Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai 2

puma,jei nori vaikelio tai niekur neskubek ir dar nepirk testo,rupinkis savimi ir tiek.

Seip pastebejau tokia tendensija jog norincios kudikio moterytes perka testus ir jei parodo I tai teiraujasi forume katras geresnis po to perka po keleta rekonduotu testu lyg jom atrodytu jog kuo brangesnis ar geresnis testas bus jie parodys jog jos laukiasi,as pirkau pati pygiausia testa is maximos ir jis parode teigiama,taigi koks bebutu testas ,jei jus nesilaukiat jis neparodys jog laukiates.... 4u.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikutes, o as jau nebezinau ar verta pirkt tuos testukus, kaip I juostele taip I doh.gif praejo 7 DPO,siandien jau 22 ciklo diena, jokia temperatura nepakyla auksciau 36.4, gal kokie 3 metai kaip aukstesnes ir nesu turejusi, tas keistas jausmas ir pamaudimai pilvo apacioje praejo,krutine nebejautri,gal tik siek tiek paapvalejus, itariu kad mano galimo pastojimo nebus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(merrgaitukee @ 2010 01 24, 16:34)
sveikutes, o as jau nebezinau ar verta pirkt tuos testukus, kaip I juostele taip I  doh.gif  praejo 7 DPO,siandien jau 22 ciklo diena, jokia temperatura nepakyla auksciau 36.4, gal kokie 3 metai kaip aukstesnes ir nesu turejusi, tas keistas jausmas ir pamaudimai pilvo apacioje praejo,krutine nebejautri,gal tik siek tiek paapvalejus, itariu kad mano galimo pastojimo nebus  schmoll.gif

Labas, pagal tavo parasyta temperatura sakyciau tau net nebuvo ovuliacijos ( jei cia tavo tokia BT). Ir jeigu ji visad tokia zema manyciau reiktu pasitikrinti ar isvis pas tave ji vyksta, tai rodo zema progesterono lygi, kurio trukumas ir trukdo pastojimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lelyteuk @ 2010 01 25, 16:33)
Labas, pagal tavo parasyta temperatura sakyciau tau net nebuvo ovuliacijos ( jei cia tavo tokia BT). Ir jeigu ji visad tokia zema manyciau reiktu pasitikrinti ar isvis pas tave ji vyksta, tai rodo zema progesterono lygi, kurio trukumas ir trukdo pastojimui  4u.gif

nu tai kaip cia dabar taip g.gif aisku reik eit pas gine, ji kazkokius tyrimus paskirs?
Atsakyti
QUOTE(merrgaitukee @ 2010 01 25, 17:02)
nu tai kaip cia dabar taip  g.gif  aisku reik eit pas gine, ji kazkokius tyrimus paskirs?

beja,dar klausimelis iskilo,tik nesijuokit jei nusisnekesiu nes prisipazystu kad nezinau situ dalyku g.gif BT matuoju kaip ir per gripa-pazastyje,paskaitinejau nete ir raso kad reik makstyje matuoti,pabandziau,ten visi 37.6, pasakykit jus man kaip teisingiausiai reikia ja matuoti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(merrgaitukee @ 2010 01 25, 18:50)
beja,dar klausimelis iskilo,tik nesijuokit jei nusisnekesiu nes prisipazystu kad nezinau situ dalyku  g.gif  BT matuoju kaip ir per gripa-pazastyje,paskaitinejau nete ir raso kad reik makstyje matuoti,pabandziau,ten visi 37.6, pasakykit jus man kaip teisingiausiai reikia ja matuoti?  doh.gif

Pažastyje gali daugiau ir nebematuoti. Paskaityk daugiau BT temelėj pas planuojančias, ten rasi visą info.
Atsakyti
QUOTE(merrgaitukee @ 2010 01 25, 17:50)
beja,dar klausimelis iskilo,tik nesijuokit jei nusisnekesiu nes prisipazystu kad nezinau situ dalyku  g.gif  BT matuoju kaip ir per gripa-pazastyje,paskaitinejau nete ir raso kad reik makstyje matuoti,pabandziau,ten visi 37.6, pasakykit jus man kaip teisingiausiai reikia ja matuoti?  doh.gif

Matavimas pazastyje visiskai nieko nereiskia, jei nori visa informacija apie BT cia:

BT matavimas
Atsakyti
aciu uz pagalba neismanelei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2010 01 22, 12:34)
Sveikos motereles  4u.gif, vat norejau isgirsti nuomone daugiau ismananciu, man menesines veluoja apie 10dienu siaip nekreipiau demesio kadangi ciklas nereguliarus tai dazniausiai menesines veluodavo iki 8-9 dienu, krutine maude apie savaite, dabar lyg jau ir praejo, krutys padidejusios tokios grazios blush2.gif  thumbup.gif , pilva pamaudzia kaip pries menesines, temperatura buvo 37.3 - 37.1, vakar beprotiskai per pietus miego uzsimaniau,bet neturejau galimybes pamiegot,testo nepirkau,bijau vel pamatyt I, daugiau jokiu keistenybiu nejauciu,gal turit nuomoniu sitam klausimuj... 4u.gif  biggrin.gif

Tikiuosi, kad reikia sveikinti tave, nes pozymiai panasus i nestumo. ax.gif as pati kai pastojau, nedariau testo kol mmm nevelavo apie savaite, bet sirdyje jau zinojau, kad laukiuosi. wub.gif
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif
gal galit man pasakyti, kada tie naktiniai vaiksciojimai i tuoleta prasideda? blush2.gif
Atsakyti
Niekur niekas neužsimenate apie galvos svaigimą. Kada jis būna, jei būna? Ar yra tokių, kur būtų apalpusios, kaip filmuose rodomas tradicinis pirmasis požymis? ax.gif
Atsakyti
merginos, as cia naujoke.kaip jum atrodo,jei mm veluoja 5 diena, ar echoskopu ta puslyte bus matoma? dariausi jau tris testus ir jie visiteigiami,tad lb laukiu ir nekantrauju... :blink:
Papildyta:
ir dar lb norejau pasiteirauti ar normalu,kad skauda galva? g.gif
Atsakyti