperatura buvo 37.3 - 37.1, vakar beprotiskai per pietus miego uzsimaniau,bet neturejau galimybes pamiegot,testo nepirkau,bijau vel pamatyt I, daugiau jokiu keistenybiu nejauciu,gal turit nuomoniu sitam klausimuj... 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo puma: 22 sausio 2010 - 10:35