Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai 2

QUOTE(Heide_Aitra @ 2010 05 15, 16:45)
o as nebezinau kas dabar man, menesienes velavo beveik 3 savaites, dariau tris testus, visi buvo tegiami, o siandien emiau kraujuoti, ir kraujuoju sviesiai, truputi maziau nei per iprastas menesines bet kraujuoju, paketa sunaudojau per diena, kazin kas cia nutiko ???  unsure.gif

bek pas daktare tik blink.gif as iskart lekciau, juk gali gresti persileidimas mergina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2010 05 15, 19:58)
bek pas daktare tik  blink.gif  as iskart lekciau, juk gali gresti persileidimas mergina  unsure.gif

o eiti pas koki bet koki kita ar laukti savos, mano daktare tik ketvirtadieni gris sad.gif
O galejo testai buti melagingi ?

vienas is ju
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Heide_Aitra @ 2010 05 15, 20:09)
o eiti pas koki bet koki kita ar laukti savos, mano daktare tik ketvirtadieni gris sad.gif
O galejo testai buti melagingi ?

vienas is ju
user posted image

as tavo vietoje iskart nuvaziuociau i priimamaji unsure.gif paprasciausiai uzfiksuos, kad atvykai, ginekologe apziures, greiciausiai padarys echoskopija... kadangi neturi nesciosios korteles gali tekti susimoketi apie 50lt uz apziura, nebent nustatys jog tai yra butinoji pagalba, tuomet moketi manau nereikes g.gif bet as tavo vietoje tikrai nelaukciau!
Atsakyti
hi.. smile.gif trumpai papasakosiu kaip buvo, noreciau suzinoti jusu nuomone..ciklas apie 30 dienu buna, bet nevisada regulerus, tai nesulaukus mm po keliu dienu pasidariau NT, du NT parode vos iziurima vaiduokliuka, sekanci diena darytas NT parode tik I bruksneli, tad laukiau mm toliau...dar iki siol nesusirgau mm savaite jau veluoja, o pries pora dienu patepe rozinemis isskyromis, ir pilva skaudejo kaip pries menesines...jau galvojau kad prasideda bet kad patepe para tuo ir baigesi...nesuprantu nieko...nueiciaus pas gydytoja bet kol kas eiti nenoriu, nes ji kaip visuomet buna labai nepatenkinta ir aprekia kad ateinu del visokiu nereiksmingu skausmu ar iskyru.. blink.gifkas tai galetu buti?nestumas? uzdegimas?cista?ar dar koks velnias..kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(belerana @ 2010 05 16, 17:42)
hi..  smile.gif trumpai papasakosiu kaip buvo, noreciau suzinoti jusu nuomone..ciklas apie 30 dienu buna, bet nevisada regulerus, tai nesulaukus mm po keliu dienu pasidariau NT, du NT parode vos  iziurima vaiduokliuka, sekanci diena darytas NT parode tik I bruksneli, tad laukiau mm toliau...dar iki siol nesusirgau mm savaite jau veluoja, o pries pora dienu patepe rozinemis isskyromis, ir pilva skaudejo kaip pries menesines...jau galvojau kad prasideda bet kad patepe para tuo ir baigesi...nesuprantu nieko...nueiciaus pas gydytoja bet kol kas eiti nenoriu, nes ji kaip visuomet buna labai nepatenkinta ir aprekia kad ateinu del visokiu nereiksmingu skausmu ar iskyru.. blink.gifkas tai galetu buti?nestumas? uzdegimas?cista?ar dar koks  velnias..kaip manot?

manau, kad abejones del nestumo galetu issklaidyti HCG tyrimas g.gif jei tai nepasitvirtins, galesi ieskoti kitu, menesiniu velavimo priezasciu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(belerana @ 2010 05 16, 15:42)
hi..  smile.gif trumpai papasakosiu kaip buvo, noreciau suzinoti jusu nuomone..ciklas apie 30 dienu buna, bet nevisada regulerus, tai nesulaukus mm po keliu dienu pasidariau NT, du NT parode vos  iziurima vaiduokliuka, sekanci diena darytas NT parode tik I bruksneli, tad laukiau mm toliau...dar iki siol nesusirgau mm savaite jau veluoja, o pries pora dienu patepe rozinemis isskyromis, ir pilva skaudejo kaip pries menesines...jau galvojau kad prasideda bet kad patepe para tuo ir baigesi...nesuprantu nieko...nueiciaus pas gydytoja bet kol kas eiti nenoriu, nes ji kaip visuomet buna labai nepatenkinta ir aprekia kad ateinu del visokiu nereiksmingu skausmu ar iskyru.. blink.gifkas tai galetu buti?nestumas? uzdegimas?cista?ar dar koks  velnias..kaip manot?

o as visu pirma pakeisciau gine,jei taip ji nenori priimti tipo del menkniekiu,o antra-jau senai buciau nuejus...nes man tas pats buvo...o velavo net 3 savaites,tai ir galvojau kad jau nescia... 4u.gif bet nepasitvirtino doh.gif smile.gif
Atsakyti
na kai ciklas nereguliarus tai taip baisiai nepergyvenu, ir su cistomis problemu turiu, bet kaip daktarai sake cia nieko nepakeisi, turi atkentet o po pirmo vaikelio turetu viskas susitvarkyti...todel ir neskubu pas gydytojus, o gine tikrai pakeisiu....tik vat noreciau kad leliukas pilve jau augtu, na bet noras dar ne viskas, o moterys kaip jau supratau linke menkiausius i nestuma panasius pozymius sureiksminti smile.gif
Atsakyti
as jau nebe nestuke.gif , pabego zirniukas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Heide_Aitra @ 2010 05 19, 09:50)
as jau nebe  nestuke.gif , pabego zirniukas  verysad.gif

kiek laiko tau buvo kai pagebo zirniukas?
Atsakyti
QUOTE(vjz @ 2010 05 19, 12:24)
kiek laiko tau buvo kai pagebo zirniukas?

4 savaites. Tai nedidelis dar buvo tas zirniukas, bandysim dar, nors pirmas per 6 metus pasitaike
Atsakyti
QUOTE(Heide_Aitra @ 2010 05 19, 19:41)
4 savaites. Tai nedidelis dar buvo tas zirniukas, bandysim dar, nors pirmas per 6 metus pasitaike

man karteli taip pat zirniukas pabego ir prasidejo menesines, tai puikiai tave suprantu console.gif bet mano atveju jau kitas ciklas buvo sekmingas nestuke.gif aisku buvo sunku patiketi ir pradeti dziaugtis ax.gif linkiu, kad ir tau pasisektu 4u.gif
Atsakyti
man irgi 4 sav. skauda nugara, bet siandien jau guldo mane i ligonine kad to zirniuko nepamesciau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vjz: 20 gegužės 2010 - 08:52