Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai 2

Ziogelyte, man lygiai tas pats buvo dar pries menesines, tokios isskyros kaip tu ir apibudini, ir kai suzinojau, kad laukiuos, jos niekur nedingo ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(indrute_r @ 2010 02 19, 12:53)
Ziogelyte, man lygiai tas pats buvo dar pries menesines, tokios isskyros kaip tu ir apibudini, ir kai suzinojau, kad laukiuos, jos niekur nedingo  ax.gif  blush2.gif

Oj Aciukas Indrute, kaip pakelei nuotaika mirksiukas.gif 4u.gif thumbup.gif dabar turiu daugiau vilties, kad ir man uzkibo nestuke.gif jau metai laiko, kaip bandom... unsure.gif tai butu didelis palengvejimas, jeigu jau dabar buciau nestuke nestuke.gif . Mmm kaip irgi jau veluoja kokias 4 dienas, bet pas mane jos labai nereguliarios, tai neimu i galva kazkaip. Nu ziuresim... O tos isskyros taip ir buna tokios visa nestuma? Kas kokiu dar patirciu turit su isskyrom? g.gif
Atsakyti
labi smile.gif rasau pirma karta cia, bet galiu pasidalinti jau ir savo patirtimi, nes laukiuosi nestuke.gif man pirmieji nestumo pozymiai buvo pakilusi temperatura tai 37,0 pakildavo iki 37,4C pasidariau ivairius tyrimus nes jau maniau kad liga kazkokia rimta unsure.gif verysad.gif nesulaukus menesiniu pasidariau testa ir ka jus manot as nestuke.gif begalo laiminga esu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif taigi mano pirmieji pozymiai pakilusi temperatura, ir speneliu skausmas wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
skaiciau sia temele ir susidare toks ispudis kad beveik visas varo i tuoleta biggrin.gif , man 5 savaites nestuke.gif turiu temperaturos ir speneliai kas dien vis jautreja, taciau i tuoleta tikrai dazniau nepradejau vaikscioti, gal kam nors irgi taip pat? doh.gif gal cia kas pas mane ne taip g.gif
Atsakyti
Labas, Mergaites 4u.gif 4u.gif esu katik katik iskpemta nestuke.gif , dar dabar turiu testuka salia lovos su graziu ir ryskiu + thumbup.gif thumbup.gif po metu bandymo net nezinau kaip dziaugtis blush2.gif
Mano pirmieji pozymiai buvo tokie:
Jautri jautri krutine ( man ji jautri buna pries kiekvienas mmm, tai nelabai kreipiau demesio); Demesi atkreipe ne labai tirstos pieno baltumo isskyros; Pyktis ( erzina visi kas izengia i mano ofica blush2.gif biggrin.gif ); Dar vienas pozymis, kuris, gal ir pasirodys keistas, bet man labai sumazejo apetitas doh.gif
Kolkas tiek sugebejau istyrynet thumbup.gif nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziogelyte: 20 vasario 2010 - 12:45
QUOTE(daratele500 @ 2010 02 20, 12:28)
Sveikos mergaites 4u.gif
skaiciau sia temele ir susidare toks ispudis kad beveik visas varo i tuoleta  biggrin.gif  ,  man 5 savaites  nestuke.gif  turiu temperaturos ir speneliai kas dien vis jautreja, taciau i tuoleta tikrai dazniau nepradejau vaikscioti, gal kam nors irgi taip pat?  doh.gif  gal cia kas pas mane ne taip g.gif

manau, kad viskas tau gerai. Mane irgi ne taip jau dažnai ten 'varo'. Bet, kadangi nėščiosioms patariama daugiau gerti, tai gal dėl to kartais dažniau tenka palakstyti.
na, bet, manau, pradėjus sparčiau augti pilvukams ir mes dažnai bėgiosim mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu Vittie 4u.gif nuraminai blush2.gif
labai laukiu rytojaus pirma karta keliausim pas gine bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Perskaiciau visa sia temele apie nestumo pozymius ir niekaip negaliu atsikratyti nuojautos, kad esu nestuke.gif po spejamo pastojimo dar 10 dienu nepraejo, bet kazkaip labai jau dauguma nestumo pozymiu pasireiske: lakstau i tualeta diena, kvapai ivairus nervina (iki siol silpnai uzuosdavau), maudzia pilvo apacia, siek tiek pykina, skonis pakito (iki siol is alko gerdavau tik sausa vyna, bet pries kelias dienas jo paragavau ir skonis nebetiko), traukia prie saldumynu ir apelsinu labai (iki siol nelabai megdavau). Kazkaip negali gi tiek pozymiu siaip sutapti? g.gif tik kad krutines neskauda ir mieguistumo nera. NT nieko dar nerodys, bet yra kazkoks vidinis zinojimas, kad jau blush2.gif tad lauksiu mm laiko, kad galutinai isitikinciau.
Atsakyti
QUOTE(Sigrid @ 2010 02 22, 08:12)
Sveikos  4u.gif
Perskaiciau visa sia temele apie nestumo pozymius ir niekaip negaliu atsikratyti nuojautos, kad esu  nestuke.gif po spejamo pastojimo dar 10 dienu nepraejo, bet kazkaip labai jau dauguma nestumo pozymiu pasireiske: lakstau i tualeta diena, kvapai ivairus nervina (iki siol silpnai uzuosdavau), maudzia pilvo apacia, siek tiek pykina, skonis pakito (iki siol is alko gerdavau tik sausa vyna, bet pries kelias dienas jo paragavau ir skonis nebetiko), traukia prie saldumynu ir apelsinu labai (iki siol nelabai megdavau). Kazkaip negali gi tiek pozymiu siaip sutapti?  g.gif tik kad krutines neskauda ir mieguistumo nera. NT nieko dar nerodys, bet yra kazkoks vidinis zinojimas, kad jau  blush2.gif tad lauksiu mm laiko, kad galutinai isitikinciau.

Na tikrai labai ankstyvi tavo nėštumo požymiai. Tikiuosi, kad būsi nestuke.gif 4u.gif
ir šiaip gali jau pabandyti pasidaryti NT - man 11 DPO pats pigiausias juostelinis testas parodė vaiduoklišką antrą juostelę.
Atsakyti
QUOTE(vittie @ 2010 02 22, 10:45)
Na tikrai labai ankstyvi tavo nėštumo požymiai. Tikiuosi, kad būsi  nestuke.gif  4u.gif
ir šiaip gali jau pabandyti pasidaryti NT - man 11 DPO pats pigiausias juostelinis testas parodė vaiduoklišką antrą juostelę.

Laukiu kada bus 11-12 DPO ir tada jau bandysiu NT, labai tikiuosi sulaukti II ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,
kilo ir man abejonių dėl galimo nėštumo. Tik paskaičius, kaip Jūs visos laukiate nėštumo, nedrąsu ir rašyt. Pas mane situacija kita, pastot neplanavau artimiausius du metus, todėl kai kurie požymiai smarkiai neramina.
Prieš mėnesį pradėjau gerti KT ir vieną vakarą pamiršau išgerti tabletę, išgėriau ryte.
Taigi, mm atėjo kaip ir laiku, pertraukos tarp KT gėrimo metu. Tačiau kraujavau keistai, tamsi kraujo spalva buvo ir nemažai gleivių. Iš viso kraujavau dvi dienas, vieną - labai intensyviai, kitą - ne taip. Šiandien ryte pasidariau testą - neigiamas, bet po valandos išlindo vos vos įmatoma juostelė. Pasidariau po kelių valandų antrą testą iš to paties rytinio šlapimo - testas rodė neigiamą rezultatą. Šiaip jokių požymių ypatingų nejaučiu, tik skausminga krūtinė, bet ji tokia gali būti ir nuo mm g.gif Kaip Jūs manote, verta nerimauti?
Atsakyti
sveikos, niu kazkaip ir as susigriebiau kad turetu ateiti mm,seip nebuna man krutine jautri (lb lb retai vos vos )o sisyki pajutau , pries kokias 4-5 dienas ,kad lb skauda.galvoju turi ateiti mm. jautrumas krutines sumazejo, skauda tik paspaudus ..
gaila nebuvau pasizymejus ,kada sirgau praita men.vis pamirstu doh.gif doh.gif bet apytiksliai suskaiciavau ,kada sirgau,mano ciklas ape 28 d.. ziuriu sian 32 cd, vkr ir vonioj pagulejau,tai maniau sian susirgsiu tikrai,bet dar ne.. bet joko pilvo maudimo nera , seip dazniausiai jauciu sipna,ir su nuotaikom viskas ok. jokio pms,jei ne krutine ax.gif
niu palauksiu rytdienos ax.gif
Atsakyti