Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai 2

Sveikos merginos smile.gif sveikinu pagaliau pajutusias ta dziaugsma ir stiprybes toms, kurios dar pajus drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
zodziu, einu prie reikalo smile.gif geriu kt, pirmas menuo po pertraukos, kazkur 12 ciklo diena visiskai netycia pamirsau isgerti tablete viena ir jokiu papildomu apsaugu nenaudojau. siandien 25 ciklo diena, kuris siaip trunka man 26 - 25 dienas.
Mazdaug pries savaite prasidejo daznas lakstymas i tualeta, paskui veliau issipute pilvas, skaudejo...dabar jau praejo, paskui kauksedama su aukstakulniais batais viena ryta pajutau, kad skauda krutine, dar ir dabar kazkokia keista. Visa ta pilnaji simptomu idomiu laika laikosi temperatura 37,1 arba 37,2. Dar kankina keista nuojauta, kad as laukiuosi g.gif
Ar gali taip buti, kad as pastojau? Nestumo testas, darytas uzvakar rodo I. Jei nepasirodys menesines, ir visvien rodys I, ar galiu ramiai gerti kt toliau?
Atsakyti
QUOTE(Stumblin'In @ 2010 05 21, 20:01)
Sveikos merginos  smile.gif  sveikinu pagaliau pajutusias ta dziaugsma ir stiprybes toms, kurios dar pajus  drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif
zodziu, einu prie reikalo  smile.gif  geriu kt, pirmas menuo po pertraukos, kazkur 12 ciklo diena visiskai netycia pamirsau isgerti tablete viena ir jokiu papildomu apsaugu nenaudojau. siandien 25 ciklo diena, kuris siaip trunka man 26 - 25 dienas.
Mazdaug pries savaite prasidejo daznas lakstymas i tualeta, paskui veliau issipute pilvas, skaudejo...dabar jau praejo, paskui kauksedama su aukstakulniais batais viena ryta pajutau, kad skauda krutine, dar ir dabar kazkokia keista. Visa ta pilnaji simptomu idomiu laika laikosi temperatura 37,1 arba 37,2. Dar kankina keista nuojauta, kad as laukiuosi  g.gif 
Ar gali taip buti, kad as pastojau? Nestumo testas, darytas uzvakar rodo I. Jei nepasirodys menesines, ir visvien rodys I, ar galiu ramiai gerti kt toliau?

na krutines skausmas ir pastoviai besilaikanti temperatura..... cia jau nemazas zenklas, kad laukiates, bet jei rodo I - tai gal tiesiok zirniukas prisitvirtines ne gimdoje unsure.gif
tai tada sulauksit menesiniu.....
bet padarykite testuka dar po keliu dienu...
Atsakyti
cia truputi i tema... arba paciu artimiausiu laikiu sprogsiu mmm...arba as tikrai papuolis i sita nestukiu reikala biggrin.gif nesuprantu...
o cia siaip ne i tema ax.gif komplimentas sitam super mamu forumui..dazniausiai tik pasiskaitau visokiais rupimais klausimais ir randu daug atsakymu ir nieko nekomentuoju, nieko nerasau. viskas aisku iskar pasiskaicius visu nuomones..net mano draugas atsakymus randa klausimais tokiais kaip koki stoga deti name, ar koki sildyma pasidaryti...respektas visoms cia esancioms mamytems thumbup.gif ir teveliams, aisku biggrin.gif
Atsakyti
Klausimas - gal kam taip buvo - mano ciklas trukdaves apie 30 dienu, jau kelinta menesi trunka apie 42 dienas. As vis skaiciuoju, kada cia tos vaisingos dienos, po to skaiciuoju kada bus mmm, o jos vis po 10 dienu uztrunka. Kazi kodel cia tokie pokyciai? ar ne per ilga tokia ciklo trukme? Ir kaip reik susigaudyti dabar kas ir kada ? g.gif
Gal tureciau pasirodyti pas gydytoja profilaktiskai.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(indre5555 @ 2010 05 23, 16:50)
Klausimas - gal kam taip buvo - mano ciklas trukdaves apie 30 dienu, jau kelinta menesi trunka apie 42 dienas. As vis skaiciuoju, kada cia tos vaisingos dienos, po to skaiciuoju kada bus mmm, o jos vis po 10 dienu uztrunka. Kazi kodel cia tokie pokyciai? ar ne per ilga tokia ciklo trukme? Ir kaip reik susigaudyti dabar kas ir kada ?  g.gif
Gal tureciau pasirodyti pas gydytoja profilaktiskai.. unsure.gif

pas mane toks ciklas buvo kapi buvau paaugle, dazniausiai 30 d., paskui ir iki 42 uzsitesdavo... paskui pradejau vartoti kontraceptikus, tai po keliumetu juos nutraukus - ciklas susireguliavo....
bet jei jus jau norit pastoti ir niekaip neina paskaiciuoti, gal pasirodykit pas gine... g.gif
Atsakyti
Sveiki,man menstruacijos velavo visa menesi ir pasidariau testa,jis buvo teigiamas,o po men.kai jau artejo ciklas vel susirgau,ginekologe pasake,kad gali buti persileidimas,bet ji manes netikrino ir nebuvo tikra. Ar gali buti,kad esu nescia nors yra menesines?
Atsakyti
visko gali buti, tikraiu yra atveju kada ir pastojusios kraujuoja... keista kad gien nieko nuodugniau nenorejo paziureti g.gif
siulyciau dar daryti testuka ir prasyti, kad gine labiau paziuretu, jei ne - keisti gine....
Atsakyti
QUOTE(agatunia @ 2010 05 24, 13:40)
Sveiki,man menstruacijos velavo visa menesi ir pasidariau testa,jis buvo teigiamas,o po men.kai jau artejo ciklas vel susirgau,ginekologe pasake,kad gali buti persileidimas,bet ji manes netikrino ir nebuvo tikra. Ar gali buti,kad esu nescia nors yra menesines?

Gali būti g.gif Bet labai įdomi ginekologė, kad nieko nepasakė apie padidėjusią gimdą ar echoskopijos rezultatus? Nejaugi tiesiog pažiūrėjo į tave ir pasakė - persileidai? blink.gif Gal geriau nueik pas kitą ax.gif
Atsakyti
Vienas is pirmuju pozymiu buvo krutines skausmas,niekada net pries menesines sitaip neskaudejo,negalejau rasti pozos miegui doh.gif
Atsakyti
Ar cia normalu, kad juostelinis nestumo testas parode man viena I bet ne ant kontrolines vietos, o ant teigiamo atsakymo vietos blink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stumblin'In @ 2010 05 25, 13:13)
Ar cia normalu, kad juostelinis nestumo testas parode man viena I bet ne ant kontrolines vietos, o ant teigiamo atsakymo vietos  blink.gif  smile.gif

testas ryskiai brokuotas, pirkite nauja

arba paziurekite instrukcija, gal ten taip turi buti, kad jei neigiamas rodo vienoje juostoje, jei teigiamas, kitoje 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Esu cia visiskai naujoke... bet atklydau cia ne siaip sau...sekmadieni pasidariau NT ir jis galima sakyti buvo kaip ir teigiamas vaiduokliukas...antra juostele pasirode keliu min begyje,bet ne tokia ryski kaip kontroline...siand ejau pas gine pasitikrinti,nes siaip padidejusios krutys,kvapu jautrumas,mieguistumas ir m nepasirodymas vercia galvoti,kad galiu buti nestuke.gif .... paskutini karta m buvo apie kovo 15d (bet pas mane reguliarumo jose visiskai nera) ir gine pasake,kad man turetu buti 10 savaiciu...bet per ekoschopa nieko nemate....dar prigazdino,kad gali buti pastojimas ne vietoj...ryt is pacio ryto varysiu kraujo tyrima daryti kuris turetu kazka tiksliau pasakyti,bet kamuoja begaline baime ir nerimas...gal kazkuri kazka panasaus patyre? kuom viskas baigesi? ar gali buti taip jog ginekologe apsiriko nustatydama savaiciu kieki ir tiesiog nemato? verysad.gif
Atsakyti