labas visoms...

skiatinejuosi skaitinejuosi ir pagaliau nusprendziau isijungt jusu buri
esu is planuojnciu ir laukianciu II bruksniuku... va jau ryt turetu mmm pareiti, bet labai jau ju nenoriu... vis viliuosi kad nesulauksiu..

pozymiu kazkokiu ipatingu nejuntu, tik tiek kad kuno temperatura pakilusi iki 37,1 ir gumulas gerklej stovi.. nejaukiai taip...

net nzn ka galvoti...
QUOTE(milereta @ 2010 05 10, 08:56)
Paprasčiausi NT vaistinėje kainuoja nuo 3,99Lt ir daugiau. Bent pigesnių nemačiau..
na, del testuku tai yra pigesniu, po 2.25 LT
pigus testai viskas labai papraasta, tereikia uzsisakyti ir atveza nemokamai i 100 metu vaistine esancia jums patogioje vietoje

tik kaip ju patikimumas tai nezianu dar... vakar gadinau viena, tai parode I

tik po kurio laiko vos vos iziurima gal ir buvo II, bet cia jau pasibaigus vertinimo laikui, po gero pusdienio, tai turbut melavo

nieko, ryt is ryto gadinsiu antra, kai tokia kaina tai galima
QUOTE(Heide_Aitra @ 2010 05 10, 13:47)
merginos nezinau gal ne i ta tema papuoliau, bet esu pasimetus, nesusirgau jau 10 dienu, siandien pasidariau testa, viena juostele ryski kita nelabai, bet matosi gerai, ir nezinau dabar, skaiciau kad jeigu neryski kita tai nenestumas,koki testa butu geriausiai nusipirkti ir dar karta pasidaryti ? galva sukasi, seniai norejom vaikelio, bet nebuvo, tad jau kaip ir apsiraminom ir dabar gal aks gavosi nezinau net, tyliu niekam nieko nesakau doh.gif
Papildyta:
tiesa, pasiziurejau internete kiek laiko jeigu esu nescia tai jau eina 6 savaite, o jetau, virpu visa
na, II bruksniukai, kad antras ir neryskus bet yra

manau jau galima sveikint po truputi